Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

ברצוני לדעת האם כדאי לי לשים פילטר אויר פתוח לדייהטסו שרייד שלי,שנת 99 ,113K

1.3 ?

האם זה יתרום לרכב כמו שלי ? (שאלת תם :roll: ,מכיוון שאני לא יודע ומבין בדיוק בנושא זה.)

משהו יכול בבקשה להסביר לי....

 

ושאלה נוספת היא:

האם קיימים עוד שיפורים שאני יכול ושווה לבצע על אוטו כמו שלי למרות שהוא לא איזה רכב מרוצים

או רכב רציני לשיפורים כאלו?

(יש אנשים שכאשר אני שואל אותם שאלות אלו הם מסתכלים עלי ולא מבינים מאיפה נחתתי אבל אני אוהב את האוטו שלי מאוד ורוצה לשכלל אותו!)

תודה מראש לכל התייחסות!

עומרי

פורסם

פילטר פתוח כשמו הוא, סה"כ מאפשר זרימת אוויר למנוע עם פחות התנגדות ופחות סינון, במידה ומתקינים את הפילטר באיזור קר ומבצעים שינוי מסויים בצינור, ניתן לסחוט מספר מועט של סוסים.

במקרה שלך הפילטר יתן לך רק רעש של יניקה ויסנן פחות את האוויר שנכנס למנוע.

 

אם אתה אוהב את הרכב שלך תשקיע בצמיגים איכותיים, שים חלקים מקוריים בטיפולים.

בלי להעליב, הרכב שלך הוא לא רכב שניתן לשפר, וגם אם תשים מערכת יניקה משופרת, מערכת פליטה משופרת צ'יפים וכדומה, לא תגיע להספק של רכבי 1.6 .

בהצלחה.

פורסם

אל תשים פילטר פתוח

ואל תשנה שום רכיב ברכב שנקבע ע"י היצרן.

מדובר על רכב קומפקטי ובסיסי מאוד ואין לך מה לנסות לשפר רכב כזה.

הוא אמין וחסכוני.

ספורטיבי וחזק זאת כבר משוואה אחרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...