Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 323 99

kitesite
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מיתכוון לירכוש BMW 323 שנת 99 .

אשמח לשמוע חסרונות יתרונות או תקלות אשר ידועות לכם לגבי הדגם הספציפי!

תודה חברים!

פורסם

חסרונות-יקרה לאחזקה, מנקרת עיניים.

יתרונות- 323 שנת 99, וכל מילה אחרת מיותרת...

אופק.

פורסם

מנהיגה קצרה על 323 (BMW, לא מזדה...), המנוע בהחלט מספיק חזק - לינארי ונעים, משולב לגיר מצוין.

הרכב יקר לאחזקה ולא תמיד אמין.

אורי

פורסם

אורי תודה ,

ישנן דברים ספציפים שידועים כבעייתים מבחינת אמינות הרכב?

לגבי החזקה יש לי השתתפות מהעסק בהחזקת רכז זה יקל אני מאמין..

כמובן שאני מדבר על הצורה החדשה אם זה משנה משהו ?

פורסם

שאלה נוספת האם בכול ה 323 99 צורה החדשה קיימת שליטה על המהירות מההגה ?

או שקיימים סוגים שונים של 323 ?

323I-SILV-99-D.jpg

פורסם
אורי תודה ,

ישנן דברים ספציפים שידועים כבעייתים מבחינת אמינות הרכב?

כמובן שאני מדבר על הצורה החדשה אם זה משנה משהו ?

אני לא יודע מה בד"כ מתקלקל, אבל יש הרבה מנגנונים חשמליים ואלקטרוניים שיכולים להתקלקל, ואחרי 7 שנים על הכביש האמינות לא תהיה מוחלטת.

חיפשתי לא מזמן סדרה 3 לקנייה (בסוף ירדתי מזה), לא ראיתי אחת שהיתה תקינה לגמרי - חלונות חשמל, פתיחת תא מטען, תצוגת רדיו, בקרת אקלים, כל פעם משהו אחר.

החלפים והתיקונים לא זולים בכלל.

אני חושב שהאמינות של הצורה הישנה והחדשה בסה"כ דומה, מכלולי ההנעה דומים.

אורי

פורסם

שאלה בדיוק בנושא הזה , היום ראיתי את הרכב האם זה יכול להיות שברגע שמניעים את האוטו המזגן מתחיל לעבוד לבד ??

הבחור אומר שככה זה ואם רוצים אז מכבים אבל בהנעה המזגן עובד לבד..

נראה לי לא סביר שכול פעם שמניעים צריך לכבות את המזגן

פורסם

בדר"כ ב-BMW אם בקרת אקלים אלקטרונית המזגן/ חימום מתחיל לפעול על הרמה הכי נמוכה שמנעים...

לפחות בדגמים שאני נהגתי.

ששון.

m3forever

פורסם

המנוע ממש לא "קטן" על האוטו, בפעם הראשונה שנהגתי על כזו הגעתי ל 200 כ"כ בקלות (זה לא היה בארץ כמובן ...) מדאיגה .

בקשר לאמינות, כן, יש כל מיני בעיות קטנות ומעצבנות אבל הבעיות פתירות ועם קצת דמיון לא יהיה ממש יקר לתקן אותם. סה"כ האוטו דיי אמין .

שליטה על המהירות מההגה או בשמה היותר נורמלי, בקרת שיוט לדעתי היא עניין של איבזור ולא עניין של דגם.

בקשר למזגן , אם משאירים את בקרת האקלים דלוקה כשמכבים את האוטו , היא תידלק שמדליקים אותו.

• תוכן חדש...