Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חום וקור במזגן


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד משנים את המזגן בסובארו GL לחום ?

הוא תמיד מוציא קור .

יש סקלה כזו בצד שמאל שלמעלה יש פס אדום ולמטה פס כחול אז אני שיערתי שמין הסתם זה מה שמשנה אבל זה לא .

והמזגן תקוע על קור כל הזמן (וכפתור הA/C לחוץ וזה רק קור וכשהוא לא לחוץ אז הוא סתם מוציא אוויר)

(הרכב מחו"ל)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם

במידה ולא מחליף מצבים,ישנה בעייה או בהמשך הפיקוד כך שהמנוף שהינך מזיז לא מחובר לכלום,או רדיאטור חימום תקול,אגב ברכבך מותקן טרמוסטט?

 

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יש סקלה כזו בצד שמאל שלמעלה יש פס אדום ולמטה פס כחול אז אני שיערתי שמין הסתם זה מה שמשנה אבל זה לא.
...זה אמור להיות כן אבל כנראה לא עובד.

 

תקלה שכיחה היא שהכבל שמחבר בין הידית עם הפס האדום והכחול ובין היחידה המרכזית השתחרר ליד הידית או ליד היחידה.

יותר מסובכת היא תקלה ביחידה עצמה.

אפשרות נוספת היא שניתקו בעבר את צינורות המים החמים (אני יודע, נוזל קרור) שמובילים ממערכת הקרור לרדיאטור הקטן שדואג לאויר חם.

הרבה פעמים עושים את זה (בעיקר לפני מכירה...) בגלל נזילה כדי לחסוך תיקון יקר שכולל פירוק דאשבוארד במחיר איבוד פונקציית החימום.

פורסם

אז אתם אומרים שווה להשאיר את המזגן כשהוא על קור תמיד ולא לנסות לסדר את זה ?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם

אנחנו אומרים לבדוק מה הגורם למצב וכמה אמור זה לעלות ואז להחליט אם זה כדאי לך.

 

אם זה רק כבל שיצא זה לא אמור להיות יקר.

  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתמול סוף סוף סידרתי את המזגן עלה 250 ש"ח

החליפו לי שני צינורות שמעבירים מים כי הם היו רקובים, ושטפו לי בלחץ מים את כל המערכת ,וחברו לי את הכבל שסוגר ופותח את התריס, אבל יש 2 בעייות:

 

הראשונה ,יש כבל שמחובר למנוף שסוגר ופותח את תריס החימום הכבל הזה מתנתק כלומר הידית נמצאת עכשיו על חום אם אני אזיז אותה אז הכבל ישתחרר ולא יזיז כלום כלומר המזגן יהיה תקוע רק על מצב אחד חום או קור.תלוי במצב הידית לשני שהוזזתי אותה במוסך אמרו לי שבקיץ אני אבוא והם יזיזו לי את התריס זה נראה לי די דבילי , רציתי לדעת איפה נמצא הכבל הזה שמחובר לתריס ,הוא נמצא מתחת להגה באיזה חור, ראיתי איפה המזגניסט התעסק אבל לא זיהיתי שום דבר חשוד.

 

ובעיה שניה, המדחס של המזגן עובד קבוע בלי קשר לכפתור A\C אז נתקו לי אותו לגמרי מה יכולה להיות הבעיה עם המדחס?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם
ובעיה שניה, המדחס של המזגן עובד קבוע בלי קשר לכפתור A\C אז נתקו לי אותו לגמרי מה יכולה להיות הבעיה עם המדחס?

 

או שעקפו את הכפתור או שיש בו בעיה והמגעים שלו נדבקו. יש לנתק את הכפתור ולבדוק בעזרת רב-מודד אם הוא מנתק ומחבר.

פורסם

שכחתי לציין כשהכפתור של המדחס לחוץ אז הסל"ד עולה, וכשאני מנתק אותו הסל"ד יורד.

גם עכשיו אחרי שניתקו לי את המדחס מיתחת למכסה מנוע, יש שם כזה מחבר צהוב מפלסטיק

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם
שכחתי לציין כשהכפתור של המדחס לחוץ אז הסל"ד עולה, וכשאני מנתק אותו הסל"ד יורד.

גם עכשיו אחרי שניתקו לי את המדחס מיתחת למכסה מנוע, יש שם כזה מחבר צהוב מפלסטיק

 

אם הטורים עולים אז הכפתור מבצע את העבודה שלו והבעיה במקום אחר, למשל ממסר. צריך לגשת לחשמלאי ולבדוק.

פורסם

לגבי המדחס שניתקו:

קשה לדעת מה הבעייה שקייימת בו , אם ישנה בעייה כזאת,צריך לבדוק.

לגבי ביטולו:

פשוט הוציאו לך מין פיוז שיושב במקביל למנוע ווישרים(בצד הנוסע קרוב לחלון),יש שם מעיין 2 פיוזים ,כל אחד בקופסא שחורה,אחד מהם הוא של המדחס,הוצאתו תבטל לך את פעולת המדחס.

×
×
  • תוכן חדש...