Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הושלמה ההתקנה במיאטה - אולם המערכת טרם כוונה כראוי. קונפיגורציה:

מנחת דיגיטלי החליף את המנחת של Xetec שהיה ברשותי. המנחת החדש מקבל ומאפשר הוצאת Remote מכניסות ה-RCA שהוא מקבל, וכן מסנן רעשי טורים טוב יותר. הופתעתי.

מגבר: Audison Srx3 - שלושה ערוצים.

קומפוננט: Hertz ESK163 מסדרת Hi-Energy - שלושה חלקים.

סאב: 8" של JL Audio.

חיווטים: Audison.

איטום: דלתות ותא מטען חלקי.

התקנה מצוינת ומקצועית.

הסט מדהים. אין ספק בכלל. הוא מוציא גם באסים מלאים ועמוקים, ולמעשה הסאב כמעט שאינו תורם כלל. אני שוקל לוותר עליו לחלוטין, מכיוון שגם כך חסר מקום בתא המטען.

פורסם

אני מבטיח לך שעם כיוון מערכת הסאב יישמע גם יישמע.

כיוון מערכת הוא הגורם מס' 2 באיכותה הסופית (גורם מס' 1 הוא התקנה נכונה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלא תעז לוותר על הסאב .

אל תחליט כל כך מהר תחכה קצת תעשה כיוונים כמו שצריך ותאמין לי יהיה בסדר

אם אין לך מקום בגלל הסאב .........אז תזרוק את כל מה שמפריע לו .

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

יש לו מיאטה, אני לא בטוח עד כמה הוא יכול עוד להוציא משם דברים... :wink:

"מה זה? גלגל ספייר? מי צריך..."

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

"מה זה? גלגל ספייר? מי צריך..."

וזהו בערך... :wink:

חוץ מזה אין כלום בבגאז', ואין הרבה בגאז'...

אני בהחלט אתן לו צ'אנס - אני מחכה לכיוון המערכת. בינתיים - הרושם הראשוני הוא שהסט מעולה. הבעיה היחידה היא שהתקנת המיד בקיקפאנל פוגעת ביכולת להעביר את הרגל מהקלאץ' אל המשענת לרגל שמאל. אני מקווה שזה לא יפריע לי יותר מדי - עם הצפיפות שיש באוטו הזה, אין הרבה ברירה...

פורסם

העניין עם הקיק-פאנל, נשמע לי בעייתי משהו. אני בדעה שכל דבר שמפריע לנהיגה, הוא פסול! ובטח אם זה מפריע לרגליים!

מה יקרה אם חס וחלילה תהיה מעורב בתאונה, ותצטרך פעולת רגליים חופשית??? תגביר קצת ת'ווליום כדי לא להרגיש?? לא נראה לי...

בכל מקרה, לגבי סאב, אני מסכים שלא כדאי לוותר עליו כל כך מהר, אבל גם לא הייתי מתעקש עליו במידה ואתה לא מרגיש בו צורך אמיתי...

שאלה פשוטה: תנסה לכבות אותו לחלוטין, תיסע ככה כמה ימים, ואז תשאל את עצמך, האם אתה מבסוט מהצליל שאתה שומע?? אם כן, אז אני מניח שנראה הודעת מכירה בקרוב... אם לא, אז תחזיר את הסאב למקום ותהנה...

יותר פשוט מזה אני לא חושב שאפשר להגיע...

לצערי אני לא מכיר את הסט הספציפי שלך, אבל מהיכרות קצרה שלי עם שני סטים של הרץ, הם לא מפוצצים מבחינת באס... ויש צורך בסאב נוסף כדי לחזק אותם...

אבל למשל המיד של פוקאל, הוא כל כך עוצמתי שפעם אחת הייתי בטוח שמדובר במערכת עם סאב בבגאז' והסתבר שזה היה רק הפוקאל...

אם יש לך כוח להחליף (ובמידה וזה סט שמתאים לך מבחינת צליל), הייתי הולך על הפוקאל ונפטר מהסאב ומפנה קצת מקום בבגאז'.

בברכה!

יונתן.

פורסם
העניין עם הקיק-פאנל, נשמע לי בעייתי משהו. אני בדעה שכל דבר שמפריע לנהיגה, הוא פסול! ובטח אם זה מפריע לרגליים!

מה יקרה אם חס וחלילה תהיה מעורב בתאונה, ותצטרך פעולת רגליים חופשית??? תגביר קצת ת'ווליום כדי לא להרגיש?? לא נראה לי...

זה לא מפריע לנהיגה - זה מפריע להעביר את הרגל למשענת שבצד שמאל. הקלאץ' נע בחופשיות, והרגל אינה מופרעת בתנועה. בבינעירוני, לאחר שמשלבים להילוך שישי ורוצים להניח את הרגל בצד - זה לא נוח. אני מניח שאני אתרגל.

לצערי אני לא מכיר את הסט הספציפי שלך, אבל מהיכרות קצרה שלי עם שני סטים של הרץ, הם לא מפוצצים מבחינת באס... ויש צורך בסאב נוסף כדי לחזק אותם...

לגבי הסט - הוא מוציא באסים עוצמתיים שקשה עד בלתי אפשרי היה להבחין אם הסאב מחובר או לא. עם זאת, לטעמי זה חזק מדי, ויש צורך לחתוך את המיד - נראה כשנגיע לכיוונים
פורסם

השאלה היא - האם אתה גם מחפש קטע פרקטי? או שלא איכפת לך להתפשר על המקום בבגאז' לטובת איזה סאב קטן...

האמת, במקרה שלך מדובר כולה ב8", אז זה ממש קטן... ולכן אני גם יכול להבין למה הוא נעלם ברקע...

לפי דעתי, יש צורך לתאם בין עוצמות של סט קומפוננט לסאב שאיתו הוא עובד...

כלומר, אין טעם לשים רוקפורד 15", עם קומפוננט של פולס 5.25"... בדיוק כמו שאין טעם לשים סאב של 8" עם קומפוננט של פוקאל K2P... (פשוט כי הפוקאל בעצמו משמש כמו סאב קטן!)

בברכה!

יונתן.

פורסם
השאלה היא - האם אתה גם מחפש קטע פרקטי? או שלא איכפת לך להתפשר על המקום בבגאז' לטובת איזה סאב קטן...

האמת, במקרה שלך מדובר כולה ב8", אז זה ממש קטן... ולכן אני גם יכול להבין למה הוא נעלם ברקע...

לפי דעתי, יש צורך לתאם בין עוצמות של סט קומפוננט לסאב שאיתו הוא עובד...

כלומר, אין טעם לשים רוקפורד 15", עם קומפוננט של פולס 5.25"... בדיוק כמו שאין טעם לשים סאב של 8" עם קומפוננט של פוקאל K2P... (פשוט כי הפוקאל בעצמו משמש כמו סאב קטן!)

צודק ב 100%!

אתה כנרא צריך להחליף את הסאב ל לפחות 10 אינץ'... ו אז תשמע אותו.

בזמני שמתי לנסות סאב של 10 אינץ' סרווין ווגה אם מגבר שיותר חזק ממנו פי 3 ו כימעט לא שמעתי אותו אבל אצלי זה שני זוגות של וופרים. ו רכב יותר ארוך משלך ב איזה מטר.

הסאב שלך סה"כ 8 אינץ' ו הוא נימצא בבגאז' ו לא מולך אז כנרא אתה חייב סאב אם ממברנה יותר גדולה לדחיפת אוויר יותר יעילה!

בהצלחה!

פורסם
צודק ב 100%!

אתה כנרא צריך להחליף את הסאב ל לפחות 10 אינץ'... ו אז תשמע אותו.

בזמני שמתי לנסות סאב של 10 אינץ' סרווין ווגה אם מגבר שיותר חזק ממנו פי 3 ו כימעט לא שמעתי אותו אבל אצלי זה שני זוגות של וופרים. ו רכב יותר ארוך משלך ב איזה מטר.

הסאב שלך סה"כ 8 אינץ' ו הוא נימצא בבגאז' ו לא מולך אז כנרא אתה חייב סאב אם ממברנה יותר גדולה לדחיפת אוויר יותר יעילה!

בהצלחה!

תא המטען של המיאטה הוא קטן ומורכב מפינות וזוויות. אפשר למקם סאב 10" באחת מהפינות, אבל זו תהיה משימה לא פשוטה לבנות לו תיבה מתאימה (כנ"ל לגבי 8" אם רוצים למקם אותו בפינה).

נראה לי שצריך לחתוך קצת באסים מהסט הקדמי, אבל אני מחכה לכיוון המערכת כדי לבדוק את זה.

פורסם
סאב שהזכרתי אז (V MAX) של סרווין ווגה הוא צריך תיבה של 15עד 20 ליטר של תיבה אטומה. זה כמו מיכל של נביעות אצלך בבגאז'!

האם לצורת התיבה אין משמעות?

• תוכן חדש...