Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול החלפתי משאבת מי עם הבית שלה והטרמוסטט, כמו כן הוחלפו גם גומיות צירייה שמאלית (פנימי וחיצוני).

רציתי לדעת האם ניתן לשפץ את משאבת המים, אין תנוע חופשית בציר (זאת אומרת יש תנועה סיבובית אבל לא חופש לצדדים), ואין נזילות מהציר (המשאבה פורקה בעקבות נזילה מהכיוון שלה, לאחר הפירוק שהנזילה הייתה מברך הטרמוסטט), כמה יעלה שיפוצה והאם העסק יהיה אמין?

פורסם

משאבת מים עולה בין 50-100 שקל. אין סיבה בעולם לשפץ אותה אלא אם יש לך רכב נדיר.....

עריכה.... רגע... כתבת שהחלפץ משאבה...:?

קו---------------------------------------

פורסם

ברור שהחלפתי אותה, היא הייתה מלאה בחלודה, אבנית וריקבון, אבל מעניין אותי לדעת האם העניין אפשרי, והאם היא תיהיה אמינה.

פורסם

אפשרי אך לא כדאי, העלות עולה על התועלת, אלא אם לא ניתן להשיג משאבה כזאת בחנויות!

ולשואל מדובר באאודי 80 שנת יצור 86.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איפה אפשר לקנות משאבה ב-50 עד 100 שקלים.

אולי משאבה לווישרים ?

משאבה איכותיית עולה בסביבות 400 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

זאת ששמו לי, עם הבית עם הטרמוסטט ועם ברך הטרמוסטט עלתה 250 שקל, המשאבה אם אני טועה הייתה של חברת טייגר. מקום הייצור אינו זכור לי.

פורסם

אולי אפשר, אבל כמו שכתבו לך - לא שווה כספית אלא במקרה של חלק שבלתי ניתן להשגה בעולם, וכמעט אין כבר דבר כזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה יכול לנסות לארגן עוד משאבה כזאת,לקדוח בשתיהן חור במרכז,ולהשתמש בהן בתור זוג פמוטים דקורטיביים לארוחות רומנטיות.....

:-P

ידידי,החלפת את המשאבה בחדשה ?

זרוק את הישנה.....לא נראה לי שתמצא בה איזשהו שימוש........

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איפה אפשר לקנות משאבה ב-50 עד 100 שקלים.

אולי משאבה לווישרים ?

משאבה איכותיית עולה בסביבות 400 שקלים.

טוב נו הגזמתי... משאבה לסיויק של GMB עולה 150 ש"ח.

קו---------------------------------------

פורסם
לפי מה שאני מבין אתה מאוד סקרן.

התחל לפרק אותה לגורמים , נסה להבין כיצד היא עובדת .

ואם אתה לא מצליח להרכיב חזרה זרוק אותה לפח.

ירון מאיר

אני תמיד עושה את זה, יכול לעסיק אותך לכמה דקות ארוכות, מניסיון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
או קיי, תודה לכל העונים.

נ.נ. מה אפשר לעשות איתה חוץ מסתם לזרוק לזבל, בכל זאת פיסת מתכת.

אתה יכול לקנות אחת נוספת חדשה, ואיתה תשפץ את הישנה, וכך לא תצטרך לזרוק אותה לזבל.

• תוכן חדש...