Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמות גימור של גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לשפוך קצת מידע על ההבדלים בין גולף גנריישן לגולף קומפרטליין מכל ההיבטים?

נ.ב. אני מתכנן לקנות גנריישן ואני רוצה לדעת מה בדיוק ההבדלים.

תודה מראש !

פורסם

תודה על התגובה אבל אני יותר בכיוון של דגמי גולף משנת 2001-2004 מהי רמת הגימור גנריישן והאם זה קשור גם לריפודי הרכב?

אני מעוניין לרכוש גולף גנריישן בין השנים האלו רק אני רוצה לדעת יותר על תוספות של הגנריישן.

תודה מראש !

פורסם

בקומפורטליין התוספות הן -ריפוד קטיפה ובקרת אקלים.ובג'נרשיין בנוסף חלון גג וחישוקים קלים וריפוד שונה .אולי פיספסתי משהו אבל זה העיקר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
בקומפורטליין התוספות הן -ריפוד קטיפה ובקרת אקלים.ובג'נרשיין בנוסף חלון גג וחישוקים קלים וריפוד שונה .אולי פיספסתי משהו אבל זה העיקר.
גלגל הגה שונה .

פסי הקישוט צבועים בצבע הרכב בג'נריישן , לעומת שחורים בקומפורט ליין.

בקליות שונות .

מושבים ספורטיביים

וני חושב שזהו לא זכור לי עוד משהו.

פורסם

אז ככה בדור רביעי בדגם ג'נריישן יש:

ג'אנטים 16"

סאן רוף

בקליות שונות

מושבים ספורטייבים "עוטפים"

הגה 3 צלעות-עור

בלם יד-עור

ספי דלת עם הכיתוב GOLF

מה שחסר זה המשענת יד שלא נמצאת בדגם הזה

פורסם
מישהו יכול לשפוך קצת מידע על ההבדלים בין גולף גנריישן לגולף קומפרטליין מכל ההיבטים?

נ.ב. אני מתכנן לקנות גנריישן ואני רוצה לדעת מה בדיוק ההבדלים.

תודה מראש !

במיוחד בשבילך ערכתי חיפוש קצר ומצאתי את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...