Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת המשפט שוב במיטבה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי כבר כדאי לקחת את החוק לידיים ולהקים מיליציה שתשמש בתפקידים של שוטר, שופט ותליין. אולי זה יעזור לצמצם את הפשיעה במדינה הזו.

"המישטרה החדשה"... זה כבר זמן מה אני מגלגל את הרעיון הזה בראש...

אחרי הכל, עם עו"ד טוב אתה יכול לקבל חצי שנה על תנאי.. שווה... :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בית המשפט היה צריך לתת לכל אחד מהם אספקה של קונדומים לכל החיים.

כדי שלא יתרבו.

יותר זול לחתוך להם את הביצים.

פורסם

אני לא מצדיק את מערכת המשפט שלנו ועיסקאות טיעון עושות לי בחילה

אבל במקרה זה יכול להיות שהאשמה היא המשטרה שלא הצליחה להוכיח בחקירה מי נהג ברכב.

ולכן הפרקליטות הסכימה לעסקת טיעון מחשש שהחארות האלו יזוכו , מצד שני עסקת טיעון

זה לא סוג של הודאה באשמה ? בקיצור אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הזוועה הזו שנקראת עסקת טיעון אני אשמח.

אגב הנהג העבריין החצוף הזה לא מתבייש לומר שהמשטרה מנסה לכסות לעצמה את התחת ?

למה נותנים לו במה בחדשות , לא מספיק שהוא זכה בשנתיים מאסר בלבד ?

פורסם
זה רק מזכיר לי את הלימודים בתורת המשחקים:

תמיד יש את הדוגמה של שני פושעים שיכולים לבחור בין להעיד נגד השני או לכפור באשמה. כאשר אם שניהם שותקים שיהם מזוכים, אם שניהם מעידים כל אחד מקבל שנתיים מאסר ואם אחד מעיד והשני שותק אז השותק יקבל 20 שנה והעד יקבל שנה ...

לבעייה שתיארת קוראים דילמת האסיר

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%9E%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A8

קריאה מהנה

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אני לא מצדיק את מערכת המשפט שלנו ועיסקאות טיעון עושות לי בחילה

אבל במקרה זה יכול להיות שהאשמה היא המשטרה שלא הצליחה להוכיח בחקירה מי נהג ברכב.

ולכן הפרקליטות הסכימה לעסקת טיעון מחשש שהחארות האלו יזוכו , מצד שני עסקת טיעון

זה לא סוג של הודאה באשמה ? בקיצור אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הזוועה הזו שנקראת עסקת טיעון אני אשמח.

אגב הנהג העבריין החצוף הזה לא מתבייש לומר שהמשטרה מנסה לכסות לעצמה את התחת ?

למה נותנים לו במה בחדשות , לא מספיק שהוא זכה בשנתיים מאסר בלבד ?

שאתה מקבל עסקת טיעון אתה מודה באשמה.

אבל מזה משנה?

פורסם

פשוט מגעיל, בושה, אין לי מילים לתאר אתץ הכעס שיש לי על המערכת המשפטית/משטרה המצחיקה הזו. באמת בושה. אין כבר מערכת כזו, היא גססה ומתה!!!

ברוכים הבאים לישראל 2006...

פיליפ.

פורסם

טיל?

טיל?!

טיל?!?!

ועוד דרסו בחורה למוות?

חבל, חבל שאין כסא חשמלי בארץ...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עזבו טיל, עצם העובדה שאחד מהם היה נתון במעצר בית זאת כבר עילה ל"טפל בו".

הוא יצא ממאסר הבית ביחד עם החבר, באו לירות טיל לאו, דאגו למרדף ועוד התנגשו ברכב והרגו את הנהגת.

בארה"ב רק על זה שמנהלים אחריך מרדף אתה מקבל 3 שנים.

אני חולה על התוכניות של המרדפים ובסוף עוד אומרים כמה הנהג קיבל.

היה נהג שתוך כדי המרדף נופף בנשק וירה מספר יריות לאוויר, הוא קיבל יותר מ6 שנים.

אני מעריץ את הענישה האמריקנית. כשיש ענישה טובה רמת הפשיעה יורדת.

אם בארץ לא היו עושים צחוק בבתי המשפט ואנשים היו נשפטים על הריגה או אפילו רצח במקרה הנ"ל אז אנשים היו חושבים פעמיים.

אם על אחזקת נשק אדם היה מקבל 6 שנים אז זה היה יוצר רתיעה, אם גבר שרוצח את אישתו בדקירות סכין, גופתה נמצאת לידו עם כ40 חורים והוא שוכב שיכור במיטה עם דם על הבגדים - רצח, מאסר עולם, ולא עסקת טיעון וכתב אישום על הריגה כי הוא היה שיכור תחת ולא ממש היה אחראי למעשיו, בולשיט, שתית עד אובדן קו המחשבה וביצעת עבירה, תשלם עליה אפילו עם תוספת. אין תירוצים.

יש בעולם כ35.000.000 מיליון חוקים כדי לקיים את עשרת הדיברות, עונשים יש בכמה מדינות, בארץ יש בדיחות גרועות.

haters will hate

פורסם
עזבו טיל, עצם העובדה שאחד מהם היה נתון במעצר בית זאת כבר עילה ל"טפל בו".

הוא יצא ממאסר הבית ביחד עם החבר, באו לירות טיל לאו, דאגו למרדף ועוד התנגשו ברכב והרגו את הנהגת.

בארה"ב רק על זה שמנהלים אחריך מרדף אתה מקבל 3 שנים.

אני חולה על התוכניות של המרדפים ובסוף עוד אומרים כמה הנהג קיבל.

היה נהג שתוך כדי המרדף נופף בנשק וירה מספר יריות לאוויר, הוא קיבל יותר מ6 שנים.

אני מעריץ את הענישה האמריקנית. כשיש ענישה טובה רמת הפשיעה יורדת.

אם בארץ לא היו עושים צחוק בבתי המשפט ואנשים היו נשפטים על הריגה או אפילו רצח במקרה הנ"ל אז אנשים היו חושבים פעמיים.

אם על אחזקת נשק אדם היה מקבל 6 שנים אז זה היה יוצר רתיעה, אם גבר שרוצח את אישתו בדקירות סכין, גופתה נמצאת לידו עם כ40 חורים והוא שוכב שיכור במיטה עם דם על הבגדים - רצח, מאסר עולם, ולא עסקת טיעון וכתב אישום על הריגה כי הוא היה שיכור תחת ולא ממש היה אחראי למעשיו, בולשיט, שתית עד אובדן קו המחשבה וביצעת עבירה, תשלם עליה אפילו עם תוספת. אין תירוצים.

יש בעולם כ35.000.000 מיליון חוקים כדי לקיים את עשרת הדיברות, עונשים יש בכמה מדינות, בארץ יש בדיחות גרועות.

נכון מאוד :mm_yeah:

הענישה בארץ פשוט מצחיקה ולא גורמת לשום הרתעה!! לכן הפשע והזלזול בחיי אדם בחיים לא יפסק כאן. כל הדקירות, מכות וכו'.

אני מכיר מישהו שדקר בנאדם וקיבל על זה מעצר בית 30 יום! זהו. ראבק, הוא ניסה לרצוח!!! איזה מן עונש מגוחך זה... זה פשוט מקומם.

• תוכן חדש...