Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי רכישת הרכב אני מעוניין לעשות מין ישור קו

ולבצע ברכב טיפול 10 K

עכשיו מה אני צריך לקנות?

פילטרים, שמנים ??

יעזרו לי שמות ודגמים..

תודה..

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לא אני מבצע את זה, קרוב משפחה יעשה לי את הטיפול הזה, הוא מכונאי

הוא ביקש ממני להביא לו את החלקים , לכן שאלתי..

איזה פילטר צריך שמנים

שמן מנוע איזה סוג

כל מה שאני צריך לדעת..

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אם הוא מכונאי והוא ביקש חלקים תגיד לו שירשום לך אבל כעקרון אתה צריך שמן מנוע ,פילטר שמן ,פילטר דלק,פלאגים,פקק שמן ושייבה גם כן רצוי להחליף,פילטר אוויר,אם תרצה גם חוטי הצתה . בקשר לסוג החלקים גש עם האוטו לחנות חלקי חילוף לרכב תגיד להם את שם האוטו ואת השנה והדגם והם יתאימו לך כבר .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בטיפו לא קיימת דיסקית נחושת על בורג ריקון שמן .

פילטר דלק שונה בין מנוע הזרקה לקרבורטור - מה יש אצלך?

שמן 10W-40 חצי סיננטי ,

פלגים - יש הבדל בין 1.4 ל1.6 .

פילטר אוויר - גם שונה בין דגמי הזרקה לקרבורטור.

פילטר שמן - אם אתה מעוניין במקורי , אז גם בו היו הבדלים בין שנות ייצור .

תגיע לחנות חלפים , ותבקש חלקים לפי הדגם שיש לך - נפח מנוע ושנת ייצור. גם קוד מנוע עוזר בחיפוש בקטלוגים.

מה היקף הטיפול שאתה רוצה לבצע ?

כולל טיימינג ורצועת אלטנטור? כולל בלמים? נוזל בלמים? נוזל קירור?

אם יש לך הגה כוח , אז גם את הרצועה שמניעה את משאבת הגה כוח , אמורים להחליף , ביחד עם החלפת שאר הרצועות .

פורסם

בוקי מדובר במנוע 1400 קרבורטור, עם שני מצתים מרטיבים, בגלל טבעות שמן שחוקות, ומורכבים עם מאריכים לראש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם כך הדבר , אז אין להשתמש בשמן 10W-40 חצי סינטטי , אלא ב 20W-50 מינרלי. אם המנוע במצב , כפי שצביקה מתאר , אני לא הייתי משקיע בטיפול רציני במנוע הזה , הייתי מבצע טיפול מינימלי, ומתחיל לחסוך כסף להחלפת מנוע , כמובן אם הרכב עצמו במצב שמצדיק זאת.

פורסם

המנוע זה קרבורטורים כן, לא 1400 אלא 1600

וחשבתי על החלפת מנוע, כמה אמור לעלות להביא מנוע מיבוא?

יש אפשרות להביא מנוע של רכב אחר ולא של טיפו 1.6? מנוע יותר חזק...

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

איך לא?

איך יש את כל הטיפו ספורטיבה שנוסעות עם מנועים של פיאט קופה?

יש איזה תהליך שצריך לעבור , רק מה התהליך הזה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
איך לא?

איך יש את כל הטיפו ספורטיבה שנוסעות עם מנועים של פיאט קופה?

יש איזה תהליך שצריך לעבור , רק מה התהליך הזה?

אתה לא באמת רוצה לדעת.....

השאר עם המנוע הנוכחי שלך

עקוב אחרי תצרוכת השמן לאורך תקופה.. 3עד 4 חודשים לפחות.חזור אחר כך לפורום, במידה ותצרוכת הדלק תיהיה גבוהה, באופן דרסטי, נורת לחץ השמן תדלק לעיתים קרובות, אז תחליט, ומומלץ שתרכיב מנוע מיובא 1600 הזרקה לשעבר, שתסב אותו על ידי החלפת סעפתיניקה וקרבורטור מהמנוע הנוכחי,

ותוכל לנסוע עוד שנים רבות, אלא אם אתה מחפש מכונית מרוץ, אז חפש לך כבר עכשו רכב אחר, כי זה לא הרכב.

בברכה

צביקה

פורסם
אתה לא באמת רוצה לדעת.....

, ומומלץ שתרכיב מנוע מיובא 1600 הזרקה לשעבר, שתסב אותו על ידי החלפת סעפתיניקה וקרבורטור מהמנוע הנוכחי,

ותוכל לנסוע עוד שנים רבות

צביקה

אם אני יביא מנוע מיבוא הזרקה, למה להחליף את הסעפת יניקה ואת הקרבורטור מהמנוע הנוכחי

ולא להתקדם ולעבור להזרקה במבקום קרבורטור?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

למנוע הזרקת דלק עליך להחליף למש' דלק חשמלית טבולה במיכל הדלק, צנרת דלק שונה, מסנן דלק קניסטר פחם עם צנורות, מע' סלילי הצתה שונים, מחשב נהול מנוע, צמת חוטים למחשב ולמנוע עצמו,

חיישן חמצן עם חוטים ומע' חשמל וממסרים ונתיכים להזנת מחשב נהול המנוע ומשאבת הדלק ויש בודאי עוד כמה דברים קטנים ששכחתי.

בתאוריה הכל ניתן לעשות ולבצע והשאלה היא רק באיזה מחיר (יקר מאוד) ותמיד זה עדיין "קומבינציה".

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

רפי ידידי וחברי, קומבינה , וקומבינציה, היא מילת המפתח אצל כל ישראלי שני... קטן עלינו.

בברכת חג שמח

לכל חברי הפורום

צביקה

• תוכן חדש...