Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי בלנו שנת 96 אוט' ,

היום במהלך נסיעה של 120 בערך , מד החום עלה כמעט את הקו האדום, עצרתי בצד ובדקתי שמן ומים ויש הכל... המנוע התקרר ויצאתי לדרכי שוב, ושוב התופעה חזרה

למישהו יש השארה ממה זה נגרם?? ואם כן , מה עלות התיקון?

תודה מראש!

פורסם

אני לא חזק בתחום התקלות ברכבים :roll:

אבל אולי משאבת מים פגומה?

אולי מישהו יותר מנוסה יוכל לתת השערה אחרת מדוייקת יותר

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
יש לי סוזוקי בלנו שנת 96 אוט' ,

היום במהלך נסיעה של 120 בערך , מד החום עלה כמעט את הקו האדום, עצרתי בצד ובדקתי שמן ומים ויש הכל... המנוע התקרר ויצאתי לדרכי שוב, ושוב התופעה חזרה

למישהו יש השארה ממה זה נגרם?? ואם כן , מה עלות התיקון?

תודה מראש!

עזוב השערות. ישר למוסך!

התחממות מנוע ברמה כל כך גבוהה לא נהוגה ולא נחשבת לנורמלית אפילו כאן (אילת!)

במידה וזה הגיע לקו האדום כמעט כנראה יש כשל במערכת הקירור של המנוע... מציע לבדוק כמה שיותר מהר!

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם

המוסכניק אמר שזה כנראה סדק בראש מנוע, או משהו כזה...

ועל הדבר הזה הוא רוצה 4000 שקל, מה אתם אומרים? נשמע הגיוני? ואם לא, תמליצו לי בבקשה על מוסכים טובים לסוזוקי באיזור חדרה.

ולשאלתך , כן יש נזילת מים!

תודה מראש אנשים!

פורסם

תניע את הרכב כאשר הפקק של הרדיאטר פתוח.

אם תראה בועות ומים יוצאים חזק החוצה כל הזמן אז כנראה שהאטם ראש מנוע גמור וזה לא כל כך טוב כי תצטרך לעשות שיפוץ ראש מנוע.

אני עכשיו עשיתי ב 106 וזה עלה לי כולל ניקוי רדיאטור 2500 ש"ח אבל אני עשיתי את זה במוסך פיג'ו המרכזי בנתניה.

ביי בנתיים,

:angel:

פורסם

באמת התרחש מה שאמרת...

איזה באסה... מה אתם אומרים על המחיר שדפקו לי?

מישהו מכיר מקום יותר זול?

פורסם

ראשית מתחילים מהזול ניקוי ראדיאטור לבדוק לגבי פגיעה בראש מנוע(מעבר מים לשמן)משאבת מים בנוסף ממליץ להחליף שמן גיר (הרדיאטור מקרר גם את הגיר)

פורסם

למה שלא תלך למוסך אחר, תתאר את התקלה ותשאל כמה עולה ? אני בספק אם מישהו בפורום יכול להגיד בוודאות אם זה מחיר הוגן או לא, אלא אם כן במקרה יש פה מישהו שעשה כזה דבר באותו רכב.

לי זה נשמע קצת הרבה.

-----------------

אה, תראה מה מצאתי אחרי ששלחתי לך את ההודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=13409

וזה אפילו לא ת'רד ישן ...

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...