Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודסטר=מכונית ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לעלות שאלה -האים כול מכונית רודסטר נחשבת למכונית ספורט או שמה ישנם רכבים שעונים על המושג "רודסטרים" אבל אינם מכוניות ספורט

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

במכוניות חסרות גג, או שאת רודסטאר (או ספידסטאר ב"אמריקאית"), או שאת סתם קבריולה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עד כמה שידוע לי רואדסטאר זה רכב שהוא דו-מושבי וגלל נפתח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן בדיוק רודסטר זה דו מושבית. כמו מיאטה לדוגמא.

עד כמה שידוע לי רואדסטאר זה רכב שהוא דו-מושבי וגלל נפתח.
פורסם
במכוניות חסרות גג, או שאת רודסטאר (או ספידסטאר ב"אמריקאית"), או שאת סתם קבריולה.
תיקון קל - רודסטר ולא רודסטאר, האיות הוא Roadster.

ספידסטר זה לא מילה נוספת באמריקאית לתיאור רודסטר, אם כבר, מילה באמריקאית שמחליפה מילה באירופאית היא Convertible במקום קבריולה, שמתארת מכונית בעלת גג נפתח אבל לאו דווקא מכונית ספורט או אפילו דו מושבית אלא כל מכונית כדוגמת BMW סדרה 3 פתוחה, קרייזלר סברינג פתוחה או פורד מוסטאנג פתוחה.

מוטי

פורסם

ל206/307 CC יש ברמה העקרונית 4 מושבים ככה שלא נראה שהיא עונה להגדרה של רודסטר

ואם כן אז יש את הדוגמא המובהקת של החיפושית הפתוחה

אבל נראה לי שהן עונות יותר על המושג קבריולה מאשר רודסטר ( 2 מושבים בלי שורה אחורית כלל)

פורסם

קבריולה היא מכונית שקיימת בגרסאת קופה שפשוט בחרו להסיר לה את הגג..

כמו במקרה ה CC של פז'ו, הSL והSLK של מרצדס, החיפושית קביורלה, האודי A4, המוסטאנג וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
פיג'ו 206/306 CC, ספורט? לא נראה לי.
תגובה טפשית, שהרי כתבת את התשובה בגוף ההודעה.

CC, יודע מה זה?

Coupe-Cabriolet

דהיינו: קופה - 2 דלתות גג קשיח

קבריולט - גג נפתח.

שלום ולא להתראות.

אלעד

פורסם

ROADSTER הוא לא בהכרח רכב ספורטיבי, אבל המתכונת היא שני מושבים וגג נפתח. קבריולט זה רכב עם גג נפתח ולא בהכרח עם שני מושבים, יש גם כאלה עם 4.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...