Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האסקורט!!!! ברנדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני מקבל טלפון בשעה 18:30, אני באמצע פגישה אבל אני רואה שהסינון לא עוזר וממשיכים להתקשר, אני עונה ועל הקו חבר שלי שמבשר לי שבבוקר עצרה לידו משאית כשהברנדה שלי נמצאת עליה והגרריסט עוד ניסה להרים לו את הקורטינה, הוא אמר לי שהוא התקשר אליי ולא עניתי. נכון.

בקיצור הוא אמר לי שעל המשאית הייתה מדבקה של צ'רלי קרמיקה, התקשרתי לבזק והוצאתי 3 מספרי טלפון של צ'רלי קרמיקה.

הזמן עבר וכבר 21:30 אני מגיע הביתה מהעבודה (13.5 שעות) ואני מתחיל להזיז את העניינים, מדבר עם אותו החבר שאומר לי שהגרר בטוח מיפו, אני הולך לשכן שלי ומדבר עם אישתו, לדעת מתי הוא חוזר מהעבודה, בינתיים מדבר עם חברים ועם קרובי משפחה, דואג לצוות חיפוש ושבירת עצמות שיצא איתי לסיור בפרדסים של יפו מחר בבוקר, מודיע לבוס שלי שמחר אני בחופש ומסתובב בחניה מחכה לשכן, פתאום אני רואה מדבקה של: קונה רכבים לפירוק ופסולת עם מספרים סלולארים, כל הסיירה מלאה אבק ורק המדבקה נקייה, וגם בבוקר לא ראיתי אותה, כמה טלפונים ויש לי את כל הפרטים על בעל הטלפון שבמדבקה, בינתיים השכן מגיע ואני מספר לו את הסיפור, הוא מתקשר למספר וקובע עם הבן למחר בבוקר שיבוא ל"קנות" את הסיירה, אחרי 5 דקות הבן אדם חוזר אליו ואומר שהוא מייד מגיע לסגור עניינים ומחר הוא יבוא עם המשאית לקחת את הרכב, תוך 10 דקות מגיעה מכונית ובפנים 2 חברה שקוראים לנו לרכב, אמרנו להם שיבואו אלינו, ואז התחילה שיחה קצרה ועניינית, כמה התחמקויות ומזה הגענו לדיבור צפוף כמה מילים קולעות והתחלנו לשמוע אותם מזמרים :

מישהו התקשר אליי ואמר לי לבוא לקחת את האסקורט שלו ואני באתי, הדיבור נהיה יותר צפוף.

אני יודע איפה הוא גר, אני יודע איך קוראים לו, יש לו רכב X בצבעX.

רגע אני אתקשר אליו, שלום, מה נשמע ? תגיד הברנדה שמכרת לי היום, יש לידה סיירה, אפשר לקנות אותה? - כן בטח, תבוא תיקח ונסתדר אח"כ עם כסף.

ואז הטלפון עובר אלינו, בלה בלה בלה, בינתיים הגרריסט מסביר שהרכב הורם עם מנוף, ושהוא הוא כבר חתוך לחצי, הבן אדם בטלפון מתחמק ומתחמק, אומרים לו שיבוא עכשיו והוא מתחמק, אומרים לו שירד למטה ואנחנו באים אליו - הוא מתחמק. בקיצור קבענו איתו למחר בשעה 2, ואם הוא לא מגיע אנחנו באים אליו לכתובתX, הוא אומר שהרכב היווה מפגע תבוארתי ושמהעירייה תיכננו לגרור אותו בכל מקרה, נכנסו בו חזק עם הקטע של העיריה והוא עבר לזה שאין מספר על הרכב, הגרריסט אמר שהיה מספר ועדיין יש, בקיצור סגרנו לו את כל הפינות. מחר אני מקבל את כל הדברים שהיו לי בבאגז', אין לי מה לעשות עם חצי של אוטו, בינתיים הסיירה נמכרה, מחר הם יגיעו עם כסף ויש להם עד 2 לחשוב על דרך לפצות אותי. זה נגמר יחסית טוב אבל עדיין זה מרתיח, אני חושב שהלבינה לי שערה.

בקיצור אני מעוצבן מאוד מהחוצפה שיש לאנשים ומחר אני כבר אכתוב מה קרה בהמשך.

haters will hate

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלתי יאמן עד כמה אנשים יהיו חארות והכל בשביל כסף

אני אישית לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי תופס את הבנאדם הזה...

:evil::evil::evil:

עמנואל.

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

בנצי ימשוגע...הורדת לי את הלב!!!

חשבתי גנבו לך את האסקורט שלך, האדומה...

אם אתה צריך עוד יד...אני תמיד מוכן לעזור.

פורסם

אני בשוק, יש לי צמרמורת בכל הגוף ואין לי מילים :x

בדיוק חזרתי הביתב וראיתי את ההודעה, אני מקפיד להחנות את הפזו' שלי בצורה שחוסמת את הקפרי, וזה מה שעשיתי עכשיו.

משתתף בצערך.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מכיוון שהמשטרה מעורבת הנושא יסגר בדרך יפה.

למרות שעם איך שהחוצפן דיבר בטלפון רציתי לנסוע אליו באותו הרגע.

בכל מקרה, מדובר בברנדה הלבנה ולא ביפיופה האדומה שלי, מזל כי אז ירון פרץ היה צריך לבוא לשחרר אותי בערבות :wink:

haters will hate

פורסם
בנצי ימשוגע...הורדת לי את הלב!!!

חשבתי גנבו לך את האסקורט שלך, האדומה...

אם אתה צריך עוד יד...אני תמיד מוכן לעזור.

לירון

הוא קבל ממני טלפון בזאת השנייה גם אני חשבתי שהרובי נגנבה, הרי אני עם הדיסלקטיות שלי לא מסוגלת לעבד יותר ממילה וחצי ועוד בחצות וכל המלל הזה אמא'לה...., בכל מקרה אף לא רגע דל....

ליל מנוחה

אירית

פורסם

לא ראית אותה נוסעת הרבה זמן, אין קרטוע אחד אפילו, מאז ששמתי צינור וואקום הרכב עובד כ"כ יפה שאפילו נסעתי איתו לעבודה השבוע, בפקק של איילון ובכבישים הלחוצים של ת"א עם המון נגיעות בדוושה הרכב עבד טיפ-טופ. טפו טפו טפו.

haters will hate

פורסם

פשוט מדהים לשמוע על החוצפה של אנשים!!!

שמח לשמוע שהאסקורט בסדר.

אני מציע לשנות את הכותרת ולציין את צבע הרכב.

אסף

פורסם
מקווה שתהנה מחר! :)

הבן אדם ש"מכר" לו את הרכב, אפילו לא גר לידך?

גר ביפו, די קרוב.

פשוט מדהים לשמוע על החוצפה של אנשים!!!

שמח לשמוע שהאסקורט בסדר.

אני מציע לשנות את הכותרת ולציין את צבע הרכב.

אסף

אבל אז תעלם הדרמטיות.

haters will hate

פורסם

אהה עכשיו רק הבנתי שלא גנבו את האדומה, תודה לאל,

תשמעו סיפור דומה

לסבתי בחצר הפרטית שלה במושב מאחורי הבית "זרוקים" מספר רכבים,

יום אחד השכנה שמה לב שניכנס לשטח מאחורי הבית משאית עם מנוף והנהג כבר היה עם המנוף והיה מוכן לקחת את הרכבים בלי לשאול, מעבר לעניין הגנבה שבכך יש גם עניין של הסגת גבול, השכנה שאלה אותו מה הוא בה לעשות הוא אמר לה בפשטות שהוא מפנה את הרכבים ואז היא אמרה לו לא לגעת בהם או שהיא קראה לאחד הבנים שלה,

אותו נהג כניראה מיסתבר גנב טרקטור שלא נוסע אצל עוד משפחה במושב, הוא ניכנס לשטח הפרטי מאחורי הבית עם המשאית ושבאה אליו בעלת הבית המבוגרת הוא אמר לה ששלחו אותו מהמועצה לפנות את הטרקטור, אחרי שהוא העמיס אותו ונסע התקשרה האישה המבוגרת לבן שלה וסיפרה לו מה היה ואין צורך לומר כמה הוא כעס.

מסקנה

אין מסקנה, לא ניתן לעשות נגד הגנבי הברזל כלום.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אהה עכשיו רק הבנתי שלא גנבו את האדומה, תודה לאל,

תשמעו סיפור דומה

לסבתי בחצר הפרטית שלה במושב מאחורי הבית "זרוקים" מספר רכבים,

יום אחד השכנה שמה לב שניכנס לשטח מאחורי הבית משאית עם מנוף והנהג כבר היה עם המנוף והיה מוכן לקחת את הרכבים בלי לשאול, מעבר לעניין הגנבה שבכך יש גם עניין של הסגת גבול, השכנה שאלה אותו מה הוא בה לעשות הוא אמר לה בפשטות שהוא מפנה את הרכבים ואז היא אמרה לו לא לגעת בהם או שהיא קראה לאחד הבנים שלה,

אותו נהג כניראה מיסתבר גנב טרקטור שלא נוסע אצל עוד משפחה במושב, הוא ניכנס לשטח הפרטי מאחורי הבית עם המשאית ושבאה אליו בעלת הבית המבוגרת הוא אמר לה ששלחו אותו מהמועצה לפנות את הטרקטור, אחרי שהוא העמיס אותו ונסע התקשרה האישה המבוגרת לבן שלה וסיפרה לו מה היה ואין צורך לומר כמה הוא כעס.

מסקנה

אין מסקנה, לא ניתן לעשות נגד הגנבי הברזל כלום.

אופיר

תקרא את המגילה שרשמתי ותבין שכן אפשר לעשות משהו. ואפילו צריך.

haters will hate

פורסם

ממש לא יאומן!!! לפני כמה שנים מישהו הרים לי ככה אסקורט, שעמדה בחניה בכניסה לבסיס בראשון (איפה שהיום חונות המשאיות, קרוב לים) - פשוט, באו עם מנוף, לקחו ונעלמו, לא מצאתי אותה! איזו חוצפה!

דווקא הפעם כנראה מדובר בסוחרי הברזל ישרים, לפחות בעניין הזה- הם לא באו לקחת לבד, אלא חשבו שבעלים מכר להם! מה שכן- נשאלת השאלה: למה לא בודקים יותר טוב, מה לוקחים - הם הרי, עלולים בעצמם להיסתבך! לא אכפת להם?

בכל מיקרה - יא מסטול, עשית לי התקף לב לרגע- גם אני חשבתי על האדומה!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...