Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.

DVD קורא MP3 של חברת SOUNDSTORM, מגיע עם שלט ועיינית ניידת לשלט, המכשיר במצב מצויין. (MADE IN USA).

2.מכשיר PANASONIC עם מסך חצי חשמלי 6.5 אינץ', עם TV טיונר מובנה

המכשיר במצב מצויין! (ניתן לבדוק אותו),שלט כרטיס. (MADE IN JAPAN)

3.רכזת PANASONIC שהיא חלק בלתי ניפרד מהמכשיר שבסעיף 2,

ניתן לחבר אליה -מגבר,מצלמת רוורס(שאפשר לראות דרכה את התמונה במסך של המכשיר),DVD,מכשיר נוסף (יכול להיות נגן MP3 או עוד DVD) ומסך נוסף.

4.סט אנטנות שמתחברות לרכזת וניתן לקלוט דרכו את ערוץ 1 ו-2 בטלוויזיה.

הכל עובד ובמצב מצויין, כרגע הציוד כבר לא על הרכב אבל ניתן לחבר ולבדוק.

המחיר הוא 1600 גמיש מעט לרציניים.מאיזור המרכז,שפלה.

לא ניתן לתפוס אותי כמעט בפלאפון לכן אבקש לשלוח הודעות פרטיות או לאימייל [email protected]

פורסם

דיוידי SOUND STORM SDVD-100 הדיוידי אינו קורא DIVX

המסך PANASONIC CQ-VA70PEW

6.5 אינצ'

המסך יוצא ונכנס חשמלי עם לחיצה על כפתור,אבל צריך להרים אותו למעלה כאתם רוצים לראות דיוידי. וכשאתם לא רוצים לראות אז אתה מקפל אותו למטה ולוחץ על הכפתור שיכניס את המסך.

כל החיוט חוץ מ כבל אודיו-משתי ארסיאי יוצא פין של אוזנייה, וכבל וידאו-מארסיאי לפין מונו. (תשאלו בחנות כמה זה עולה זה 30 שקל לשניהם). פשוט אני חיברתי דיוידי בבית והשתמשתי בכבלים האלה.

לא מעוניין בשום החלפות !!! במיוחד לא מה שקשור לרכב.

והמחיר הוא עדיין 1600 גמיש קצת לרציניים.

מי שלא רציני וסתם בא לשגע אותי שיחסוך הודעה, גם ככה אין לי זמן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...