Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת פרקים בUTORRENT - התוכנה 'לא סוחבת'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר בכותרת – ההורדה איטית מאוד. גם כשאני משאיר את המחשב לילה שלם – אין עלייה בקצב. מה יכולות להיות הסיבות?

אני פשוט לא מתמצא בכל תוכנות שיתוף הקבצים...

פורסם

אוקיי, מדובר באתר ציבורי - אל תצפה לרוב להורדות מהירות (בכלל...).

לי יצא במקס' מהירות להוריד מאתר ציבורי על 60 +-. במקרה נדיר על 120 גג.

תנסה להשיג הזמנה לאתר פרטי או שתעבור לתוכנה אחרת...

אפשר לדעת מה אתה מנסה להוריד? אולי נשיג לך לינק מהיר יותר.

פורסם

אם אתה מנסה להוריד פרקים של תוכניות, תנסה את התוכנה ++DC (חיפוש קטן בגוגל ימצא לך לינק הורדה).

מהירויות הורדה מדהימות מובטחות, אבל הכל תלוי בכמה תהיה מוכן לשתף, ככל שתשתף יותר, תוכל להתחבר להאבים (שרתים) ברמה גבוהה יותר ומהירים יותר.

פורסם

האם משהו אחר שאתה מוריד באותה תוכנה עובד טוב?

בדרך כלל אנשים שוכחים לווסת את קצב ההעלאה ואז כל רוחב הפס שלך תפוס בהעלאה וההורדה מאוד איטית...

...Carpe Diem

פורסם
כמו שנאמר בכותרת – ההורדה איטית מאוד. גם כשאני משאיר את המחשב לילה שלם – אין עלייה בקצב. מה יכולות להיות הסיבות?

אני פשוט לא מתמצא בכל תוכנות שיתוף הקבצים...

מאיזה אתר אתה מוריד? אולי אין מספיק SEEDS לאותו פרק.

תפרסם את הלינק אני יבדוק זאת ביטורנט שלי.

פורסם

הייתי מוריד מהאתר שיש שם את כל הפרקים של TOP GEAR ו 5 GREAR. אני לא מצליח למצוא את הלינק.

בד"כ אם יש פרק ממש טוב שמומלץ ברכבי הרשת עושים חיפוש עד שמוצאים אתר הפצה טוב. אין משהו קבוע.

כמו שאמרתי ואמורו קודמיי אולי הבעייה היא בהגדרות התוכנה.

• תוכן חדש...