Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על רנו מגאן 2007?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב ואני בהתלבטות ורציתי לשאול את דעתכם על רנו מגאן סדאן 1.6 אוט' חדשה 2007...

תודה benz

פורסם

מרווח ובטיחות כמעט ללא תחרות בקטגוריה. נוחות טובה מאוד, איכות טובה, איבזור גבוה, ביצועים סבירים. מוניטין אמינות בינוני בלבד, סחירות בינונית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הצלחת, במשפט אחד, לתמצת את מהות המוצר שעבדו עליו עשרות מהנדסים במשך מספר שנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מרווחת , אבל לא בפערים משמעותיים מהמתחרות , למעט מאזדה 3 שקטנה ממנה באופן מורגש.

נוחות טובה , באותה רמה של הפוקוס החדשה פחות או יותר.

איכות חומרים בתא הנוסעים לא מרשימה , על גבול הסביר.

איבזור בגרסת הבסיס ללא ח"ח אחוריים וללא מראות צד חשמליות.

תגובות דוושה רדומות מבולבלות ומתסכלות , במיוחד כשאתה צריך כח זמין במיידי.

לא אמינה יחסית לשאר הרכבים בקבוצה.

הדגמים החדשים עברו מתיחת פנים קלה : גריל +פנסי חזית +פנסים אחוריים + תא נוסעים עברו שינויים קלים.

GOT סחוג?

פורסם
מרווחת , אבל לא בפערים משמעותיים מהמתחרות

לא מסכים.

בגרסת הסדאן אפשר בקלות לארח משפחה מהצפון בתא המטען.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני חייב לציין שההגה של המגאן הוא אחד מההגהים הכי לא מתקשרים ומדוייקים שיצא לי להשתמש בהם למען נהיגה..

(ואני נוהג על אודי ביום יום...)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כרכב משפחתי נטו הרנו מגאן סאדן היא עיסקה לא רעה (לא רעה בכלל בעצם). רכב סופר מרווח בעל תא מטען גדול ויעיל,יותר מכול המתחרות בקטגוריה. המאגן שקטה (שוב ביחס למתחרות) ובעלת כיול מתלים רך ונעים. יתרונה הגדול נעוץ במפרט בטיחותי (אקטיבי-ESP,BA פאסיבי-6 כריות אויר) מרשים המגובה בתוצאות מבחני ריסוק מצוינים.

החסרונות של המאגן:-רמת סחירות ושמירת ערך גרועה (שוב ביחס לרוב המתחרות), תדמית רמת אמינות לא טובה (בעיקר בכל הנוגע לגיר האוטומטי ומער' החשמל) רמת ביצועים בינונית (כמו רוב המתחרות בקטגוריה) שמתחברת לגיר אוטמטי מעצבן. המאגן יציבה אולם, היא ממש, אבל ממש לא מהנה לנהיגה (וזה לא קשור רק להגה). לי אישית גם הפריע השדה ראיה (בעיקר לאחור).

לערכתי האישית הפוקוס כמכונית משפחתית, עדיפה על הרנו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בתור רכב ליסינג - עניית הסחירות לא רלוונטי בכלל ועניין האמינות לא קריטי.

ולכן למי שצריך רכב משפחתי בטוח מרווח וכו' - בחירה מוצלחת.

כמו שכבר אמרו כאן - גרסת הבסיס (קב2 אוט') ללא מראות חשמל וללא ח. חשמל מאחורה, מה שיכול להיות מעצבן.

בתור רכב פרטי - צריך להיות מוכנים להפסד גדול יותר במכירה מרכב מקביל, במיוחד כשקונים חדשה.

עניין האמינות מקבל משמעות, ואכן יש תחרות קשה מצד הפוקוס למשל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כמו שכבר אמרו כאן - גרסת הבסיס (קב2 אוט') ללא מראות חשמל וללא ח. חשמל מאחורה, מה שיכול להיות מעצבן.
מעצבן ? אולי אבל יש 6 כריות אויר ו-ESP. מבחינתי זה הרבה יותר חשוב ממראות חשמליות וחלונות חשמל. יש בזה גם יתרון - פחות רכיבים שיתקלקלו.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם לדעתי (ולדיון הנ"ל אני אובייקטיבי). כרכב משפחתי המגאן גם גדולה, גם בטיחוטית וגם נוחה.

לדעתי, מי שיקח אותה עם גיר ידני גם יכנס הרבה פחות למוסך.

Veni Vidi Vici

פורסם

ולתחנת הדלק, הגירסה המומלצת ביותר לדעתי ולדעת כמה כתבות שקראתי היא הדיזל 1.5 ידנית .

שלנו עברה כבר קרוב ל50K קילומטרים בשנתה הראשונה ללא שום תקלות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מעוניין לקנות רכב ואני בהתלבטות ורציתי לשאול את דעתכם על רנו מגאן סדאן 1.6 אוט' חדשה 2007...

תודה benz

נסיון רע עם כל מה שיצא מאירופה.

נסיון מעולה עם כל תוצרת יפאנית.

אני מתייחס לאמינות, בלאי ושמירת ערך בוודאי.

ד"א אם אתה כבר נכנס לקרסו תברר על הNISSAN LATIO אם אינני טועה היא אמורה להגיע אוטוטו (איך כותבים את המילה הזאת לעזאזל). יש דמיון גדול בינה בין המגאן.

מי יודע אולי אפשר להנות משני העולמות:אמינות של ניסאן ונוחות של רנו.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
נסיון רע עם כל מה שיצא מאירופה.

נסיון מעולה עם כל תוצרת יפאנית.

עוד פעם התחלנו עם הסטיגמות האלה..

רכב שתשמור עליו - ישמור על הארנק שלך.. נקודה.

בתחזוקת שבר, היפניות אכן מראות עמידות. בתחזוקה שוטפת ראויה - ההבדל אינו גדול במיוחד. וזה יותר תלוי ברכב הספציפי שקיבלת מאשר איפה ייצרו אותו ומי..

כבר מזמן רכבים אירופאים מיוצרים במזרח הרחוק, ומכוניות מהמזרח מיוצרות באירופה, אמריקה וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמחזיק רכב זהה ממודל 2006 מליסינג, אם המוטיב המרכזי הוא אירוח משפחה בנוחות מקסימלית, כי אז הרנו היא הטובה ביותר לביצוע משימה זו בקבוצה זו.

אצלי באופן אישי במושב האחורי נקשרים ב 3 חגורות הצלבה (גם האמצעית !!) כיסא בטיחות, בוסטר ואישתי, ויש מקום לכולם ללא בעיה !!

הרכב מצויד היטב, מגומר ברמה גבוהה (על גבול הסביר ?? נראה שלא ביקרת ברכב..), מצויד באביזרי בטיחות חשובים ביותר על חשבון חשמל במראות צד (אשר כידוע אנו מתעסקים בהם שעה שעה..), וחלונות חשמל מאחור (שבר את לב הילדים..)

נוחות נסיעה טובה מאוד,הרכב מרגיש מוצק מאוד, אינו ספורטיבי בהתנהגות, אלא מאוד מיושב ונוטה לתת היגוי מורגש.

ההגה מת לחלוטין (חשמלי), אך מדויק מאוד ונותן היזון חוזר מדויק למצב בכביש.

הגיר האוטומטי מחייב הסתגלות, ולעיתים גם בשימוש במצב הידני, אך לרוב הנהגים אשר בוחרים ברכב זה, זה ממש לא ידרש..

מבחינת מנוע, אכן לא מדובר במנוע מלא עיזוז השש אליי קרב, אך הוא בהחלט מספק את הכוח להתנייד בקצב גבוהה ללא כל רעשים או דרמות אחרות.

בלמים חזקים מאוד אשר אינם דועכים, וזמינים בכל רגע נתון ללא עיפות כלשהי.

בקיצור, אם אתה באמת מחפש רכב משפחתי מרווח, נוח ולא איכפת לך לא להצטרף אל העדר , המאגאן בשבילך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...