Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן אוהדי יובנטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשתף אותכם בצערי.

יובנטוס, אותה אימפרייה מהעיר טורינו שבאיטליה הייתה אהבת חיי מהיותי חובב כדורגל מושבע.

עוד מגיל צעיר מאוד, שכל החברה בביה"ס רבו על מכבי חיפה ומכבי ת"א אני הייתי עוקב בדריכות אחרי המשחקים בסרייה A (הליגה הראשונה באיטליה).

כבר קרוב ל-10 שנים שאני בוכה איתם בהפסדים ורץ עם החולצה שלהם ותחתונים בבית-ספר כשהם מנצחים.

אפשר אפילו להגיד שבמשחקים שלהם המשודרים במקביל עם מכבי ת"א, הייתי מעדיף לראות אותם.

במשחק של יובנטוס נגד מכבי ת"א בליגת האלופות הייתי הבן-אדם הכי חצוי וכאוב שיש (וגם שם שמחתי יותר בשביל יובה).

אז למי שלא מעודכן, יובה הואשמה בשחיתות עם שופטים בגלל ההנהלה הכושלת והמושחתת שלה.

העונש הוא הורדה לסירייה B (ליגה שניה) ופתיחת עונה עם 30- נקודות.:?

האימפריה, שהייתה מורכבת מהכוכבים הגדולים בעולם והייתה בפסגת הכדורגל העולמי מתפרקת לחתיכות.

הכוכבים כבר עוזבים.. טעם מר רב נשאר בפה.:cry:

עולם הכדורגל העולמי הפסיד את אחת הקבוצות החזקות והטובות שנתנה את חותמה לאורך עשרות שנים.

נשארתי עם מכבי ת"א בתקווה שהם יחזירו לי מעט מהמורל שהלך לאיבוד ואיתו האהבה לכדורגל.

(הייתי חייב לשפוף החוצה עצב.. מצטער ממי שזה לא מעניין אותו)

אמיר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוהד יובנטוס מתפקד..

מה אתה אומר, יש סיכוי לעלות? צריך לסיים מקום 6 ומעלה ואז יש פלייאוף. אם ישאירו כמה שיותר שחקנים מהסגל הקיים + כמה שחקנים חדשים יש סיכוי לדעתי, אומנם קלוש אבל יש.

פורסם

כמה משחקים יש בעונה בליגה השנייה באיטליה?

ברור לכם שהם צריכים 10 נצחונות רק בשביל להגיע למצב של 0 נקודות, כן?

הם (ואתם) צריכים לקוות שהם יצליחו להשאר בליגה הזו השנה ולא לרדת ואז שנה הבאה לנסות להלחם על העלייה.

לגבי העלייה כבר השנה - הפסימיות חוגגת, מצטער - סביר שהם ישחקו עם הנוער בעיקר ואולי דל פיירו. כל השאר כנראה יושאלו לקבוצות אחרות עד שיחזרו לליגה הראשונה.

פורסם

פליקס היקר, בתור אוהד מילאן הייתי צריך לדעת שאם לא הפרוטקציות והשחיתות שליוו אותה כל השנים, אם גם הייתה בליגה שניה.

היא אשמה כמו יובה,לאציו ופיוריטינה שהורדו, אבל כשראש-הממשלה(עכשיו לשעבר) עומד בראש הקבוצה

(הזוי לכשלעצמו) אין יותר מדי לעשות.

רומר צודק, אני לא אופטימי כמו שאר האוהדים שבוכים ומנסים לנחם את עצמם.

זמברוטה ותוראם עברו לברצלונה השנואה.

ויירה כבר באינטר.

אמרסון וקאנברו בריאל עם קאפלו.

קשה לדעת מה יהיה בהמשך. טוב לא יהיה.

הסיבה היחידה להיות אופיטימי זה שמדברים על הערעור של יובה- כנראה שיפחיתו את עונש הנקודות למינוס 15 במקום 30 ואז יש על מה לדבר.

פורסם

LOL מה שהכי מעצבן אותי לפחות זה שכל השחקנים עוזבים אותם, ואני באמת לא מבין למה. הרי מבחינת שכר רובם בטח בעלי חוזים חתומים כבר והשכר שלהם מובטח כנראה, אז מה הטעם לעזוב? לא בכבוד שלהם לשחק בליגה השנייה?

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, הנה רשימה קטנה שחשבתי עליה ב"שלף":

יותר קשה להגיע להישגים כמו הגעה לגביע אופ"א, ליגת אלופות ואפילו גביע המדינה (מה שלא יהיה השם שלו באיטליה) שהרבה יותר קשה לזכות בו מליגה נמוכה כי מתחילים מסיבוב מוקדם יותר ולא מדורגים.

לכן סיכוי קטן יותר לקבל בונוסים מהישגים אלו.

כמו כן, במידה ויש בונוסים על ניקוד, נצחונות ודירוג - קשה לי להאמין שיסכמו איתם על בונוסים כאשר ההתמודדות היא מול קבוצות נחותות יחסית.

בנוסף, חשיפה מועטה יותר לתקשורת ולהקהל - פחות חוזי פרסום.

וכמובן, כאשר אתה לא מתמודד מול הטובים ביותר, כיצד ידעו את הערך האמיתי שלך? מכאן, חוזים עתידיים בקבוצות אחרות יהיו על סכומים קטנים יותר.

פורסם

ליובנטוס ייקח תקופה ארוכה לחזור לסרייה A, כמו שלפיורנטינה לקח לחזור אחרי שהורדה 4 ליגות וחזרה שנה שעברה כמדומני.

ובקשר לפיורנטינה-היא גם נפגעה כאן קשה מאוד, ייקח לה וללאציו עוד זמן עד שהן יחזרו ליהיות הקבוצות החזקות שהיו(בעיקר פיורנטינה).

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הקבוצות בליגה השנייה לא פראייריות...יש 22 קבוצות כפול 2 משחקים לכל קבוצה - 132 נק' אפשריות, מינוס 30, יובה מתחילה עם 102 ומטה...היא תצטרך ל"דרוס" במירב המשחקים. בתיאוריה אפשרי, אך היא תצטרך לרמות גבוהות ביותר ולשמור עליהן ברציפות לכל האורך, וזה קשה ליישם.

כל העונשים (קרדיט וואי נט)

יובנטוס

* הורדה לליגה השנייה

* הפחתה של 30 נקודות לעונה הבאה

* איבוד תארי האליפות של 2005 ו-2006

* לא תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות

* השעיה לחמש שנים למנכ"ל לשעבר ג'וליאנו מוג'י

* השעיה לחמש שנים למנהל לשעבר אנטוניו גיראודו

מילאן

* הפחתה של 15 נקודות לעונה הבאה

* לא תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות

* השעיה לשנה אחת לשסגן הנשיא אדריאנו גליאני

* השעיה לשלוש שנים וחצי לעובד המועדון לאונרדו מיאני

פיורנטינה

* הורדה לליגה השנייה

* הפחתה של 12 נקודות לעונה הבאה

* לא תשחק בליגת האלופות בעונה הבאה

* השעיה של שלוש שנים וחצי לנשיא המועדון אנדראה דלה ואלה

* השעיה של ארבע שנים לנשיא הכבוד גייגו דלה ואלה

לאציו

* הורדה לליגה השנייה

* הפחתה של 7 נקודות לעונה הבאה

* לא תשחק בעונה הבאה בגביע אופ"א

* השעיה של שלוש שנים לנשיא קלאודיו לוטיטו

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

כאוהד פיורנטינה מושבע, אני בכל כולי מצטער על ההחלטה לא לתת להשתתף במפעל אירופאי. זוהי יכלה להיות השנה של פיורה.

הפריצה של לוקה טוני שהגיע מפאלרמו (אגב, הוא כיכב בסרייה B לפני שנתיים) עשתה רק טוב למועדון. החוד ההתקפי מאוד

עם יורגנסן וטוני, ההגנה המעולה עם השחקנים הוותיקים והצעירים פשוט עשו את שלהם והשנה יכלה להיות טובה מאוד אם פיורה

הייתה משחקת בליגת האלופות בעונה הבאה. באמת מבאס, אבל אין מה לעשות. מה גם שהנשיא של פיורה הורחק מכדורגל למשך

5 שנים (אם אינני טועה). הקבוצה מתחילה להתפרק, טוני כניראה יעזוב. אני מאמין ששנה בסרייה B תזכיר להם למה הם צריכים

לחזור לסרייה A. בל נשכח שזוהי קבוצה שהתפרקה והתאחדה שוב.

אני עוקב גם אחרי יובה. ההחלטה דיי כואבת אבל היא צודקת. יובה הרשתה לעצמה לקנות שופטים, לא סתם מי שזוכר, יובה

פתחה את העונה עם 9 ניצחונות רצופים (!) ואז הגיעה הנפילה עם הרבה תוצאות תיקו. את האמת, גם כואב לי על מילאן. קבוצה

שיכלה בכל פעם שהיא נמצאת בסרייה A להתמודד על תואר האליפות, עכשיו צריכה לעשות את דרכה מהליגה השניה.

אבל העניין עם יובנטוס באמת עצוב. הקבוצה התפרקה. כמעט כולם עזבו. אני מקווה שהם יתאוששו ויחזרו עוד שנתיים לסרייה A.

(כי באמת, להתחיל עם 30- נקודות ולעלות ליגה זה בלתי אפשרי..)

• תוכן חדש...