Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האסקורט!!!! ברנדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תערב את המשטרה, כל עוד הרכב רשום על שמך חוקית אז הבנאדם שצלצל לגנבי הברזל יקבל רשימה ארוכה של תיקים פליליים נגדו (התחזות, גניבה וכו').

גנבי הברזל גם לא יצאו נקיים כשלג, הם היו צריכים לדרוש לראות רישיונות של הרכב. גם אם הרישיון של הרכב פסול עדיין הפרטים שלו מופיעים והם חייבים לברר שמדובר בבעל הרכב. אני גם סומך עלייך שתחמם את השוטרים על גנבי הברזל, המשטרה מחפשת בנרות איך לדפוק אותם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפשים בנרות? נרות גליצרין אולי. ואת אלה אתה יודע איפה אפשר לדחוף.

כל יומיים אני רואה על הכביש גרוטאה של וואחשים עם בלונים של ברנר וערימות ברזל מאחורה. אם הייתי נוסע אחרי אחת כזו במשך חצי שעה אני מבטיח לך שהייתי תופס אותם על חם גונבים רכוש לא להם.

בעיה ללכת למגרש ברזל ולחפש ברזלים שניתנים לאיתור וזיהוי? לא צריך להיות גאון כדי לזהות אותיות ממצבות, חלקי אנדרטאות ורכבים שאפשר להוציא מהם מספרי זיהוי למיניהם.

זה הפך למכת מדינה, ולא יקרה כלום עד שלא יוקצו כוחות משטרה ייעודיים לנושא דומה לאתג"ר שהוקמה להלחם במכת גניבות הרכב.

פורסם

פשוט הייתי בהלם לכמה שנ'

צר לי לשמוע על הגנבה הזאת

אין לי מה להגיד פשוט אנשים שמנסים להרוויח כסף מברזל

ועוד מרכב אספנות

לכו תדעו עם הגנבות בחודשים האחרונים גם שייכים לגנבי הברזל

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

בן{צי} שתיהיה בריא היתי בהלם....

איזה אנשים,מה לא עושים בשביל כסף....

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זהו, הם היו פה, גם הבחור הזה שחיבר את כל הרעיון שילם מכיסו.

לסיכום, קיבלתי את כל החלקים שפירקתי ושמרתי בבאגז', קיבלתי כסף מזומן ב2 הצדדים שמעורבים בסיפור וגם אני אקבל גיר של טרנזיט 5 הילוכים.

בעל המשאית היה מאוד הוגן, הוא גם אמר לי שבאמת הוא לא ידע שמדובר בגנבה במיוחד שמדובר ברכב שנראה ככה והוא צודק, הוא החליט ביוזמתו להביא לי כסף כי מבחינתי הבן אדם ש"מכר" לו את הרכב צריך לשלם, ממש רעדתי מעצבים כשהוא הגיע וישר התנפלתי עליו אבל משכו אותי וביקשו ממני להתעשת כמה פעמים.

לסיכום - כל רכב קלאסי שיגרר באיזור כאן על ידי אחת המשאית שיש לו הוא מודיע לי ומברר איתי לפני, כי אני מכיר 90% מהרכבים המיוחדים שיש בבת-ים ובלי שום קשר כל פורד ישנה שתיגרר אני אוכל לפני שמרסקים אותה לבוא לפרק מה שאני רוצה.

שמחתי שזה נסגר עם כוס קפה ושיחה על רכבים ישנים עם בעל המשאית והגרריסט.

שיהיה לכולם שבת שלום ועכשיו אני צריך למצוא עוד רכב לחלקים. :lol:

ד"א, אני מודע לזה שירון לא היה משחרר אותי בערבות, אבל הוא כן היה בא לאבו-כביר, רק כדי לעמוד בחוץ, לקרוא לי לחלון ולהתפוצץ מצחוק.

haters will hate

פורסם
לסיכום - כל רכב קלאסי שיגרר באיזור כאן על ידי אחת המשאית שיש לו הוא מודיע לי ומברר איתי לפני, כי אני מכיר 90% מהרכבים המיוחדים שיש בבת-ים ובלי שום קשר כל פורד ישנה שתיגרר אני אוכל לפני שמרסקים אותה לבוא לפרק מה שאני רוצה.

יא עורב!!!

מה עם איזה עצם (אפילו סתם סחוס) לחברים?

אתה יודע כמה פיאסטות שוחטים בחודש? ראיתי 84 מושלמת שהשופל גזר לה את הצורה רק כי היא לא זזה.

יש גם איזה CL ליד הבית שלי שלא זזה המון זמן, ואני לא מוצא את הבעלים... לא נותר לה הרבה זמן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• אחראי פורום
פורסם

אני שמח בשבילך שזה נגמר יחסית בסדר...אותי זה לא ממש הרגיע.

ואם אתה רוצה סיירה תקינה בכלום כסף - ה"פ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איזה נבלות אנשים יכולים להיות.

היית מסוכסך עם הבנאדם הזה איכשהו ? חסמת לו חניה או משהו שהוא יכל לנקום בך ?

אם זה רק בשביל כסף אז הוא זבל שבזבלים עוד יותר.

לפחות איכשהו זה נגמר בסדר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עשית לי התקף לב, יא מניאק..אני עוד נושם נשימות עמוקות כדי להרגע..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הייתי כמעט בטוח שמדובר באדומה המדהימה.

חבל שזה הגיע לידי כך, אבל שמח שלפחות הסיפור נגמר בזה שאתה עדיין אופטימי ושמח.

שבת שלום.

פורסם

יש סיבה טובה מדוע 2 האנשים שהיו מעורבים באירוע הגיעו עם מזומנים בשביל להשתיק אותך. שתיהם ידעו טוב מאוד שאם תלך למשטרה הם יקבלו ז** אחד גדול. אני במקומך הייתי משאיר להם את המזומנים מכיוון שהם יצטרכו הרבה בשביל לממן עורך דין.

נהג המשאית עוד ניחא, הוא עשה "טעות קטנה" שלא בדק את הרישיונות, בגדול אפשר לסלוח לו. אבל הבנאדם שהתחזה לבעל הרכב בשביל להרוויח כמה גרושים, זה פשוט מגעיל. אני ממש נגד אלימות אבל אנשים כאלה פשוט גורמים לי להגיע לפינות שאפילו אני לא מכיר אצלי.

אני במקומך הייתי מפעיל את כל הקשרים שלי במסגרת החוק (משטרה, בית משפט וכו') בשביל לדאוג שהבנאדם ישלם על ה"טעות" הזאת.

לסיכום, בנצי, גם אתה לא טלית שכולה תכלת. אסור בכל תכלית האיסור להשאיר רכב בחוץ ללא מספרים. אתה בתור בוגר אוניברסיטת הרחוב יודע בדיוק מה העתיד של מכוניות כאלה. גם אני השארתי את המנטה החומה שלי (שמחכה לשיפוץ) בחניה של חברה שלי לשעבר כשהיא גרה במעונות. בעלת הבית פנתה למשטרה והם יצרו איתי קשר לפי הלוחית רישוי, אני אמרתי להם שאני אפתור את העניין עם בעלת הבית ופה זה הסתיים. רכב ללא לוחית זה רכב בלי אבא ואמא, זה היה כתוב על הקיר בגדול שזה רק עניין של זמן עד שמישהו יבוא ויקח את הרכב לברזלים או שהעירייה תגרור אותו. בסופו של יום אתה היית יכול למנוע את התקרית הזו, יצאת בוטן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז זהו אלעד שהיו לוחיות על הרכב, אפילו אחרי שהרכב נמעך הלוחיות נשארו, חבל שלא צילמתי את הרכב אתמול כשהלכתי לראות אותו בערב.

לערב את המשטרה? הרכב לא על שמי, רכשתי אותו לחלקים לא למטרות שיפוץ, מיותר לציין שהוא חנה בחניה פרטית ולא ברחוב והחוצפה עלתה לבן אדם בכסף, אני מבחינתי העדפתי לסגור את זה ככה.

אני הייתי מאוד עצבני ורציתי להרביץ לו אבל תפסו אותי והייתי חייב להתעשת אחרת מה היה יוצא לי מזה? לפרוק זעם? קיבלתי את מה ששילמתי על הרכב וכבר פירקתי ממנו את רוב הדברים שהייתי צריך וגם עכשיו חייבים לי כמה טובות. ליתר דיוק המשטרה כן הייתה מעורבת אבל הכל נעשה בחוכמה, הרי יכולתי לקחת את הגרריסט לתחנת המשטרה ומשם להתקדם אבל זה לא היה נותן לי יתרון, בעל המשאית והגרריסט עצמו הבינו שאני הולך לקראתם והביאו לי את הבן אדם שגרם להכל.

אני מעדיף לסגור עם אנשים כאלה את העניינים בדרך טובה, עדיף חבר על אויב, ואני מעדיף שבן אדם יעריך אותי לטובה מאשר ישנא אותי. עשיתי להם טובה בסופו של דבר, ויגיע הרגע שגם אני אצטרך טובה.

וכן אלעד, יש חוקי רחוב. ואחד מהם הוא לנסות לסגור דברים בדרך יפה, תאמין לי שעם השכונות האלה של יפו אפילו המשטרה לא ממהרים להתעסק, בגלל זה יש ג'יפים של מג"ב ביפו.

haters will hate

• תוכן חדש...