Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או.קיי - אז בלי הרבה בילבולי ביצים - זה המצב אצלי ברכב:

HU - אלפיין 9855 (לא שזה צריך לשנות...)

מגבר ראשון: לאנזאר וויב 421

נכון להיום מגביר בשני ערוצים סט קומפוננט - מורל הייבריד אוביישין

ובשני ערוצים נוספים סט של 6/9 מתפורר...

מגבר שני: JBL GTO 75.4

מגביר בשני גישורים (4 אום כ"א) שני סלילים של קיקר קומפ' VR (גם כן, שני סלילים של 4 אום כ"א)

מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה:

1. להוריד את ההגברה של ה 6/9 ולחבר אותם (HIGE POWER) ישירות ל HU (מן הסתם הם גם יוחלפו במשהו פשוט כי הסט הנוכחי ממש מתפורר - ואני לא רוצה לשמוע בבקשה שכדאי לי לוותר עליהם, בלה בלה בלה במה קידמית - אני אוהב שיש לי סאונד גם מאחור)

2. זה להיפרד מהלאנזאר.

עכשיו, ההתלבטות שלי היא כזו:

אם אני נפרד מהלאנזאר, זה משאיר אותי עם שתי אופציות למגבר חדש:

א. להשאיר את ההגברה הנוכחית של הסאב, ולרכוש מגבר חדש עבור הקומפוננט (שממש לא מנוצל כמו שצריך עם הלאנזאר) - וגם ההתלבטות הזו מתחלקת לשתיים:

1. מגבר 4 ערוצים חדש בשביל לחבר את הסט בבי אמפינג

2. מגבר 2 ערוצים מספיק חזק בשביל הסט

אופציה שניה:

לשדך את ה JBL שיש לי לסט הקומפוננט (בבי אמפינג) ובעצם לחפש מונו בלוק בשביל הקיקר שייתן לי לפחות 400 וואט RMS ב 2 אום.

או.קי, אחרי שסקרנו את הדילמה שלי - נעבור למגבלות:

המלצות למגבר מהארץ, שיהיה בטווח המחירים של 1500 - 2000 ש"ח - אני יודע שזה מצמצם בהרבה את האפשרויות שעומדות בפני, אבל זו המגבלה, ולכן אני פונה אליכם כדי לקבל את ההמלצה שתתן לי את המקסימום שמחיר הזה.

יש גם את האפשרות של מגבר מארה"ב, עם המחירים שלהם כמובן (אח שטס עוד מעט) - וכאן טווח המחירים הוא בין 300 - 350 דולר.

אני אומנם לא איזה אודיופיל מקצוען, אבל גם לא הייתי מגדיר את עצמי בתור חובבן - לכן אני מבקש רק תגובות רציניות ופרקטיות עד כמה שניתן לפי הדרישות שלי.

תודה רבה למגיבים.

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

Guest תמיר .א.
פורסם

אם אתה מחפש מגבר 2 ערוצים חזק וטוב לך על MAC AUDIO Z2200

הספקו כ200Wrms X2 ב4 אום.

או 300Wrms X2 ב2 אום.

עלות כ1200-1300.

תמיר

פורסם

תודה רבה על התגובה - אני באמת יבדוק את העיניין.

יש למישהו עוד הצעות?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עם יש לך גישה לחו"ל אני הייתי הולך על המגבר הזה :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13900

או זה:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16337

או הולך על זה שיהיה גם אופציית שידרוג לעתיד:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PHANTOM&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=401&aff=Zap&lang=he

הקיקר הכי מומלץ!

פורסם

אחלה, תודה רבה.

הייתי רוצה לשמוע עוד תגובות, כמו מה למשל יותר מומלץ לי - לחפש מגבר בשביל הקומפוננט ולהשאיר את ההגברה הנוכחית לסאב - או ההפך.

פורסם

אביחי,

בהחלט החלטה נכונה להחליף את מגבר הלנזר שלך. ההמלצה שלי היא שתחבר את מגבר ה - JBL לקומפוננטים מקדימה ותקנה מונובלוק לסאב. בטווח המחירים שנתת וההספק הדרוש, גם אני הייתי ממליץ לך לקנות את ה - MAGNAT PHANTOM. יש לי ברכב SETUP זהה, אם אני אגיע למפגש בשבת תוכל לשמוע אותו. כמובן שאם תרצה לקנות ציוד משומש יש עוד אופציות טובות למונובלוקים. תחפש בלוח היד שניה של הפורום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי לעשות, אבל תמיר דווקא המליץ לי על מגבר לקומפוננט.

פורסם

ה- jbl יחזיק יפה מאוד תקומפוננט ולפי דעתי אתה תשמע שיפור עצבני בסאב כשאתה תוריד אותו משני הגישורים (שגם ככה זה לא הכי מומלץ ) ועם יבוא לך תוכל לחבר גם את ה - 9*6 שלך כי אתה אומר שאתה אוהב גם סאונד מאחור לJBL

פורסם

אביחי,

על פי ההמלצה של תמיר תצטרך לחבר כל סליל של הסאב לגישור במגבר ה - JBL. האפשרות הזאת של לחבר כל סליל של סאב בנפרד, ל - 2 ערוצי הגברה, הוא פיתרון של אין ברירה. אני ממליץ על פתרון כזה רק כשבאמת אין ברירה, כאשר הציוד הוא נתון ולא ניתן לשינוי. ברור שאני לא אמליץ על אפשרות כזו כאשר מדובר על שידרוג של ציוד. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

שלו.

פורסם

צודקים בהחלט.

אז אני צריך לחפש מגבר מונו בשביל הסאב, ואת הקומפוננט אני אחבר בבי אמפינג ל JBL.

פורסם

אביחי,

איזה סט קומפוננט יש לך?

שלו.

• תוכן חדש...