Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף GTI

בא מהחברה עם 150 כוחות סוס החלפתי ציפ ובמכון בדיקת רכבים אמרו לי שיש לרכב 160

שאמור להיות לי לפחות 180 עם החלפת הציפ

אמרו לי שזה בגלל שהנתון שהרכב מגיע עם 150 כחות סוס מהחברה הוא רק בתנאים הכי טובים

ובשטח בתנאים רגילים ומה שיש באמת לרכב 130+ והציפ הוסיפ עוד 30 ככה שיוצא 160

השאלה שלי האם זה באמת נכון או שיש בעיה עם הציפ או משהו ברכב או שבבדיקה הנתון של הכח סוס הוא לא מדויק

תודה רבה רבה לעוזרים

פורסם

ציפ לבד בחיים לא מוסיף 30 כ"ס לרכב שיש לו 130, זה אומר שיפור של כ 25% בכוח מנוע = בחיים לא.

סיפורי סבתא.

אם הוא יוסיף לך 5 כ"ס , תגיד תודה.

פורסם

גם ברכבים אטמוספריים ( לא טורבו), ציפ יכול להוסיף הרבה יותר....כשבעקבותיו מגיעים שיפורים נוספים.

כשמחליפים אך ורק ציפ, זה לא אפקטיבי, אתה לא מנצל אפילו חצי ממה שהוא יכול לתת.

פורסם

msds!

חבל שאתה מגיב סתם, ברכבים מוגדשים הגיוני ביותר שצ'יפ יעלה את ההספק מ150 ל180 כ"ס!!

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

msds זה לא בושה לא לדעתך לא יזיק לשתוק :mm_eek:

א.בגולף 1.8t רוב הציפים עוברים את ה180 כוח סוס רובם מעלים לגדישה של 1.3-1.4 שזה הרבה יותר מהמקורי.

ב.הדיינו שיש במכוני בדיקה לא שווים הרבה אני מכיר מישהו שבדק קליאו B ספורט ויצא לו 120 כוח ואין שום בעיה באוטו.

בקיצור אל תיסתמך על מכוני בדיקה בשביל שיבדקו לך את הספק.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...