Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

גיליתי שיש לי חור קטן מאוד בפאקום ראש אך אין לי שום מעבר של מים לשמן וכל זה אז הציעו לי לשים חומר כזה במים שאמור לאטום את הפאקום ראש אוטומטית, כאילו הוא מחפש איפה יש חור במערכת ואוטם אותו.

 

מישהו מכיר איזה חומר הכי טוב? כי אמרו לי כל מיני חברות......

מישהו ניסה את זה ? יש הצלחות עם זה או לא?

 

בתודה מראש

ליאור

פורסם

האפשרות היחידה לאטום אטם ראש היא עם קש, או עם האצבע, בחר לך אחד מהאפשרויות!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החומר הזה שאתה מדבר הוא למערכת קירור סותם חורים קטנים.

בקשה לי לאמין שאם יש לך פתח בבלוק מנוע זה יפתור לך את הבעיה.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

מיכאל ליאור לא כתב פתח בבלוק, הוא כתב שיש לו עיני רנטגן, והעינים הללו גילו לו שיש לו חור באטם ראש, והוא מחפש חומר, שמאז המצאת המנוע, ועד היום, עדיין לא הומצא חומר שיכול לאטום אטם ראש ששרוף, ושיוכל לחסוך החלפת אטם ראש, אתה שמעת על כך מיכאל?

רכבו מאבד מים, וללא בדיקה עם מכשור מתאים, לגלות אולי, משאבת המים , או הרדיאטור, או הצנרת נוזלת, הוא רוצה לסתום חורים במערכת הקירור\ אתה הבנת את זה ברוך?

חברים שלו שיודעים הכל הציעו לו זאת, הם רק לא הציעו, לו לפרט מה הבעייה ברכב, מה סוג הרכב, מה שנת היצור, האם הרכב מתחמם, מה כמות נוזל הקירור שהרכב מאבד, ועוד פרטים שולים שכאלו... !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה לי ששמעתי על החומר הזה והוא אוטם סדקים בבלוק מנוע והוא נקרא בגרמנית : VONDEFLUN כנס לחנות חלקי חילוף שמכבדת את עצמה אמור להיות להם .

×
×
  • תוכן חדש...