Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספארי/אסטרו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד 94 המנועים והחלקים זולים יחסית, מ-95 ומעלה זוהי אופרה אחרת: החלפים הרבה יותר יקרים והזמינות יותר נמוכה.

לדעתי אם ספארי - רק עד שנת 94'.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי נתוני יצרן! המנוע של שנת 94 הוא 190 כ"ס!

בכל מקרה של אבא שלי מודל XT שזה אומר תחת ארוך!

ובקשר לצריכת דלק, שוב, אם יש לך רגל כבדה על הגז האוטו יאכל אותך חיי! אבל אם אתה מסוגל ליסוע 110-120 על כביש החוף ובעיר ברמזורים להתחיל עם קצת גז(יחסית) ואתה תסדר עם זה! מילה שלי!

נוי

פורסם
עד עכשיו רוב התגובות היו לגבי המודל של לפני 95. הרכבים האלה באמת באזור של ה 10K ויש הרבה כאלה. הדגם של ה 95 הוא שונה ורוצים באזור של ה 30K - כמה הייתם משלמים על 95 ?

האם כדאי לשלם יותר עבור 95? האם ההפרש במחיר שווה את זה? מבחינת תיקונים צפויים, האם ב 95 יהיו פחות מהישנים? האם יהיה יותר קל למכור?

איפה יש הרבה כאלה ב 10 שהם לא של צבא/משטרע/מד"א/חמאס ?

תן לי טלפונים אני מחפש לקנות...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יכול להיות שהמחיר גבוה כיוון שניתן להתקין מערכת גז רק משנת 95 ומעלה.

עד כמה שזכור לי זה משנת 96 ומעלה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניצול שרשור: תגידו, ספארי לבן שנת 1997 עם חלונות נהג ונוסע ממוגני אבנים (מפלסטיק חום עכור כזה) זה בהכרח צבאי ?

כמה לדעתכם שווה לשלם על דבר כזה ?

חמי מחפש מסחרית בנזין גדולה אוטומטית וזולה שתסע 10 ק"מ ביום 90% מהימים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני אגאל אותך מייסוריך...

לפני 11-12 שנים הוריי היו בהתלבטות של קניית רכב חדש, הם התלבטו בין מיצובישי ספייס-גיר בנזין לספארי.

על אף שכיום משום מה המחירון של הספייס גיר נמוך מאוד, באותם זמנים הוא נמכר מעט מאוד עקב המחיר הגבוה.

מדובר ברכב מסחרי-מיניואני בעל אבזור מפואר ביותר שכולל חשמול מלא ומערכות שנכנסו כסטנדרט לרכבים אחרים רק בתחילת שנות ה2000...

הרכבים גם מגיעים עם מזגן מפוצל.

לנו יש את אותה ספייס גיר משנת 95'. אחרי 255,000 ק"מ ההורים שלי מודים לאלוהים שהם בחרו את הרכב הנ"ל.

מדובר לרכב מרווח ביותר ל8 אנשים..

צריכת הדלק לרכב מטופל היא 1 ל7-8 בעיר, ו1 ל9-10 בבינעירוני.

דברים שהתקלקלו ברכב: המזגן לא הצטיין מעולם אך מדובר בתקלה אצלנו בלבד, חלון החשמל של הנהג שבק חיים פעם אחת וזה עלה לנו 7000 ש"ח וכן היו לנו מעט בעיות עם האזעקה.

כל הבעיות האלו לא ידועות כסדרתיות לדגם והדגם נחשב למאוד מוצלח ונסחר מעל המחירון.

מומלץ בחום...

כמובן בתור יפני הרכב אמין ביותר...

פורסם

בעבר,הייתה לנו למשך כמה שנים ספארי 96 (רמה 4).

הרכב ממה שאני זוכר ושאבי סיפר לי (לא יצא לי לנהוג) היה אמין,מפנק וחזק.

כן,הוא שותה קצת דלק,אבל זה שווה.

היינו נוסעים לאילת ,לחיפה,טבריה וכל מקום עם 7 אנשים מזוודות מקרר ,קומקום ופשוט נהנהים.

היה לנו הכל ברכב.וזה היה חוויה כל טיול.

מכרנו אותה מעל המחירון דאז (בערך 70K)

בקיצור,אם נופל לך לידיים כזאתי, לא תצטער.

פורסם

לכל אלה שממליצים על ספארי על סמך נסיון אישי:

הנסיון שלכם עם הרכב הוא עתיק, ולא ממש רלוונטי להיום, מכיוון שמאז בעלותכם על הרכב עברו אי אלו שנים, מחיר הדלק הכפיל את עצמו, והרכב עצמו ישן בהרבה מהתקופה בה הוא היה שלכם - יותר תקלות, נסו להיות קצת יותר אובייקטיביים.

זה לא רלוונטי להגיד "לא תצטער" על ספארי שהיה לך בשנת 95-98, היום המצב שונה.

פורסם
ניצול שרשור: תגידו, ספארי לבן שנת 1997 עם חלונות נהג ונוסע ממוגני אבנים (מפלסטיק חום עכור כזה) זה בהכרח צבאי ?

כמה לדעתכם שווה לשלם על דבר כזה ?

חמי מחפש מסחרית בנזין גדולה אוטומטית וזולה שתסע 10 ק"מ ביום 90% מהימים.

לא בהכרח צבאי. יכול להיות גם רכב של תושב איו"ש. הכי בטוח לבדוק לפי הלוחית רישוי (15 בעיקר ו 00)

וגם לפי הרישיון רכב.

פורסם
מה עם קרייזלר וויאג'ר מ 94-95? האם יקרה משמעותית? מכונית מפנקת עם אמינות לא רעה בכלל!
הוויאג'ר מ-94/5 באה עם הנעה 4X4 (כי בהנעה רגילה המיסוי היה הרבה יותר גבוה כי הרכב היה מתחת ל-175 ס"מ) הבונוס של הנעה כזאת הוא צריכת דלק של כ-3(!) ק"מ/ליטר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...