Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איוורור + הגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש לי פיג'ו 206 XS 2001 ורציתי לשאול שתי שאלות

1. מאז שהייתה חדשה הייתה תופעה כזו : כאשר המתג שמחליט האם האויר יגיע מבחוץ או מבפנים מכוון למצב "מבחוץ" אז כפי שאני מכיר ממכוניות רבות אחרות כאשר נוסעים אז מרגישים אויר נכנס גם עם לא מדליקים את האיוורור החשמלי, אצלי אין כניסת אויר מבחוץ אם המאוורר החשמלי אינו פעול האם ניתן לתקן זאת ?, האם בעלי רכב דומה מכירים את התופעה?

2. האם ניתן לבטל את מערכת התגבור ההידראולית של ההגה וליצור הגה רגיל ללא כל תגבור ?

תודה מראש

אריאל

CAR=בשר

פורסם

בוקר,

האם מערכת תיגבור ברכב שברשותך היא הידראולית או מנוע חשמלי ?

במידה ותבטל את מערכת התיגבור ההגה תצטרך להשתמש בשתי ידיים לסובב את ההגה בחניה + כוח רב.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגה הידראולי.

אכן אני אצטרך להשקיע הרבה כוח אבל זה טוב לידיים. ואפילו יש לשער שבהתחשב בעובי הצמיגים (195/55/15) אז אפילו זה יהיה עוד יותר קשה ולכן רציתי לדעת האם זה כולל רק ביטול החלק ההידאולי או יותר מכך מכיוון ההגה לא אמור לעמוד במומנטים חזקים לפחות לא בחלק שאני מזיז עם הידיים.

CAR=בשר

פורסם

שמע ידידי לא שמעתי על משיהו בעבר שעשה זאת ככה שאין לי מה להוסיף.

במערכת הגה כוח חשמלי בגולף ניתן לבחור 5 דרגות שונות של תיגבור בעזרת תוכנת VAG-COM כמובן שלעניין שלך זה לא עוזר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תראה ... תנסה לשאול בפורום PSI יש שם הרבה שמבינים לגבי פיז'ו (לא בהכרח 206 אבל שווה לנסות)...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
הגה הידראולי.

אכן אני אצטרך להשקיע הרבה כוח אבל זה טוב לידיים. ואפילו יש לשער שבהתחשב בעובי הצמיגים (195/55/15) אז אפילו זה יהיה עוד יותר קשה ולכן רציתי לדעת האם זה כולל רק ביטול החלק ההידאולי או יותר מכך מכיוון ההגה לא אמור לעמוד במומנטים חזקים לפחות לא בחלק שאני מזיז עם הידיים.

נראה לי שגלגל ההגה יתחיל להתפרק אחרי כמה זמן שתנהג בצורה כזו.

לגבי מתג בורר האויר, אתה בטוח שהוא מתפקד?

פורסם

לגבי מתג בורר האויר , הוא אכן מתפקד ואני יודע זאת לפי הסירחון האופייני לכל איזור בכביש 6 שאני עובר בו .

אבל הבעיה היא שבנסיעה מהירה כמו בכביש 6 קשה לסבול את הרעש של חלון פתוח ואז אם נוסעים בלילה ולא רוצים מזגן כי נעים אז זה הזמן המתאים היותר לקבל רוח מבחוץ אבל אין שום רוח ללא הפעלת האיוורור וזה קצת מציק אבל לא נורא .

נראה לי שאני אסתדר , תודה לכל העונים, זה כבר נושא שולי.

CAR=בשר

• תוכן חדש...