Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל ברצינות לא תאורטית בשביל חבר שרוצה להרכיב מערכת

שומע פחות או יותר כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר יוונית ,שחורה ודאנס

מכשיר שיתן פשרה יפה בין SQ לSPL ויהיה אמין לא חייב מסך אינטגרלי ולא חייב דיוידי

הכי טוב ששמעתי עד עכשיו זה אלפין F1 האם יש משהו יותר טוב שמתאים לצרכים שציינתי למעלה?

תודה מראש

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ברור לך שHU זה לא החלק הכי חשוב במערכת ויש עוד הרבה דברים אחרים שיותר חשובים ושבאמת ישפיעו על הסאונד כמו רמקולים סאב מגבר וכו'...

או שאת אלה יש לו כבר תפרט יותר...

פורסם

שאר החלקים שלו הקומפוננט ,הוופרים , והאחורים הם של JL AUDIO לא יודע את הדגמים בדיוק אבל כמו שאני מכיר אותו מדובר בטופ שלהם רק הדיוניט טוב חסר לו במקום הפיוניר הישן שלו שהתקלקל

פורסם

ממתי הד יוניט קובע אם המערכת SQ או SPL...

חוץ מזה להשקיע 3000$ על הד יוניט נשמע לי הזוי ומיותר לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש רדיודיסקים שיותר מתאימים לבניית מערכת SQ , יש רדיודיסקים שיותר מתאימים לבניית מערכת SPL ויש רדיודיסקים נייטרלים שזה הרוב

לא שאלתי אותך איך זה נשמע לך אם יש לך הצעה תתן אם לא אל תתערב

אם אני אישית הייתי בונה מערכת הייתי לוקח את אחד האלפינים הרגילים אבל לא מדובר כאן בי

פורסם

עוד שאלה קטנה

המערכת תותקן במרצדס סי קלאס די "ישנה"(אמצע שנות ה90) אבל דלתות אטומות ברמה גבוהה מאוד מהמפעל

האם כדאי לבנאדם בכל זאת לשים חומר אטימה כמו הדינימיט או שאין צורך ?

פורסם
יש רדיודיסקים שיותר מתאימים לבניית מערכת SQ , יש רדיודיסקים שיותר מתאימים לבניית מערכת SPL ויש רדיודיסקים נייטרלים שזה הרוב

אפשר לרשום פטנט על השורה הזו??? :loco: :loco: :loco:

אז ככה 3,000$ זה סכום הזוי לחלוטין. H/U שהם מוצרי העילית ניום מגיעים לבערך חצי מהסכום הזה. מה הבנאדם באמת צריך (אם מה שהוא צריך זה להגיד קניתי H/U ב3K אז שיביא לי את הכסף ואני "ארשה" לו להגיד שהוא קנה H/U ב5K) מהיא רמת הפרוססינג שהוא צריך - אילו תכונות הוא רוצנ שיהיו ב-DSP?

אפשר לקנות CD700II ב1K-1.2K ולקנות קרוסים ושאר ירקות מאודיו קונטרול ועדין לא להתקרב ל 2K

אפשרות אחרת היא לקנות קלריון 9255 או HX-D2 עם כל תכונות הפרוססינג האפשריות בפנים ועדין לא להתקרב ל 2K.

ולפני שהוא רץ ומשקיע בH/U כלכך יקר/משוכלל עדיף שישקיע קצת ברמקולים שכן JL לא מיצרת קומפננטים יוצאי דופן (ה-W6 וה-W7 זה סיפור אחר לגמרי) וכן שישקיע בהתקנה נאותה ורצינית.

אם נהיה קצת יותר מחוברים למציאות אז כל מה שהוא צריך זה אלפיין 9853/5 או פיוניר סדרה 8-9 ואת השאר שישקיע בהתקנה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

123456

אפשר לרשום פטנט על השורה הזו??? :loco: :loco: :loco:

מה הבעיה עם השורה הזאת? אולי אני לא גאון כמוך אז פשוט תסביר לי במקום להתחכם

אז ככה 3,000$ זה סכום הזוי לחלוטין. H/U שהם מוצרי העילית ניום מגיעים לבערך חצי מהסכום הזה. מה הבנאדם באמת צריך (אם מה שהוא צריך זה להגיד קניתי H/U ב3K אז שיביא לי את הכסף ואני "ארשה" לו להגיד שהוא קנה H/U ב5K) מהיא רמת הפרוססינג שהוא צריך - אילו תכונות הוא רוצנ שיהיו ב-DSP?

אני יודע שהסכום מוגזם לגמרי אמרתי לו את זה כבר וגם בחנויות אמרו לו את זה כבר אבל שהבנאדם הזה נעול על משהו אי אפשר להזיז אותו

לא יודע מה זאת רמת פרוססינג ומה זה דיאספי אם הייתי יודע כנראה שלא הייתי בא להתייעץ פה זה לא התחום שלי האודיו לרכב

אפשר לקנות CD700II ב1K-1.2K ולקנות קרוסים ושאר ירקות מאודיו קונטרול ועדין לא להתקרב ל 2K

אפשרות אחרת היא לקנות קלריון 9255 או HX-D2 עם כל תכונות הפרוססינג האפשריות בפנים ועדין לא להתקרב ל 2K.

של איזה יצרן ה700סידי ? ואיך הוא בהשוואה לאלפין אף1?

ולפני שהוא רץ ומשקיע בH/U כלכך יקר/משוכלל עדיף שישקיע קצת ברמקולים שכן JL לא מיצרת קומפננטים יוצאי דופן (ה-W6 וה-W7 זה סיפור אחר לגמרי) וכן שישקיע בהתקנה נאותה ורצינית.

לא זוכר איזה דגם הJL אבל כנראה שזה הדגם הכי טוב שיש להם אז אולי ה6או ה7 שכתבת מה שבטוח זה לא זבל הם נשמעים פיצוץ הרבה יותר טוב מהמורל אילייט שהיו לו לפניהם

אם נהיה קצת יותר מחוברים למציאות אז כל מה שהוא צריך זה אלפיין 9853/5 או פיוניר סדרה 8-9 ואת השאר שישקיע בהתקנה.

מדובר פה בבנאדם לא מציאותי (על אחת וכמה שהוא לא איזה מיליונר) שרוצה לזרוק כסף אבל בו תנסה לעזור לי לבחור לו אם כבר את המשהו הכי טוב שיש בתקציב שלפחות פה הוא לא ידפק דרך אגב חשוב לציין הוא קונה את הרדיודיסק בארצות הברית

פורסם

ה-CD700II הוא של נקמיצ'י

פרוססינג/DSP - הכוונה היא ליכולות עיבוד הצלילים של הרדיו דיסק. כלומר; קרוסים, אקולייזר, תיזמון ערוצים, שליטה בפאזות ועוד...

המקינטוש מיוצר עבורם ע"י קלריון ומכיל תכונות רבות של ה9255 (אך חסר לו הרבה תכונות שיש במכשירים פשוטים ממנו) בגדול המכשיר של מקינטוש ניתן להשוואה ל-CD700II ומכשירים אלו מומלצים לחובבי "PURE PASSIVE".

האקליפס שצויין הוא לא שחקן בליגה של הנקמיצ'י, הקלריונים (9255, HX-D1/2) או הF1.

בכל מקרה, לפי טעמי, חלוקת תקציב שפויה מובילה להקצאת משאבים רבים יותר להתקנה ולדרייברים עצמם ורק את החלק המינימלי ההכרחי יופנה לרדיודיסק באופן בו ירכש המכשיר לפי התכונות הנדרשות וכל מה שמעבר הוא בגדר בזבוז.

בנאדם שמוכן להוציא כמה אלפי דולר על מערכת לרכב בד"כ עושה את זה מיתוך מודעות למוצרים הקיימים בשוק וכן מתוך ידע והבנה מה הוא רוצה. אני מפקפק במידת הרצינות שעומדת מאחורי ת'רד זה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
ה-CD700II הוא של נקמיצ'י

פרוססינג/DSP - הכוונה היא ליכולות עיבוד הצלילים של הרדיו דיסק. כלומר; קרוסים, אקולייזר, תיזמון ערוצים, שליטה בפאזות ועוד...

המקינטוש מיוצר עבורם ע"י קלריון ומכיל תכונות רבות של ה9255 (אך חסר לו הרבה תכונות שיש במכשירים פשוטים ממנו) בגדול המכשיר של מקינטוש ניתן להשוואה ל-CD700II ומכשירים אלו מומלצים לחובבי "PURE PASSIVE". מאוד יתכן אני באמת אנני יודע , אבל אני מניח שיש להם דרך לתת את הצליל שלהם , כי אחרת הם לא היו מוכרים אותו תחת שמם. ובסה"כ אם תקח את ה d/a converter אז רובם משתמשים בבור בראון 20 או 24 ביט , כול השאר זה יותר מבחינה אנלוגית

האקליפס שצויין הוא לא שחקן בליגה של הנקמיצ'י, הקלריונים (9255, HX-D1/2) או הF1. גם כאן לא אתווכח אתך כי אין לי ידע מספיק . אבל אומר לך משהו אחד הנקמיצ'י , הוא מוצר מבריק ומרשים , אבל האיכות שלו ובקרת האיכות , גורמים לכך שאישית אני לא הייתי ממליץ עליו ולא הייתי קונה אותו לעצמי.

היכן אתה מדרג את האקליפס ?

בכל מקרה, לפי טעמי, חלוקת תקציב שפויה מובילה להקצאת משאבים רבים יותר להתקנה ולדרייברים עצמם ורק את החלק המינימלי ההכרחי יופנה לרדיודיסק באופן בו ירכש המכשיר לפי התכונות הנדרשות וכל מה שמעבר הוא בגדר בזבוז.

היות ואני אישית מאמין ב"וודו" של איכות צליל, ויתכן והחבר שלו גם מאמין , אז אולי תנסה לעזור לו מבעד למשקפיים שלו , וכן להמליץ על דברים שאתה יודע שאנשים אמינים וטובים טענו שהם טובים .

בנאדם שמוכן להוציא כמה אלפי דולר על מערכת לרכב בד"כ עושה את זה מיתוך מודעות למוצרים הקיימים בשוק וכן מתוך ידע והבנה מה הוא רוצה. אני מפקפק במידת הרצינות שעומדת מאחורי ת'רד זה.

בא נניח שאין בזה רצינות , והאדם סתם רוצה לדעת מה הכי טוב , למה שלא תספק את סקרנותו ? סוף כל סוף מסקרנות לומדים

בברכת חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

***תוכן ההודעה נמחקה. בפעם הבאה שתחליט לקרוא לאנשים בשמות, תוכנס למעקב הודעות.

• תוכן חדש...