Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8 הרוגים מגדוד 51 של גולני ועוד הרוג מצנחנים מביאים את מניין ההרוגים של היום הארור הזה ל-9.

יהי זכרם ברוך, גיבורי ישראל.

http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/20060726223042.htm?inter=1

"כ-200 אנשי חיזבאללה נהרגו עד כה"

מישהו מוכן להסביר לי מדוע מספר המתים אצל הנבלות הללו כ"כ נמוך?!

:cry:

פשוט כואב לחשוב מה משפחות ההרוגים חשים כרגע, לאבד את ילדם ככה מירי מרצחים פאנאטים.

פורסם

יהי זכרם ברוך , הם לא נהרגו לשווא .

בקשר לחיזבללה , פשוט מאוד , זה מגרש ביתי שלהם ,הם מאומנים היטב , יש להם נשק מתוחכם , ואלמלא צה"ל היה צבא חזק , היו מתים הרבה יותר חיילים , אני מאמין בצבא שלנו ואני מקווה שאני לא אתבדה, המלחמה הזאת תסתיים בקרוב והכף תוטה לטובתינו

אמן כן יהי רצון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

200 הרוגים לחיזבאללה זה לא נמוך בכלל, אבל עלית על נקודה.

מס' ההרוגים אצל הנבלות נמוך בגלל שקונספט הערבים שמורידים נעליים זורקים את הנשק ובורחים כבר לא עובד יותר.

פעם קרביים (עיקר הכוח, לא הסיירות) היו עושים 4 חודשים קו, 4 חודשים אימון וחוזר חלילה. היום 4 חודשים קו, 4 חודשים קו, וכן הלאה. חוץ מבערך 6 חודשים בהתחלה שמוקדשים לאימון נטו, הם לא מתאמנים. ככה מאבדים כושר, עולים במשקל, רמת החיילות יורדת, והמשמעת בקאנטים.

שנית, החיזבאלונרים מצויידים לא רע בכלל, יתכן שאפילו עם נשקים שמתאימים יותר לסוג הלחימה הספציפי.

מישהו בצה"ל נרדם בשמירה, צה"ל הגיע לעימות הזה לא מוכן. מקווה שוועדת החקירה שאחריו תצליח לשנות משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
200

מישהו בצה"ל נרדם בשמירה, צה"ל הגיע לעימות הזה לא מוכן. מקווה שוועדת החקירה שאחריו תצליח לשנות משהו.

כל מה שאמרת נכון לצערי, הם מצוידים היטב מסוריה ואיראן שטיפטפו להם כל הזמן ציוד איכותי ומשובח וחיכו ליום הזה, התאמנו לזה 6 שנים, לעומת זאת החיילים שלנו איבדו את הכושר בשמירות על מוצבים, גדרות, סיורים וכו' ופחות באימונים.

מקווה מאוד שיפיקו לקחים מהיום הזה להבא, כואב הלב לחשוב מה עובר על משפחות ההרוגים.

פורסם

אני קצת פחות אופטימי ומסתכל על זה בצורה של אם חיזבאללה על כמה מאות החיילים שלו שנלחמים כרגע כולל ה200 שכרגע בגיהנום, נותן ככה בראש לצה"ל- מה יהיה כשנעמוד מול צבא סוריה למשל...

כי עם כל ה1500-2000 גיחות של מטוסי ומסוקי הקרב שלנו בבילארדי דולרים, וכל הפעולות שלוחמי יחידות העילית מבצעים בעומק לבנון, ועם כל פעולות הקודש של גולני ושל כלל הצבא- כל הצפון עדין מבוצר במקלטים... שלושה חיילים נמצאים בשבי כבר חודש וחצי, וקיימת הרגשה שנשכחו..

אני אישית חושב שצה"ל האדיר הפך לצבא אדיר על הנייר. בשטח... הדברים שונים כמו שלצערינו אנחנו רואים יום יום. וזה מדאיג.

רק עם טיפש ושאנן

נותן לאוייב צורר 6 שנים לתצפת.. להכין קרקעות, למפות את האיזור, להתאמן, להכין מארבים, מנהרות, מבצעים, ללמוד את השטח, להתחמש ברמה שעוד לא הכרנו אותו,

ולאחר מכן מכניס את מיטב בנינו אל תוך התופת שרק חיכתה להתפוצץ.

לטעמי.. אין כאן מנהיג, ולא יהיה בשנים הקרובות אם בכלל.

אין כאן עם ואין כאן רוח, כי אדם לאדם כאן זאב,

עם שמתאחד תחת הפצצות ומלחמות בלבד, ובמהלך החיים השיגרתיים שונא זה את רעהו.

אין כאן מדינה, כי גם לחיות בשלווה לא נותנים, מכל היבט.

צר לי על מחשבתי, אך אנחנו נמצאים במדינה זמנית..

מקווה מאוד שאתבדה ואטעה כאשר אגיע לזיקנה ועדין אהיה על האדמה הזו

עד אז, יהי זכרם של הנופלים ברוך, ובתקווה שלא יתווספו עוד.

ישראל 2048- חלום?

פורסם
יהי זכרם ברוך , הם לא נהרגו לשווא .

בקשר לחיזבללה , פשוט מאוד , זה מגרש ביתי שלהם (אבל אנחנו מכירים את האיזור יותר טוב - הודות למטוסים שחגים מעל) ,הם מאומנים היטב (לא יותר טוב מצה"ל) , יש להם נשק מתוחכם (יחסית למאה ה-16 , ואלמלא צה"ל היה צבא חזק , היו מתים הרבה יותר חיילים (אנחנו עדין צבא חזק - ומתים יותר מידי) , אני מאמין בצבא שלנו ואני מקווה שאני לא אתבדה, המלחמה הזאת תסתיים בקרוב (לא בדיוק, יש עוד הרבה זמן - ועד היום זה היה רק פעולות כנגד אירגוני טרור, ממחר? זאת מלחמה) והכף תוטה לטובתינו

אמן כן יהי רצון

בהצלחה לצה"ל ותשמרו על עצמכם שם בצפון.

ןבקשר למה שרשם Six 4 Life, אתה צודק בכל מילה שלך. באמת.

פורסם

תגידו לי אתם גנובים?

נהרגו 40 חיילים וישראל 2048 זה חלום?

צה"ל היתפרק?

ביום כיפור מתו אלפים ,ושיחרור מתו איזה 6000 ,ואנחנו עדיין כאן.

אין ספק שיש שם פאשלות ,ואין ספק שמדינת ישראל עושה טעויות בלי סוף (מהנסיגה ,דרך ההסכמים ,דרך ההינתקות והלאה להיתכנסות) .

אבל עוד יש לנו עתיד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לדעתי צריך להכנס בכוחות עצומים לשם....

גדוד שלם זה לא מספיק לכזה גודל של תא שטח.

נו באמת,

וימותו עוד הרבה יותר חיילים?...

השאלה היא האם אנחנו מוכנים לשלם את המחיר הגבוה של ההרוגים,

או פשוט לעשות את מה שהאמריקאים עשו בויטאנם - הפציצו מהאוויר ושרפו הכל..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סיקס, אני חושב שכדאי שתעזוב כבר עכשיו את המדינה.

עם אנשים כמוך לא נגיע רחוק.

*נמחק*

לדעתי צריך להעביר למופז את המושכות המדיניות בניהול המלחמה הזאת, כי עם עמיר פרץ לא נגיע רחוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גבירותי ורבותי, עשינו את זה.

מצאנו את כל אותם טוקבקיסטים אלמונים מ-YNET.

יישר כוח.

כנסו!!!!!!!!!!!!

תצאו!!

תפציצו, רמטכ"ל בדימוס.

תיסוגו, מחבל בפנסיה.

כמו שכתוב בגמרה, מסכת שקולי בתחת:

"ויאמר ה' למשה, זוז הצידה, אתה מסתיר לי את הסרט. ותעביר את הפופקורן."

לילה טוב.

רוני דניאל-פייביש, דו"צ.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...