Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פנס ימני חדש (את כל היחידה) ואני לא מצליח להבין איך אני יגיע לשני הברגים התחתונים... צריך להוריד פגוש כדי להחליף את כל היחידה תאורה?!

עזרה או הצעות יתקבלו בברכה!

דור

קליאו ספורט :roll:

פורסם

בקליאו דור 2, כדי להסיר ולהרכיב את הפנסים הקדמיים, יש לפרק תחילה את הגריל (ולא הפגוש כולו), המוחזק באמצעות 5 ברגים.

לאחר הסרתו קיימת גישה לברגים המחזיקים את הפנס.

ראה תאור באיורים שצירפתי (אמנם באיורים מופיע הפנס בעל העדשה ה"לבנה" ולא פנס דאבל אופטי, אך אופן הפרוק וההרכבה שלהם זהה).

אפי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על ההסבר

עכשיו שתי שאלות

מאיפה האיורים?

דבר שני זה איך אני מפרד את הגריל כלומר פירקתי את הקליפסים באמצי אבל הפסים שמתחת לפנסים לא התפרקו לי ולא רציתי לשבור אותם.

דרך אגב שאני נזכר זה לא בדיוק כמו שאתה אומר כי בקליאו ספורט הפתחי איוורור יושבים לפני הפסים של הגריל וזה כל הבעיה.

פורסם

F4R הוא קוד דגם המנוע.

חפש במדבקת/בלוחית הזיהוי (לא הרישוי) של הרכב (למיטב זכרוני נמצאת באחד ממשקופי הדלתות).

אמור להופיע שם קוד ארוך, המורכב מאותיות וממספרים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

טוב לצערי זה יחכה למחר כי ממש אין לי כוח ללכת לאוטו עכשיו :wink:

אני מנסה לקחת מ

cliosport.net

אולי זה השלם?

F4R 730 JC5 089 CB0M

• תוכן חדש...