Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב ABS

veloks
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כמה זמן הנורית של ה ABS התחילה לדלוק באוטו. מדובר ב 323 שנת 99 1600 אוטו'.

הנורית אינה דולקת כל הזמן , היא נדלקת לפעמים. כאשר היא לא דלוקה ה ABS פועל מצוין אבל כאשר היא דולקת הוא לא פועל בכלל.

היתי במוסך מורשה של מאזדה והם אמרו שהבעיה היא במחשב ושיש צורך להחליפו. המשחב כולל התקנה עולה 2400 שח.

מה שמוזר לי זה שכנראה שהבעיה נוצרה אחרי שפגעתי עם הגלגל הימני בבור במהירות די גבוהה.

השאלה שלי היא כזאת , האם יכול מחשב הABS לעבוד באופן חלקי , פעם כן , פעם לא , או שמדובר במשהו אחר כמו חישן או אפילו חיבורים ? הרי מה ההיגיון שהמחשב התקלקל אבל פועל לסרוגין ?

פורסם

ומגעים חשמליים מצב של מגע/נתק לסירוגין בהחלט יתכן

היות ומדובר במערכת הבלימה כדאי לטפל בתקלה מהר ככל האפשר.

כדאי להתייעץ עם המעבדה לרכב של: נ. איל ואלדר ברחוב המפוח 14, אזה"ת רחובות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

היי

הנושא על פי התאור שלך מחייב אותי במספר פרטים חסרים.

אז ככה מה קוד התקלה שיתקבל במוסך המטפל -שעל פיו הוא קבע מחשב תקול.

בכל מקרה מחשב חדש 2500 בקרוב אך הוא ניתן לתיקון בעלות פחותה..

באם נעבור שלב שלב על פי לוגיקה אז -גש לגלגל הקדמי זה שקיבל מכה והורד אותו..

הרם ואבטח את הרכב שלא יפול!!

שים לב לצמה היורדת מהכנף לכיוון הגלגל ממש מעל הציריה.

בדוק באם החישן והתקע מחוברים כראוי..

בדוק את כל היקף הציריה יש גלגל שיניים בהיקף ייתכן וזה קורה לעיתים שגלג השינים יורד ממקומו ויש להחזירו לציר בחזרה-זה הסימן לתקלה ריגעית [לעיתים]

באם תבקש בדיקה גם לזה אשמח לעזור

להת

איל

נ. איל ואלדר מעבדה לרכב ממוחשב בעמ.

פורסם

לצערי אני לא ממש זוכר את הקוד אבל מה שכן , לאור הבדיקה שנעשתה אני חושש שהם טועים בגלל שהם לא בדקו לא מגעים ולא כלום.

• תוכן חדש...