Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורכבים אצל חבר שלי באוטו רמקולים 6 על 9 מאחורה והוא לא מתכוון לשים סאב בזמן הקרוב, לבינתיים הוא מסתפק בבאס שיש לו מהאחוריים

וחשבנו על משהו, אם הוא ישתמש בתיבה לרמקול 6 על 9, סתומרת שהרמקול ישב על המגש (כמו עכשיו) אבל בעצם הרמקול יהיה בתוך תיבה

האם איכות הסאונד תשתפר ? האם באס ישמע פאנצ'י יותר ?

האם תיבה אטומה או פתוחה ?

פורסם

לא נשמע אפקטיבי במיוחד כיוון שהם מיועדים ליהיות על המגש כלומר free air

בדרך כלל מכינים להם תיבות כשממקמים אותם במסחריות או ג'יפים בתקרה

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

אם הוא ירכיב אותם בתוך התיבה אז הבאס של הרמקולים יהיה חלש יותר. כמה שהתיבה שהוא יעשה תיהיה קטנה יותר כך הבאס יהיה פחות. אז לא כדי לעשות את זה. כמו שאמר קודמי הם בנויים ל חלל פתוח.

שמים את הרמקולים מאחורה בתיבות רק כדי לבודד אותם מהסאב וזה כבר לא יהיה 6X9 אלה רמקול רגיל שעובד בתדרים בינוניים.

פורסם

כמו שציינו קודם רמקול 6X9 הוא FREE AIR ולכן תיבה לא תיהיה אפקטיבית לבאס שלו אם כבר אולי רק תגרע בתיבות משתמשים רק שאין מקום אחר לשים את הרמקול

ואם זה 7X10 תבדוק אם הוא FREE AIR למרות שאני בטוח שהוא כן ואני גם די בטוח שאתה מדבר על הקנווד(תקן אותי אם אני טועה)והוא לא מצריך שום תיבה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אכן, 7 על 10 של קנווד

פשוט זרקו לו איזה עצה ואמרו לו שים אותם בתוך תיבות הבאס ישמע טוב יותר !

לי לא היה מושג, אז התייצתי איתכם

בכל מקרה תודה על הכל, הוא כנראה כבר ירד מהעניין.

פורסם

בקטנה חבר, בשביל זה אנחנו פה.

תמיד יהיו חכמולוגים שנותנים עצות שוא טוב שלפחות הוא מתיעץ

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...