Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר להונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קנינו את האלפא 156, תודה לכל העוזרים והמייעצים לאורך הדרך :)

עכשיו הגיע הזמן למכור את ההונדה סיוויק :cry: (אני אוהב אותה, מאוד :oops: , למרות שאני מניח שאחרי שאני אתרגל לאלפא אני לא אוכל אפילו להשוות :) )

ההונדה סיוויק שלנו, DX 1995 היא ידנית. אין הרבה סיוויקים משפחתיים ידניים ובאמת כל אחד שרואה את האוטו ושם לב שהוא ידני אומר "יש כוח אה.." ויש כוח, מניסיון O:

לא רק שהיא ידנית, יש לה גם מנוע 1600 כאשר המקורי הוא 1500. המקורי נשרף לפני שנתיים שלוש אחרי שהמוסך שסידר משהו בשמן השאיר את המכסה רופף.. מלמטה לא יודע לא הבנתי בדיוק קיצר בדרך הביתה לאבא שלי נדלקה מנורת שמן הוא היה כמה קילומטר לפני צומת רעננה והחליט להיכנס לתחנת דלק בצומת (עניין של קילומטרים ספורים) אבל השמן פשוט נזל החוצה כנראה ושהוא הגיע המנוע היה גמור :( (מסקנה, לעצור מייד שנדלקת נורת שמן). לא ברור למה סיפרתי את כל הסיפור אבל שמו לנו מנוע 1600.

האוטו ידני, 125ק"מ (13-14 בשנה), במצב טוב (קצת שריטות ודפיקה קטנה ליד הדלת מאחורה, כן כן זה אני :oops: ), מטופל, עם מנוע יחסית חדש (שלוש שנים מול תשע שנים אם זה היה המקורי..) ויותר חזק.

שורה תחתונה, יש מצב לנסות ולדרוש מעל המחירון? (שעומד על 35)

לשווק אותה בתור משפחתית חזקה.. נראה שזה יכול לעבוד :shock:

פורסם

תודה תודה, ולמה פראיירים?

זה אוטו יותר חזק, קילומטרז נמוך יחסית, מצב טוב, יד שנייה, יד קודמת אדם בן 60 ויחסית נדיר.

אני חושב שזה יכול לקסום לאנשים.

אם הייתי אבא שצריך משפחתית שתוכל לקחת 3 ילדים ורוצה שהיא תיהיה קצת עם כוח ומהנה ויש לי 35-40 נראה לי סביר מאוד.

לא כל מי שקונה מעל המחירון הוא פראייר :mad:

פורסם

אני חושב שאתה יכול קודם כל לבדוק את המחיר של ה1600 אם אין בשנים הנ"ל אז תעשה חשבון אני חושב שאפשר לבקש מעל המחירון כי המחיר הזה הוא לא בשמים - בכלל .

ד"א אוטו ידני נדיר או לא נמכר בפחות מרכב אוטומטי ...

בהצלחה. :D

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני רוצה סיבוב! האמת שנהגתי 4000 ק"מ על 156 ידנית אבל היא היתה 1.8

ולא 2.0. הרכב מדהים! תהנה!

לגבי ההונדה - פשוט תנסה. ילך - טוב. לא ילך - תוריד את המחיר.

פורסם
אני חושב שאתה יכול קודם כל לבדוק את המחיר של ה1600 אם אין בשנים הנ"ל אז תעשה חשבון אני חושב שאפשר לבקש מעל המחירון כי המחיר הזה הוא לא בשמים - בכלל .

ד"א אוטו ידני נדיר או לא נמכר בפחות מרכב אוטומטי ...

בהצלחה. :D

אין 1600 בשנים האלה ואני יודע שידני המכירון שלו זה פחות.. לאוטומט זה +4300.

אני חושב שאני אנסה לבקש 38000.

אני רוצה סיבוב! האמת שנהגתי 4000 ק"מ על 156 ידנית אבל היא היתה 1.8

ולא 2.0. הרכב מדהים! תהנה!

תקבל :) תודה, תודה :wink::!:

פורסם
תקבל :) תודה, תודה :wink::!:

בוא ננסה גם: "גם אני רוצה סיבוב!" :roll:

וברצינות עכשיו: תתחדש !! אני אישית מאוהב ב156.... פשוט רכב מופלא.

רק תיזהר לא להפוך לRomeo מס' 2, גם הוא התחיל מ156 לבנה.... :lol:

טל.

• תוכן חדש...