Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 146 - הלך ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חס וחלילה, אין בעיה.

מה שאני רוצה לומר זה שהמחיר גבוה מאוד וכבר אמרנו לו את זה.

רוצה הוכחה יותר חותכת? בבקשה. ראשי המנוע אצלי עברו שיפוץ לפני 14,000 ק"מ. לא שילמתי 3500, לא 2000 ואפילו לא 1500. 1200 והראשים היו כמו חדשים.

תשובה מספיק טובה בשבילך ובשביל חברך בעל ה-146?

תגיד לו שידבר עם איציק מבית דגן כדי לקבל הצעת מחיר ושיהיה לו בהצלחה.

שלום.

תגיד לי תותח האם בסכום של 1200 ש"ח ששילמתה עבור שיפוץ הראשים המחיר כולל הכול?

כלומר פרוק והרכבת הראשים מהרכב+פרוק הראשים לשיפוץ [עבודת חוץ]

+ שיפוץ הראשים עצמם במכון לעיבוד שווי.

+ חלקים למשל: מערכת סתמים, רצועות טימינג , משאבת מים, פלגים, שמן מנוע+ מסנן שמן,

נוזל קרור.

נידמה לי שאתה קצת טועה.

אם אתה יכול לרשום מה בדיוק ואיך בדיוק שיפצתה את הראשים אם פרוט כגון! חלקים ,עבודה, ועבודות חוץ.

אחרי ההסבר שלך אני אגיב.

מוכן תמיד ללמוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום בני,

המחיר כלל הכל. כן, גם עבודה, גם שיפוץ, גם אטמים, גם שמן מנוע+פילטר וגם נוזל קירור.

רצועות טיימינג ומשאבת מים לא היה צורך להחליף כיון ששניהם הוחלפו 12,000 ק"מ קודם לכן. הפלאגים הוחלפו 2,000 ק"מ לפני שיפוץ הראשים, כך שאף אחד מהדברים האלה לא דרש החלפה.

מקווה שהייתי מספיק ברור, תותח ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדכון:

כרגע הגעתי הביתה. חבר שלי ויקיר הפורום, אופיר, גרם לי לפתוח את יומן הטיפולים של הרכב שלי. צר לי להודיע, אך הטעות היא שלי: לא שילמתי 1,200 אלא 2,000.

אינני יודע מה מקור הטעות, אולם זה הסכום ששולם.

שימו לב שאומנם זה לא נמוך כמו שציינתי בהתחלה, אך עדיין לא מדובר פה על 3,500 ש"ח.

שוב סליחה מכל מי שהוטעה, להבא אשתדל להיות יותר מדויק.

אלעד

(את הקטע בכחול כתבתי אחרת אופיר לא ירד לי מהוריד :-P )

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
עדכון:

כרגע הגעתי הביתה. חבר שלי ויקיר הפורום, אופיר, גרם לי לפתוח את יומן הטיפולים של הרכב שלי. צר לי להודיע, אך הטעות היא שלי: לא שילמתי 1,200 אלא 2,000.

אינני יודע מה מקור הטעות, אולם זה הסכום ששולם.

שימו לב שאומנם זה לא נמוך כמו שציינתי בהתחלה, אך עדיין לא מדובר פה על 3,500 ש"ח.

שוב סליחה מכל מי שהוטעה, להבא אשתדל להיות יותר מדויק.

אלעד

(את הקטע בכחול כתבתי אחרת אופיר לא ירד לי מהוריד :-P )

שלום.

אכשו תרשה לי להגיב .

קודם כול אתה כבר לא תותח אלה תותחחחחחח------ ולמה ?תכף תבין.

א] בעל המוסך חבר שלך ולדעתי שילמתה אולי רק עבור החלקים גם זה בספק.

ב] אני אפרט +- כמה עולה התיקון שים לב!!!

פרוק והרכבת ראשים מהמנוע [מורדים מנוע לתיקון כזה]+ פרוק והרכבת מנוע מינימום

1800 ש"ח עבודת שיפוץ ראשים במכון לעיבוד שווי +- 1000 ש"ח.

מערכת סתמים מאיכות טובה כגון רול ולא זבל הודי ,טורקי ,או סיני, +- 450 ש"ח.

נוזל קרור איכותי +- 80 ש"ח [הכוונה לא לפטל או מים אים צבע מאכל].

שמן מנוע חצי סינטטי +- 100 ש"ח מסנן שמן +- 30 ש"ח

פלגים 80 ש"ח, 2 רצועות טימינג +- 180 ש"ח, רצועה למנוע 45 ש"ח.

משאבת מים +- 200 ש"ח לא כולל מיסבים מותחים ותוספות.

הסכום הכולל הוא!!! 3965 + מע"מ 595 ש"ח = 4560 ש"ח בילבד.

אכשו אתה מבין למה אתה קופץ בראש כותב שטויות ומטעה את האנשים.

אם הבחור היה מקשיב לך הוא היה הולך מחר למוסך של חבר שלך דופק סקנדל קןרה לא גנב [והוא לא היה צודק וביגללך] והיה נהיה בלגן.

תקשיב לי טוב בחור צעיר הפורום הזה נועד ללמד ולעזור עד כמה שניתן לאנשים והוא על רמה.

יותר על תיכתוב דברים שאין להם כול אחיזה במציעות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני,

ראשית, חן חן לך על ההתייחסות הרצינית.

שנית, מבלי להטיל ספק במה שכתבת, אני חושב שאם תעקוב אחרי מה שאני כותב פה ובפרט אחרי מה שאני כותב בפורום הטכני, תגלה שאני מתערב רק במקרים בהם אני בטוח לגמרי במה שאני אומר. במידה וקיים אצלי ספק, ולו הקל ביותר, אני מזהיר את הקורא בטרם אני כותב את דברי או שאני פשוט לא כותב, כך שלומר שאני כותב דברים שאין להם אחיזה במציאות זה קצת חסר אחיזה במציאות ;)

דבר אחרון: שים לב שלא ייעצתי להעביר את הטיפול למוסך כזה או אחר. הדבר שכן ייעצתי לעשות זה להתקשר למוסכניק מסויים שעל טיב עבודתו ורמת מחיריו אני יכול להעיד ולקבל ממנו הצעת מחיר לעבודה.

המחיר מתאים לבחור? שילך על זה. לא מתאים לו? שיהיה בריא.

תאמין לי שכמה שאתה רוצה לעזור, גם אני רוצה. בסה"כ כולנו מלאים פה בכוונות טובות.

לילה טוב.

נ.ב.: סתם לידע כללי, מחיר משאבת מים במנוע בוקסר של אלפא עומד על כ-120 ש"ח.

פורסם

היו לי "75" ניסיונות גרועים במוסך הסוללים (במיקומו הקודם בבני ברק).הבעלים נחמד, נשמע מקצועי ודפק לי את החשבון בנק ואת המנוע. אבל תמיד עשה זאת בחיוך ...

לדעתי 3500 זה יקר בלי קשר למוסך. ממליץ לך לבדוק במוסך התלתן בפ"ת אישית אני מאוש אוהב אותם, איתי היו תמיד ישרים והוגנים.

• תוכן חדש...