Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כאילו אתה עבריין נמלט...

אף אחד מאיתנו לא מסתובב עם קבלות של המערכת שלו ברכב. אף שוטר לא יבקש ממך "תראה לי רשיון, ביטוח וקבלות על המערכת".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה לא גנב ולא מואשם בפשע - לא חלה עליך חובת הוכחה ולכן אתה לא צריך להציג קבלות.

גם לי - כל הציוד שיש לי ברכב נקנה כחדש מחנויות - רק אלוהים יודע איפה נשארו לי הקבלות של הקניה... רדיו דיסק אצלי הוא כבר כמעט 4 שנים - עכשיו יבוא מישהו ויטען שגנבתי לו אותו, הוא צריך להוכיח שזה שלו ולא ההפך.

אם יש על הסאב סימנים מזהים שבעל הסאב דאג לשים בכדי לאתר את הציוד שלו והוא יוכיח שהסימנים האלה קיימים אז הציוד הזה יוחרם לך ואתה תהיה חייב לידע את המשטרה לגבי המקור ממנו רחשת את הציוד בכדי לא להיות מואשם בעצמך, הרי אתה תמיד יכול לטעון שקנית ללא ידיעה שזה ציוד גנוב אלא אם כן זה ידוע שהמוכר הספציפי ההוא מוכר ציוד גנוב ואז אתה עלול להסתבך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדוע ששוטר יחליט לסבך אותך?

בדרך כלל ששוטר עוצר לבדיקה רכב, הוא בודק את הרכב במסוף, ואת ה ר"פ של הנהג או/ו הנוסעים בו, במידה ואינך עבריין נמלט,גנב, ואין לו סיבה נוספת לבדיקה, תשוחרר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נשמע כאילו אתה עבריין נמלט...

אף אחד מאיתנו לא מסתובב עם קבלות של המערכת שלו ברכב. אף שוטר לא יבקש ממך "תראה לי רשיון, ביטוח וקבלות על המערכת".

איתמר.

קודם כל דבר בשם עצמך בקשר לקבלה..

דבר שני שוטרים בדרך כלל לא מבצעים כזה דבר במכוניות רגילות..

במכוניות שמזוהות כמוכוניות ספורט שנגנבות בתדירות גבוהה יותר מהממוצע דבר זה מתרחש.

לי אישית זה לא קרה שעצר אותי שוטר כי אני לא נוהג במכונית ספורט אבל אני ההיתי

עם בן דוד שלי שעצר אותו שוטר ביקש רשיונות וביקש ממנו חשבוניות להראות שהמערכת שלו לא גנובה.. כמובן שהוא הציג חשבונויות ועקב זה גם אני שומר על חשבונויות של כל מכשיר שקניתי.

אני לא יודע מה הוא היה עושה במקרה שלא היה לו חשבונית, אבל אם ניתן לשמור חשבוניות אז למה להסתכן.. תשאיר למקרה ביטחון תמיד טוב... במקרה שלך יד 2 אם זה רק סאב זה לא משנה מדובר על מערכות יקרות במכוניות ספורט בעיקר.

פורסם

אתה יכול להסתבך במידה ויש לך עבר פלילי ברכוש.

בגזרה שלי יודעים ומכירים אחד את השני, ואפילו יודעים מה העדיפויות של כל גנב מוכר אצלנו..

עקרונית, אם נתפס ציודך כמתואר מעלה והציוד יד שנייה. ע"פ החוק תצטרך להביא את מי שקנית ממנו ושהוא יציג קבלות.

אף אחד לא יעשה לך דווקא:

תמיד בודקים את האדם לפני שמפילים עליו גזרה שכזו (חשד לרכוש גנוב) אם יש לו עבר כלשהו..

בנוסף בודקים אם הציוד מחובר או סתם זרוק בבגאז'...

כמובן שישנם עוד שיקולים בשטח.

שבת שלום.

פורסם

על הדרך יבדקו לך את הקבלות על המכנסיים , נעליים , שעון , חולצה , תחתונים , גרביים , הבובה שתלויה על החלון ברכב והדיסקים ברכב ,

ואם אין לך יפשיטו אותך ותצטרך לחזור הביתה ערום :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שום תלונה בגין "אי הצגת קבלות על מערכת אודיו ברכב" לא יהיו קבילה!!!

זה שוק משומש לכל דבר.

אנשים קונים מאנשים אחרים!

כשאני קניתי ממישהו רדיו-דיסק לא חתמתי איתו חוזה שהוא יעביר לי את הקבלה שקיבל בעת הרכישה.

אנשים קונים היום מקררים/ספות לסלון/טלויזיות/בובות מתנפחות כיד שניה. נראה לכם שלכל דבר יש קבלה?

אמיר.

פורסם

אני יודע שרק אם חושדים שגנבת את המערכת או אם יש לך עבר בעבירות כאלה מסוגלים לבדוק אותך וגם הסיכוי שיבדקו אותך נמוך מאוד רק אם אותו השוטר מכיר אותך בתור בנאדם כזה.

פורסם

OK לפי ספר החוקים למשטרה אין סמכות לבקש ממך קבלות על מנת להוכיח שהמוצר אכן שלך

במידה ויש לך רישום פלילי המשטרה יכולה לעקב אותך לחקירה ורק בחקירה הם יכולים לשאול אותך מאיפה הציוד הזה

אבל נניח שאין לך רישום פלילי ואתה נראה לשוטר חשוד ואתה פותח לו את תא המטען הוא רואה ציוד אודיו יקר הוא לא יכול להגיד כלום

אבל עם יש לך תיק מלא בפנאלים ,מגברים ,ציוד לא מחובר הוא אכן יכול לקחת אותך לחקירה

פורסם

אוקי אז ככה..

אין לי שום עבר אני בסך הכל רוצה להנות ממערכת וזהו לא גנבתי לא שדדתי ואין לי שום עבר..

אז אין סיבה שיעצרו אותי ויבדקו את זה חח אבל חשבתי שצריך להראות לשוטר חח

תודה לכולם עזרתם עד מאד כרגיל..

פורסם

מה אכלת סרט על סאב

המשטרה לא עושה כלום

עם אין לך תיקים במשטרה או משהו

הם לא יבקשו כלום וגם עם יבקשו תגיד קניתה ואין לך קבלות

הם לא יעשו לך כלום

אני גר במקום שיש הרבה גנבים ועושים פה פשיטות ועשו עלי הרבה

וביקשו קבלות ולא הבאתי להם ולא עשו כלום

כי הם לא יכולים לבוא סתם לבן אדם וליטפור לו תיק

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

איבו, כל עוד הסאב מחובר והוא לא סתם זרוק מאחורה ובנוסף על כך אין לך עבר - הסר דאגה מליבך.

OK לפי ספר החוקים (בורסי לידיעתך) למשטרה אין סמכות לבקש ממך קבלות על מנת להוכיח שהמוצר אכן שלך

יש לה.. כנראה לא קראת את כל "ספר החוקים"...

שום תלונה בגין "אי הצגת קבלות על מערכת אודיו ברכב" לא יהיו קבילה!!!

אם אין לך הוכחה רוב הסיכויים שהציוד שלך יישאר במוצגים כמה חודשים טובים וימכר בפומבית..

זה שוק משומש לכל דבר.

אנשים קונים מאנשים אחרים!

כשאני קניתי ממישהו רדיו-דיסק לא חתמתי איתו חוזה שהוא יעביר לי את הקבלה שקיבל בעת הרכישה.

אנשים קונים היום מקררים/ספות לסלון/טלויזיות/בובות מתנפחות כיד שניה. נראה לכם שלכל דבר יש קבלה?

תתפלא שיש כאלה ששומרים קבלות של 3 שנים אחורה לפחות... לי אישית יש כמה קבלות על כמה דברים יקרים שקניתי.

אמיר.

פורסם

אבל למה לקנות מראש בלי קבלה?

מה הטיפשות הזו?

תבקשו קבלה ,

כדאי לשקט הנפש של מי שקונה ,

תחשבו על היתרונות ,

אם תבקשו קבלה בקנייה , לא יגידו לכם : "קניתי את הסאב לפני חודש" ,והקבלה לפני שנה ומשהו.

וגם , לא מעניין אתכם לדעת שזה לא גנוב ?

אל תקלו על כל החלאות שפורצים בלילה למכוניות ועושים נזק למערכות .

אני חושב שרובנו עובדים קשה מאוד כדי לממן את התחביב היקר הזה .

ZZR

• תוכן חדש...