Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתם לא משנים את מידת הצמיגים ברישיון ?

במיוחד בגולף - שלא אחת ולא שתיים באו עם ג'אנט 15.

הליך של 5 דקות ופחות מ20 ש"ח במשרד הרישוי הקרוב אלייכם.

אופציה 2 - הורדה מהכביש - 250 או 1000 ש"ח קנס וחיוב לעבור טסט חוזר.

מממ....

אני יודע על מה אני הייתי הולך (והלכתי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אייל - אפילו לא צריך להוציא כפל רישיון - אתה מקבל בכל מכון רישוי נייר שהוא אישור זמני - וברישיון הבא - יש לך את המידה ברשיון.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
למה אתם לא משנים את מידת הצמיגים ברישיון ?

במיוחד בגולף - שלא אחת ולא שתיים באו עם ג'אנט 15.

מה זה משנה עם איזה גודל הג'אנט? ואם בא לי להלביש על 15 אינץ' האלו 235/40 מי יאשר לי דבר כזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם זה לא מאושר - אתה נוסע בתיאוריה בלי ביטוח!

עם סכנת הורדה כל רגע מהכביש!

עם סיבה קונקרטית להיכשל בטסט!

אבל אתה יודע מה , לא אתה מגניב - שים מה בא לך ואל תאשר.

הכי טוב. מי ישמע , מה שמת על הקורולה ? 195/60R15 ? 185/55R15? התפרעת?

ולבחור עם הגולף , אם לקחת מידה הגיונית שיש גם בגולף רגילות (מופיעה לדוגמא בספר רכב)

תעשה לעצמך טובה ותאשר את זה.

Then dying is forgetting

פורסם

חתיכת בכיינים, בחיי.

צ'מפיון חייבים לכם משהו?

אחרי הכל זוהי לא חברה ממשלתית ומן הסתם הרצון שלה הוא להרוויח כסף - כל מה שהיא עושה זה חלק ממעשי השיווק שלה.

היא מזמינה אותכם לבדיקה חינם לקיץ. ללא התחייבות ולא כלום. כמובן שבסוף הבדיקה הם יציאו לכם המון תיקונים במחירים לא בהכרח זולים - אבל זו תיהיה בחירה שלכם בלבד אם לתקן או לא.

גם אם תחליטו לא לתקן בצ'מפיון משהו קריטי (כמו נניח ברקסים), והם ישלחו מכתב למשרד התחבורה - אתם לא חייבים לתקן בצ'מפיון. במידה ותביאו אישור ממוסך מאושר אחר על ידי משרד התחבורה שתיקנתם את הברקסים זה יהיה קביל כאילו תיקנתם בצ'מפיון.

בקיצור, בכיינים למיניהם, חלאס.

Back to the original - NC again.

פורסם
אבל אתה יודע מה , לא אתה מגניב - שים מה בא לך ואל תאשר.

הכי טוב. מי ישמע , מה שמת על הקורולה ? 195/60R15 ? 185/55R15? התפרעת?

וואי לא ידעתי שמי ששם מידת צמיג לא חוקית זה מגניב! עכשיו אני מרגיש מגניב ביותר.

בקיצר יש לך דעה מאוד מוזרה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...