Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156, מטרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוףסוף מצאנו אלפא 156 2.0 1999.

בלוח העיר מופיעה אחת כזאת, יד שנייה.

התקשרתי ואמרו לי שזה מטרייד אין ושאני אבוא ביום ראשון להסתכל בסוכנות אלפא ופיאט בתלאביב. אני ואבא שלי הולכים מחר.

כמה נקודות, הקילומטרז: 100אלף :| זה דיי גבוה, ממוצע של כ-20 לשנה, אבל אמרו שלא היו תאונות רק הוחלפה כנף בגלל שיפשוף.

הם רוצים 90K, המחירון הלא משוקלל הוא 87, ועם הקילומטרז הוא 83..

90K זה דיי המון מעל.. נכון שזו מכונית דיי נדירה במיוחד בשנתונים האלה אבל..

אפשר להתמקח עם סוכניות?

אשמח לעוד טיפים ודברים לבדוק באוטו ומה לשאול וכו'.

תודה (אני מתרגש!) :p

עריכה:

שכחתי לציין.. הם מעניקים 3 חודשי אחריות או עשרת אלפים קילומטר על הגיר והמנוע והם אמרו לי גם שהאוטו עבר בדיקות שלהם וטופל במוסך מרכזי.. אז אולי זה שזה 7 מעל המחירון זה בקטנה?

עריכה 2:

ידנית.

לבנה ( :? ) .

פורסם

1. ק"מ של 100000 לכמה זמן בדיוק? ממתי האוטו על הכביש? בנוסף - טיפולים נעשו תמיד בזמן? תבקש ספר טיפולים והכי טוב לראות את כל ההיסטוריה של הרכב במוסך. אל תקנו בלי זה.

2. ב-90K הם יכולים לחפש. זה רכב מאוד לא סחיר. אם המחירון המשוקלל הוא 83 הם צריכים להיות ממש חוצפנים בשביל לבקש 90K. אם האוטו במצב מעולה אולי 80 הייתי נותן להם. (וגם מזה אפשר לרדת)

3. בטח שאפשר להתמקח איתם!! זה כל העניין. אם אתה חושב שהטרייד אין לקח את האוטו ביותר מ-90 אתה טועה. הם מחפשים להרוויח, אל תשכח.

4. יופי שהאוטו עבר בדיקות שלהם - עדיין קח לבדיקה במכון שאתה בוחר. אחרת לא לקנות. שוב - אין שום סיבה לשלם להם 7 מעל מחירון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במקרה דיברת עם הבוס שלי.אני עובד בסמל"ת.הרכב שייך ליאיר גלר מגלר נסיס וטופל בזמן.

(גלר נסיס מפרסמים את פיאט ויש לו פרוטקציות היסטריות במוסך.)

בניגוד לרכבי טרייד רגילים,הרכב מעולם לא נקלט על ידנו והמחיר נדרש ע"י מר גלר.

יש בכל זה רק בעיה אחת....

שהוא...כבר....

נמכר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

1. הקילומטרז' לא גבוה אלא ממוצע, אבל כמו שרוני אמר זה תלוי מתי היא עלתה על הכביש

2. הרכב הזה ממש ממש לא סחיר ומחיר של 80K על "מחירון" של 83K זה עדיין מצחיק אני חושב ש90K זו טעות כלשהי.

3. אין שום סיבה שבעולם שתקנה את האוטו הזה ביותר ממחירון או אפילו במחיר מחירון גם ככה הם יודעים שהם קנו "נקניקיה" ובטח קנו אותו בכלום כסף (או שעשו עליה טרייד)

4. בדיקה זה חובה לא משנה מאיפה קונים

5. האוטו הזה יפה גם בורוד פורטוגזי אז לבן זה לא ממש :? (טעם אישי)

6. hold your horses או בעיברית תרגע ! ככה לא קונים אוטו (אני מתרגש בלה בלה בלה)

נ.ב.

סילחו לי על האנגלית (סיימתי את הבגרות) :)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

CORSA- לטעון שלאלפא "אין שוק" לחלוטין לא מדוייק.אבל אני משער שאתה מעודכן בנושא וה156 שלך נמכרה בקושי רב.

הבדיקה היתה של מממ וכמובן שאם היית לוקח אותה,היית זכאי לבדוק אותה היכן שרק תרצה.

לשמחתי הרבה ל156 מהשנים 98-99 יש נכון להיום שוק מעולה שנתמך בעיקר ע"י ירידת הערך הפשוט מפחידה שלהן.

רכב שמתחיל ב200K ומגיע ל80 תוך כשלוש שנים... לפחות יש מי שנהנים מהשלל,כלומר,חובבי רכב.אלה המכירות שאני הכי אוהב-כי לרוב מדובר באנשים שממש אוהבים מכוניות וחיכו בסבלנות לקנות את החלום שלהם.

עצם העובדה שהרכב נמכר במחיר שנדרש במהירות שנמכר אומרת דרשיני.

עיקר הקונים מורכבים מצעירים (יחסית) שחוו מכונית ספורט בעברם וכיום מחזיקים משפחה.

אני סידרתי לכמה חברים שלי רכבים כאלה.

אנשים שאת ההון ההתחלתי עשו ,אבל אין להם רצון לרכוש קומפקטית חמה בגלל חוסר המקום והבעיה התדמיתית (אוטו של ילדים).רובם מדברים על אימפרזות-אבל מפחדים המההשלכות שיש לבעלות על רכב כל כך חזק .הקטע האלגנטי,ה"מכובד" מדבר אליהם - ומי שנסע על 156 TS יודע שמבחינה דינאמית הרכב באמת מדהים.

אם הכיוון הוא 156 מהשנים 98-9,תתכונן לשלם מעל למחירון.אם הסטיגמה של "אלפא בלי שוק" מנחה אותך,לצערי,כשזה מגיע ל156 תיווכח שאתה טועה טעות חמורה.הדבר נכון גם לגבי 146 TI.

רבים וטובים ,גם בפורום הזה,שילמו סכומים אבסורדיים אפילו (קצת יותר מ3K) עבור רכבים במצב לא מזהיר ש"יד שניה" היתה בשבילם כתם מרוחק ברישיונות.ככה זה.

לרוב תמצא את עצמך מתחרה מול ברוקרים ואנשי הייטק שמחפשים איזה "פילפל" שיזכיר להם את הGTI שהיתה להם בגיל 17 (או ישכיח את העובדה שהם בני 30,מקריחים ומגדלים כרס) וצר לי לבשר לך..אבל...יש להם כסף והם שמחים להוציא אותו על מה שהם אוהבים (הלוואי עלי :( ).מה שמדבר אליהם זה לרוב הביצועים , השם (אלפא) והעובדה שטכנית אי אפשר לראות שהם רכשו רכב מודל 99 - (ציטוט של לקוח) וכולם חושבים (אחרי דיטיילינג) שהאוטו מודל 2002.בקיצור..אלה לרוב אנשים עם כסף.לא מספיק לחדש-אבל בהחלט מספיק לרכב בן 3-ובשביל סמל הסטטוס הזה הם מוכנים לעשות הרבה.ולשלם היטב.

לגבי המחיר - מדובר במחיר שנדרש ע"י הבעלים (בעל משרד פרסום) ולא ע" הטרייד.והוא כנראה יודע למה.

בכל מקרה,אם תהיה מעוניין באחרת,צור איתי קשר בה"פ.

פורסם

אתם יכולים להגיד עד מחר שלאלפא אין שוק.. כאשר במציאות כמעט כל אלפא נמכרת מעל המחירון .

(לא מדובר על אלפות חדשות כמובן)

פורסם
CORSA- לטעון שלאלפא "אין שוק" לחלוטין לא מדוייק.אבל אני משער שאתה מעודכן בנושא וה156 שלך נמכרה בקושי רב.

.

תומר לפני שאתה מתחיל לדבר בציניות על מה שאני יודע על קשיים במכירה של אלפא 156.

אז תדע שיש לי חבר שמנסה כבר בערך חצי שנה למכור את ה-156 שלו שהיא אם מנוע 2000 סלספיד והוא מבקש מתחת למחירון ועדיין אנשים אפילו לא מתקשרים אליו. אז אם כל-כך קל למכור את האוטו הזה אז אולי תעשה לחבר שלי טובה ותמצא לו קונה.

ולפני שתגיד שיילך לטרייד אין אז תדע שהוא לא רוצה עוד אלפא.

פורסם

אני מרגיש זוועה (פיזית) כרגע אז אני לא ארבה במילים אבל רק לסקרנים היום אבא שלי ואני פגשנו את תומר שהראה לנו את האוטו הסביר עליו וגם לקח אותנו לנסיעת מבחן.

האוטו נראה טוב ונוסע טוב.

לפי מה שתומר אומר יש 22 כאלה על הכביש ואני ממש מקווה שאבא שלי יחליט בסוף שכן כי זה בעצם השילוב האולטימטיוי של מה שאנחנו מחפשים 4-5 דלתות / ספורטיויות / יופי .

אני מתפלל שלא יבוא מישהו אחר ויקח לנו אותה עד שאבא שלי יחליט סופית.

יאללה זזתי לישון, תודה שוב תומר :)

פורסם
תומר לפני שאתה מתחיל לדבר בציניות על מה שאני יודע על קשיים במכירה של אלפא 156.

אז תדע שיש לי חבר שמנסה כבר בערך חצי שנה למכור את ה-156 שלו שהיא אם מנוע 2000 סלספיד והוא מבקש מתחת למחירון ועדיין אנשים אפילו לא מתקשרים אליו.

1 סליחה.טעות שלי.ציפיתי שמתישהוא נגיע למשפט "לי אין אבל לחבר שלי יש".

2 סלספיד.אמרת הכל.מדובר בדגם הכי קשה.אני,אישית,ממליץ ללקוחות שלי לקנות רק את הידנית.מכיוון שאחרי כמה שנים חובבי הרכב האמיתיים רוכשים אותן - וסלספיד בשבילם מהווה משהו בין בושה לבדיחה.

3דיברתי ספציפית על דגמי 98-9

4 שים לב למה שציינתי בגוף התשובה.בהתאם לזה,תן תשובות.

5 DJO - בכיף איש.היה ממש נחמד.אם יש שאלות אני אשמח לעזור.

נ.ב- אבא שלך ראה את הAVATAR שלך? הוא יודע שאתה עושה את זה למנוע? בפעם הבאה אני מראה לו ואז יהיה שמייח... :lol::lol:

• תוכן חדש...