Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת המשפט שוב במיטבה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני עבריינים ברחו מהמשטרה, התנגשו ברכב שבא ממול והרגו את הנהגת - וקיבלו 2.5 שנות מאסר בעסקת טיעון כי "היה קושי להוכיח מי משניהם נהג".

מה יהיה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקום השופט הייתי מכניס את שניהם למאסר עולם עד שיקום זה שנהג ויודה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה רק מזכיר לי את הלימודים בתורת המשחקים:

תמיד יש את הדוגמה של שני פושעים שיכולים לבחור בין להעיד נגד השני או לכפור באשמה. כאשר אם שניהם שותקים שיהם מזוכים, אם שניהם מעידים כל אחד מקבל שנתיים מאסר ואם אחד מעיד והשני שותק אז השותק יקבל 20 שנה והעד יקבל שנה ...

פורסם

ואני אומר אם כבר לעשות תאונה חלילה,אז עם חבר לידך ,אף אחד לא יודה ותשוחררו שנעכם הביתה.

לצערנו ככה זה במדינת ישראל ,אין דין ואין דיין.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות.

המערכת המשפטית בארץ קורסת והופכת לבדיחה, ואף אחד לא עושה כלום בקשר לזה.

אם להסתכל על כל אחד מהפשעים שלהם בנפרד, כל אחד שווה יותר מ 2.5 שנים!

הריגה+החזקת טיל לאו+בריחמה מהמשטרה+כוונה לירות באולם מלא אנשים = 2.5 שנות מאסר. פשוט בדיחה. בגלל זה המדינה הופכת לאט לאט למדינת עולם שלישי.

פורסם
אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות.

המערכת המשפטית בארץ קורסת והופכת לבדיחה, ואף אחד לא עושה כלום בקשר לזה.

אם להסתכל על כל אחד מהפשעים שלהם בנפרד, כל אחד שווה יותר מ 2.5 שנים!

הריגה+החזקת טיל לאו+בריחמה מהמשטרה+כוונה לירות באולם מלא אנשים = 2.5 שנות מאסר. פשוט בדיחה. בגלל זה המדינה הופכת לאט לאט למדינת עולם שלישי.

רגע, אנחנו לא מזמן מדינת עולם שלישי?...

Twincharger Stratified Injection

פורסם
זה רק מזכיר לי את הלימודים בתורת המשחקים:

תמיד יש את הדוגמה של שני פושעים שיכולים לבחור בין להעיד נגד השני או לכפור באשמה. כאשר אם שניהם שותקים שיהם מזוכים, אם שניהם מעידים כל אחד מקבל שנתיים מאסר ואם אחד מעיד והשני שותק אז השותק יקבל 20 שנה והעד יקבל שנה ...

פרופסור אומן מוסר ד"ש.

פורסם

בית המשפט היה צריך לתת לכל אחד מהם אספקה של קונדומים לכל החיים.

כדי שלא יתרבו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מרתיח את הדם. אין דרך אחרת להגדיר את זה. זה פשוט משגע אותי הדברים האלה. איך השופט הזה ישן בלילה? ועל העורכי דין איך הם ישנים בלילה אני כבר לא שואל, כי אני כבר מכיר את הטיפוס.

בושה וחרפה. הייתי אומר ביזיון למערכת המשפט אבל לצערי זו הנורמה. הפס"ד הזה עומד יפה בסטנדרטים של בתי המשפט בישראל.

אולי כבר כדאי לקחת את החוק לידיים ולהקים מיליציה שתשמש בתפקידים של שוטר, שופט ותליין. אולי זה יעזור לצמצם את הפשיעה במדינה הזו.

פורסם

תכננו לירות טיל.. דרסו בחורה למוות...

מה השלב הבא?

באמת קשה לי להבין לפעמים את מערכת המשפט הלוקה בחסר במדינתנו הנאורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

והעיקר פלשתיני שרצח שומר בשעת שדידת בנק קיבל 2 מאסרי עולם ועוד 10 שנים... לא יאמן עד כמה אין עקביות במערכת הדפוקה הזאת.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...