Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית

אני שולח את הרכב לצביעה כללית והפחח אמר לי לפרק את המגבר הסאב והרמקולים האחוריים

אני רוצה לעשות זאת לבד מה אני צריך לנתק קודם כדי לא לגרום נזק לרכיבים

האם אחרי הפירוק וההרכבה של המערכת אני יצטרך לכוון שוב הכל ?

תודה למי שיענה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

כן אתה תצטרך לכוון מחדש ברדיו דיסק כי אתה מוציא אותו מהספקת חשמל שלו לכן הוא עושה RESTART

וחוזר להגדרות היצרן כפי קנית אותו כשהיה חדש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית

אני שולח את הרכב לצביעה כללית והפחח אמר לי לפרק את המגבר הסאב והרמקולים האחוריים

אני רוצה לעשות זאת לבד מה אני צריך לנתק קודם כדי לא לגרום נזק לרכיבים

האם אחרי הפירוק וההרכבה של המערכת אני יצטרך לכוון שוב הכל ?

תודה למי שיענה

כיוונים מבחינת גיין של מגברים לא תצתרך, אך אם יש ברשותך מכשיר שדרכו אתה מבצע את החיתוך לרמקולים,קומפוננטים וסאב אז כאשר תנתק את המצבר אתה תאפס את אותן הגדרות.

מעבר לזה אם יש לך HU פשוט יותר וללא קרוס פנימי, אתה יכול בשקט לפרק קודם כל את ה+ מהמצבר ואז לפרק את המגבר ע"י ניתוק ה+, - והREMOTE.

רק אל תשכח שאם אתה מחזיר את הקוטב החיובי של המצבר, דאג לבודד את קצה קבל ה+ שהולך למגבר.

ורצוי גם להוציא את הפיוז מהבית שלו על כל מקרה.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

תודה רבה לכולם אז אני מכבה את הרכב ואת הHU שלי ואז אני מוציא את ה+ מהמצבר ומפרק הכל וכמובן לגבי הכיוונים של המגבר הם לא ימחקו ולגבי הכיוונים בHU הם כן ימחקו? הHU זה פיוניר 7650

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
תודה רבה לכולם אז אני מכבה את הרכב ואת הHU שלי ואז אני מוציא את ה+ מהמצבר ומפרק הכל וכמובן לגבי הכיוונים של המגבר הם לא ימחקו ולגבי הכיוונים בHU הם כן ימחקו? הHU זה פיוניר 7650
אם אני לא טועה ימחקו לך כי הHU לא מקבל זרם

בכל מקרה תרשום את הכיוונים על דף

חנן

• תוכן חדש...