Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה קורה אנשים.

לפני יומים או שלושה התחילה לי תופעה מוזרה... יש לי תיקתוקים בהגה במהלך כל הנסיעה ... אני מרגיש את התיקתוקים האלה

התיקתוקים הם בזוית מאוד נמוכה של הגה כלומר סיבוב קטן מאוד עושה את התיקתוקים

מעלה או שתים לכל כיוון , והסיבוב הזה לא משפיע על כיוון הגלגלים כלומר אני יכול לשחק ככה כל הזמן עם ההגה ולסוע בקו ישר.

לפני שבוע החלפתי גאנט קדמי ימיני שהיה עקום ... בגאנט אומנם לא של פיאסטה עצמה בל של פורד עם אותו מרווח ברגים ואותו גודל (בטח של איזו אסקורט)

ממה נובעים התיקתוקים האלה ציריה גמורה ...?

עוד פרט מעניין הוא שבמקום שאני מזיז את ההגה (לא הגה כוח) אני גם מרגיש את התיקתוקים האלה ... וזה מאז שקניתי את האוטו. אבל בחיים זה לא הופיע לי בזמן נסיעה.

אני צריך עזרה.

1.6 206

פורסם
לפני שבוע החלפתי גאנט קדמי ימיני שהיה עקום ... בגאנט אומנם לא של פיאסטה עצמה בל של פורד עם אותו מרווח ברגים ואותו גודל (בטח של איזו אסקורט)

החישוק שקנית, האם הוא חדש או שקיים חשד כי הוא מעוקם גם הוא

אך אינך רואה זאת בעין?

האם בוצע איזון לחישוק החדש שהותקן?

MCS 2008

פורסם

(1)ציריה פגומה.

(2)חופש בזרוע היגוי של מסרק ההגה(בדר"כ ימין,הבוקסה במקשרת נשחקה ונפלה).

(3)החישוק שקנית אינו תואם, הקוטר הפנימי או אולי משקולת האיזון פוגעים במהלך סיבוב הגלגל בתפוח ההגה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אז ככה הגאנט הוא ישר הוא שם בו שני משקולות לאיזון.

אני וחבר שלי הלכנו ראינו שהוא ישר ... וגם אני מרגיש שהוא ישר לא כמו הקודם שהיה עקום.

מאז שקניתי את האוטו כשהיתי מסובב את ההגה במקום הוא היה משמיע מלא קולות כאלו של כאילו משהוא נוגע במשהוא מין תיקתוקים כלאה...

לא יכסתי לזה חשבות אבל בחצי שנה האחרונה יש לי מלא בעיות היגוי...

זה התחיל בהגה שהיה נתקע לי ממש היה צריך לתת לו מכה כדי לקבל היזון חוזר אחרי פניה.. שמתי בעצמי שמן בחיבור של ההגה ואז נתקע לי ההגה שוב כמה ימים אחרי והופ זה הסתדר כלא היה עד היום ...

אבל אז חבר שלי שנסע לידי אומר לי שהגלגל הימיני שלי לא מסתובב טוב בהתחלת נסיעה.

ואכן הגאנט עקום!!!! הלכתי לבדוק את זה. והנה שבוע שעבר אני הולך קונה גאנט חדש הכול מסתדר נוסע יופי האוטו..... ועכשיו לפני שלושה ימים מתחילים לי התקתוקים שהיו רק בסיבוב במקום ואלי קצת לפני זה להיות ממש חזיקים...

סיפור מעניין אהההה... אבל אני מחפש עוד תשובות.

ובעקרון אני יכניס את האוטו למוסך. אני מבקש ממכם עוד פתרונות ודגשים כדי שהמוסכניק לא יעבוד עלי וידחוף לי עוד דברים כי במערכת ההגה אין לי מושג... גם היא הכי פשוטה כמו שלי בלי הגהג כוח ומשאבה להגה ..

1.6 206

פורסם
מאז שקניתי את האוטו כשהיתי מסובב את ההגה במקום הוא היה משמיע מלא קולות כאלו של כאילו משהוא נוגע במשהוא מין תיקתוקים כלאה...

לא יכסתי לזה חשבות אבל בחצי שנה האחרונה יש לי מלא בעיות היגוי...

זה התחיל בהגה שהיה נתקע לי ממש היה צריך לתת לו מכה כדי לקבל היזון חוזר אחרי פניה.. שמתי בעצמי שמן בחיבור של ההגה ואז נתקע לי ההגה שוב כמה ימים אחרי והופ זה הסתדר כלא היה עד היום ...

לא יאמן !

יש לך תקלה בטיחותית חמורה מ-א-ד ברכב, אתה מוכן לסכן את חייך חיי הנוסעים איתך ברכב ואילו שסובבים אותך בכביש

במקום לטפל בבעית ההיגוי הדחופה מ-א-ד אתה מעדיף להשקיע את הכסף בשטויות ברכב שרק רוצה שתניח לו במנוחה.

לקחתי פיאסטה בתולית לחלוטין-עשיתה אותה פושעת...

כל מילה בסלע.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

דויד אתה ממש לא מכיר אותי ....

כל דבר קטן שהולך לי באותו אני הולך ומחליף אותו בגלל שהוא מהווה סיכון...

קודם כל אני שואל פה שאלות ואחר כך הולך למוסך...

האוטו עבר טסט עם הגאנט העקום ולא אמרו לי כלום... עשו לו איזון ואמרו שהוא פרפקט. יש לי 4 צמידים חדשים בגלל שהיה לי ספק שהם לא בסדר... כל האוטו מטופל חבל על הזמן...

אז בבקשה ממך אל תשלול אותי לפני שאתה בטוח במה שאתה אומר.!!!

אני גם מאמין שאין לי בעיה במערכת ההיגוי אל זה הכול פחדים שלי כי אני מפחד שמשהוא לא בסדר באוטו.... גם חברים שלי אומרים לי את זה שאני כאילו מחפש את הבעיות שאינן!!

1.6 206

פורסם
אני גם מאמין שאין לי בעיה במערכת ההיגוי אל זה הכול פחדים שלי כי אני מפחד שמשהוא לא בסדר באוטו.... גם חברים שלי אומרים לי את זה שאני כאילו מחפש את הבעיות שאינן!!

עם כל הכבוד, הגה שנתקע, הוא בעיה. ובעיה חמורה...

אבי

פורסם

אבי מה הענינים.... לך יש פיאסטה בדיוק כמו שלי. יש לך תיקתוקים וקולות מוזרים כשאתה מסובב את ההגה? כמו קולות של מתכת כזאת או משהוא כזה.

כלומר כשאתה מסובב את ההגה הוא עושה לך קולות?

1.6 206

פורסם
אבי מה הענינים.... לך יש פיאסטה בדיוק כמו שלי. יש לך תיקתוקים וקולות מוזרים כשאתה מסובב את ההגה? כמו קולות של מתכת כזאת או משהוא כזה.

כלומר כשאתה מסובב את ההגה הוא עושה לך קולות?

כתבת שההגה נתפס לך, נכון או לא?

פה תקבל רק :mm_nah: וגם :nono: על זה שאתה מודע לבעיה ודחית את הטיפול.

גם למכון פרונט שיבדוק לך את הבעיה ותפסיק לחפש צידוקים וחיזוקים.

השירשור ננעל.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...