Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו כבר את התירוץ הזה - הוא נוהג בצרפתיה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, תודה על העזרה אבל הרכב שעומד באוטו דיל הוא לא מה שאני מחפש, עוד אקסמפלרים יתקבלו בשימחה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

יש אחת ירוקה כהה בנתניה.

לדעתי שייכת למישהו שמפעיל מועדוני לילה.

אם אתה רוצה לבוא לשים לו פתק , אני אגיד לך איפה היא עומדת...

הייתי שם , אבל לא בא לי שידקרו אותי :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מדבר על זה?

http://gil.disatnik.com/gallery/img_3351.jpg

http://gil.disatnik.com/gallery/img_3366.jpg

להזכירך - בליתי עם יצירה כזו במשך 15 יום בארה"ב ונסעתי יותר מ3000 מיילים...

הרכב (כמכונת נהיגה) מדהים פשוט, אני לא מוצא אפילו פגם אחד ברמה המוטורית הטהורה, המנוע, המתלים, האיזון (מעולם לא נסעתי כ"כ הרבה על הצד... ;) ) ואפילו התיבה האוטומאטית סבילה ביותר כאשר משתמשים בבורר הידני... מצד שני יש לו הרבה flaws מעצבנים כרכב יוקרה:

1. אני לא יודע אם אתה גבוה או לא (מה שמשעשע בהתחשב בעבודה שגרנו 100 מטר אחד מהשני עד לפני שנה) אבל אני, ממרומי המטר שבעים וחמישה ס"מ שלי הרגשתי ארוך מדי לרכב (הכסא היה אחורה עד כדי נגיעה במושב האחורי, הכי למטה שאפשר ועדיין הברכיים שלי היו קרובות מדי לחלק התחתון של ההגה).

2. המפתח ושלט ההזעקה המקורי נגעו לי ברגל באופן קבוע ומעצבן.

3. הזכרונות של הכיסא נוטים לשכוח את ההגדרות כל כמה ימים (מסתבר שזו מחלה ולא בעיה של האקזמפלר בו נהגנו).

4. המושבים האחוריים הם בזבוז של פרה. היה אפשר לוותר עליהם לחלוטין, גם זוגתי וגם אני ישבנו עם הכסאות צמודים לאחוריים. זה roadster עם "יעני" מושב מאחורה.

5. אם תפתח את הדלת מהר מספיק - תשבור את החלון. החלון שם נמצא מתחת לגג והוא נשלף מהר למטה כשאתה פותח את הדלת, מפחיד לגלות שיום אחד המנגנון לא יעבוד :smile:

6. האורות הגבוהים יחסית חלשים. באודי שלי הם ה-ר-ב-ה יותר חזקים, זה נורא הפריע לנו כשסענו בשומקום.

אחרי ששת ההשמצות - שישה דברים חיוביים על הרכב כרכב יוקרה:

1. תא המטען, כשאתה בחו"ל ולא נמצא במקום אחד יותר משני לילות זה מאוד קריטי. תא המטען שם פשוט ע-נ-ק, במיוחד עבור קבריולט, הכנסנו מזוודה ענקית פנימה והיה עוד הרבה מקום (לא מספיק בשביל עוד מזוודה ענקית שבילתה על המושב האחורי...)

2. בניגוד להרבה קבריולטים אחרות (כולל הS4 שהיתה לנו בפלורידה) הגג נפתח ונסגר גם בנסיעה (במהירות איטית אומנם).

בפלורידה אכלנו הרבה קש כשנסענו בשיא החום עם גג פתוח ופתאום התחיל לרדת גשם...

3. רמת הגימור ברכב פשוט מעוררת הערצה, האודי שלי (שברמת הגימור הגבוהה) לא מתקרבת לתשומת לב שיש שם לפרטים, לרמת החומרים ולגימור.

4. הרכב נוח בצורה מפתיעה לרכב מהקטגוריה הזו, כמו כן הכסאות נוחים מאוד והעברנו עליהם שעות של נסיעה בכבישים לא הכי איכותיים בלי לשבור את הגב.

5. רמת הרעש ברכב סבירה ביותר, רק באיזור ה70 מיילים לשעה מתחילים לשמוע את הרוח על הקנבס.

6. זה פאקינג יגואר. היו לי את ה15 יום הכי טובים (מוטורית...) שיכולתי לחשוב עליהם. הנאה צרופה מכל מייל וכל גאלון של בנזין שנבלע ע"י הV8 (והלכו הרבה...)

לא ידעתי שבכלל יש כאלה ידניות... באתר הרשמי של יגואר הXK8 מופיעה רק עם גיר אוטומאטי...

בהצלחה ותביא סיבוב!

פורסם

אני גם לא מג'יק ג'ונסון, אבל אני מניח ש1.80 נכנסים שם בקלות, במיוחד עם חסרים איזה 2-3 ס"מ ;)

מקום מאחורה לא רלוונטי, עם אוטו כזה הן באות אליך הביתה.

סתם זרקתי ידנית, כל אקזמפלר שנמצא - נקנה, במידה והוא שמור.

אני לא חושב שיש בכלל לXK8 דגם ידני, לא בדקתי אף פעם, אבל הסיכויים שחובב יגוארים קנה כזאת ידנית זה בערך כמו הסיכויים שהוא יכנס לפה ויתווכח איתי על זה.

הלבנה. הלבנה נראית טוב, מישהו יודע למי היא שייכת ? מועדון החמש ? לא חושב שראיתי אותה אי פעם.

גיל, עכשיו אנחנו גרים 20 דקות אחד מהשני, אתה מוזמן לשתות בירה.

אייל, אתה צריך שאני אשלח איתך מישהו שיחזיק לך את היד ?

"אם אתה מעוניין למכור...

0506307607

דניאל."

ותרוץ.

פורסם

דניאל, בסופ"ש אני אהיה אצל ההורים, ואזרוק פתק על חלון היגואר בתקווה שהשומרים הגברתנים לא יזרקו אותי עם נעליים מבטון לים. :-D

איציק ט, אני מניח שאנחנו שכנים. אני גם חושב שאני יודע מי אתה.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רק מקווה שלבעלים לא קוראים סמי ויש לו קרחת, כי אני מכיר אותו, ואת האוטו. והוא מכיר אותי, ואני לא רוצה לדבר איתו. אבל נקווה לטוב, תיסלם אייל.

פורסם
דניאל, בסופ"ש אני אהיה אצל ההורים, ואזרוק פתק על חלון היגואר בתקווה שהשומרים הגברתנים לא יזרקו אותי עם נעליים מבטון לים. :-D

איציק ט, אני מניח שאנחנו שכנים. אני גם חושב שאני יודע מי אתה.

אייל.

הנחת נכון אייל :-D

מה עם התואר , סיימת ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אני מכיר את הירוקה מנתניה , היא שם תמיד , אני חושב שהיא שייכת לבעלי המסעדה שבמקום
כן, גם אני רואה אותה תמיד שם חונה, אני מניח שהיא של הבעלים של המסעדה היפנית הזאת טייפה, עם אתה רוצה (דניאל) אניח לו פתק בחלון שיצור איתי קשר:-Dולא, לא יזרקו אותי לים :lol:

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

על זו במועדון החמש אני אשאיר פתק בהזדמנות הראשונה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ראיתי אחת כחולה בכפר כנא למכירה במגרש אל אמיר פעם , אנסה לבדוק אם הרכב עדיין למכירה- לא נראה לי אבל בכל זאת

ואם כן אם אפשר לקבל את פרטי הקונה .

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...