Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט המוס שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה באמת נורא יפה (למרות שגם BADASS למיניו זה אחלה של דבר)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה אוטו עם אבק ?????????????

חכה תראה את המאזדה 3 שלי ....... :roll:

גם לי יש מאזדה כשניקוי בפנים מסתכם בשקית עם הוצאת עלים וקופסאות סיגריות ריקות, בעצם שתי שקיות, אחת רק לקופסאות הריקות.

אבל המוסטנג זה משהו אחר, לא ? קצת אבק על הכנף השמאלית וישר מתחילים לחשוב על וקס, אבק על המושב ויאללה נחליף את כל הריפוד על הדרך. :-)

היו בארץ מודל 64 למרות שיוצרו מעט יחסית בשנה זו ,כיום מדובר בדגם יקר ונחשק בקרב אספנים .

כמו שאמר אחד מנכבדינו - הרכב שווה שקל אבל אני לא מוכר. אני בסה"כ רוצה לדעת כמה נרות לשים על עוגת היום הולדת.

ותודה לכולם על המחמאות.

המנוע מנותק מהמצבר אבל אפשר לשמוע אותו מגרגר בהנאה.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

אז היום הייתי בינוביץ. ככה סיבוב בשמש בתחנה המרכזית. חם.

רק שאין להם חלקי גומיות בכלל לברקסים.

אז אני מתעלק על השרשור, אולי מישהו יוכל לעזור ?

הגומי מימין הוא בגודל של 13/16, השני מימין הוא בגודל של 1/16 1.

שתי הגומיות השמאליות אלו גומיות רגילות חיצוניות של צילינדר.

מישהו ?

גומיות בלמים.jpg

פורסם

!!! הצילנדר! של הסופה אחד לאחד לצילנדר שיש לך במוסטאנג

העלות שלו ממש נמוכה ... אז מחליפים את כולו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כל מה שקשור לברקסים, גש ל "בלם". מוכר בכל הארץ, מתעסק עם ברקסים כולל למוסטנגים וצריך להיות לו כל מה שאתה מחפש.

פורסם
כל מה שקשור לברקסים, גש ל "בלם". מוכר בכל הארץ, מתעסק עם ברקסים כולל למוסטנגים וצריך להיות לו כל מה שאתה מחפש.

יש לו הכל אבל הוא לא מוכר חלקים.

בדקתי.

פורסם

עידכון.

אז אחרי שלא הצלחתי למצוא גומיות לצילינדרים וכבר התייאשתי, נסעתי לא באזור דרום תל אביב ולפתע ראיתי שלט על חנות "חלקים לרכב". נואש, נואש, אבל בכל זאת נכנסתי.

בהתחלה נענתי שכנראה שאין גומיות, אבל הבטיח לחפש. לאחר חיפוש מצא מספר גומיות, חלקן מתאימות יותר וחלקן פחות, ואז לפתע אמר שיש לו כל מיני חלקים חדשים ששוכבים אצלו שנים ואולי זה יתאים.

אז ככה -

2 צילינדרים חדשים.

שני בולמים של מונרו קדמיים.

פאקונג למכסה שסתומים (או הידרואליים אבל העיקר שיש).

פאקונגים לסעפת. שיהיה.

ציר לגלגל. נראה האם מתאים.

היפה בכל הסיפור הוא שהמחיר שהוא דרש היה ממש ממש, אבל ממש, נמוך, ככה שיצאתי מהחנות עם חיוך מאוזן לאוזן וגם חשבון הבנק כמעט ולא ניזוק.

השלל לעיונכם בתמונות המצורפות...

בולמים לפורום.jpg

בלמים לפורום.jpg

פורסם

יפה העיקר שמצאת

בעיקרון לא משפצים את המשאבות בלם האלו

פשוט מחליפים

אני לא יודע איך בינוביץ שקניתי שם לפני שנה אבל העיקר שמצאת

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כמו כן לא הייית ממליץ לך על בולמי מונרו הם ממש ממש ממש רכים ונותנים לרכב הרגשה של אוניה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם אתה מחפש חלקי גומי לבוכנות הבלמים- לפני כמה שנים קניתי קיטים לשיפוץ ב"מכו-גום" ברחוב, החוצה את הדרך שלמה בדרום ת"א. אין לי מושג, אם יש להם משהו בסיגנון היום... ונראה לי, שעכשיו אצטרך עוד הפעם ליקנות - יש נזילות מהבוכנות בקאפרי....:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...