Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת המשפט שוב במיטבה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטמטום במדינה הזאת מרקיע שחקים מרגע לרגע.

לא רק שאנחנו מספיק מטומטמים כדי לא להרוג את מי שהורג חפים מפשע, גם מאסר עולם אנחנו כבר לא נותנים לו?

השופט הזה צריך להתבייש בעצמו...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר הכי עצוב הוא הידיעה שהחיים של כל אחד מאיתנו לא שווים הרבה.

הערך של חיי אדם הוא כלום, אלה שיכולים לשנות לא רוצים לשנות ואף אחד לא לוחץ עליהם.

כשפותחים טלוויזה ובכל שבוע נבחר עם אחר "מככב" באיזו פרשיית שחיתות אבל הכל ממשיך כרגיל, כל הזמן אנשים נוטלים חיים ובטלוויזיה רואים אותם מחייכים ביציאה מבית המשפט, יותר עצוב שרוצחים מחייכים עוד הולכים עם כיפה על הראש.

מעצבן אותי שפושעים חיים בראוותנות ומעל החוק, מעצבן אותי שאנשים כאלה עוד חיים באושר כשאנשים שיים בעוני נאבקים לנהל חיים ישרים, מעצבן אותי שנרקומנים מאשימים את הילדות המחורבנת שלהם, שהורים חרא מגדלים את ילדיהם בלי מוסר, שאבא עם ילדים באוטו פותח חלון ומקלל, שאם וכאשר עוצרים מישהו "כבד" עם רקע פלילי עשיר אז הוא מהר מאוד חוזר לעיסוקיו, שלאנשים טובים מתנכלים, שעבריינים מקבלים יחס של סלברטיז בתקשורת.

חרא של מדינה, הכל רקוב מהשורש, מערכת חינוך מחורבנת, מורים שלא משרישים בתלמידהם אהבה ללימודים, אזרחים פראיירים שחושבים שהם לא פראיירים אבל גם אם הדלק יעלה ל15 ש"ח לליטר הם ימשיכו לתדלק כרגיל, במדינה נורמלית ניתן לעשות חרם צרכנים, בארץ כל ישראלי אומר - זה טוב שהם עושים חרם למרות שאני חושב שזה לא יביא תועלת, אנחנו מפגרים חסרי עמוד שידרה, חסרי ביצים, כאלה שטוענים שהם מיואשים אבל לא ניסו לשנות לעולם. אנחנו פראיירים בהכחשה.

haters will hate

פורסם

יאללה תסתמו כבר.

חבורת נקניקים, אף אחד לא עושה כלום וכולם עושים רעש.

תזיזו עניינים או תשבו בשקט.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תעשו טובה, לישראל פשוט אין תשתית בתי סוהר\ טיפול באסירים.

כל אסיר עולה בחודש סכומים של כסף, כל אחזקה של בית כלא עולה כסף.

ואין תקציב לזה.

מדינת ישראל מנסה להיות דמוקרטית מידי ומנסה שלא "לפגוע" בשום אזרח.

לכן אסירים\ פושעים מקבלים יחס של אלים חס וחלילה שהם יפתחו פה לתקשורת על קיפוח או הרעבה או משהו דומה.

ישראל לא מדינה כמו ארה"ב שיוכלה להרשות תקציבים גדולים לעניין הזה ולהושיב כל פושע מאחורי סורגים.

ולא מדינה כמו רוסיה שזורקת את הפושעים לבתי כלא שאין בהם תשתית ורוב האסירים מתים אחרי כמה חודשים.

התפוסה בבתי הסוהר גם ככה מעל למה שתיכננו, לכן העונשים הקלים.

השופטים לא כאלה מטומטמים, פשוט אין להם ברירה.

פורסם
עזבו מדינה מפגרת...

איזה מוזר זה שלכל הערסים קוראים אלירן

פעם אחת אני רוצה לראות ערס בשם עידו , או , נמרוד

חה חה אתה מצחיק:|

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

• תוכן חדש...