Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובדת משרד הרישוי בפתח תיקוה נעצרה בשעות הבוקר.

הסיבה:

הפקידה הייתה מנפיקה רשיונות תמורת שוחד כספי,כמו כן מסירה שעבודים של רכבים, כל זאת בשיתוף פעולה מלא עם סוחרי הרכבים הפוקדים את המקום יום יום.

בנוסך לכך מאז תחילת השבוע אנשים הפוקדים את המקום נאלצים להמתין בחוץ (בגשם, בשמש) וזאת מפני שהנהלת המקום החליטה שלמשרד נכנסים רק 10 איש כל פעם.

את המקום מאבטחים 2 שומרים ,אחד שבודק את האנשים האמורים להכנס למשרד הרישוי, והשני נמצא במשרדים למעלה על מנת לשמור על הסדר.

בשיחה קצרה עם השומרים לא קיבלתי תשובה מדוע אנשים נאלצים לעמוד בחוץ, ("כי ככה אמרו לנו לפעול"), ולדבריהם וגם כך אני חושבת הדבר מהווה סכנה וזאת מפני שיש קהל גדול המתגודד בחוץ ועלול להפגע מפעילות איבה.

ל'

כך זה נראה במבט מהצד:

IMG_0924 (Medium).JPG

IMG_0925 (Medium).JPG

IMG_0926 (Medium).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה ניראה ככה כי הישראלי המצוי לא יודע לעמוד בתור כמו בן אדם... לא צריך להרחיק לכת, קחו לדוגמא את התור בסופר, אנשים שחותכים ברמזור, בתור לקופות בקולנוע ועוד...

אני מאמין שיש סיבה טובה לכך שכל האנשים עומדים שם בחוץ... אחרי הכל, בגלל קומץ חוראנים רוב הציבור הנאור "אוכל אותה"... שוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אחרי הכל, בגלל קומץ חוראנים רוב הציבור הנאור "אוכל אותה"... שוב...

גילי

גילי, אני חושב שהתבלבלת בין מי הקומץ ומי הרוב...

פורסם

היייתי שם פעם אחת על מנת לעשות תאוריה,

המקום פשוט מפוצץ באנשים בצורה מגעילה..

כל הדרך למעלה (יש מדרגות) מלאה באנשים שיושבים בצד.. ובפנים אולם קבלה עלוב מפוצץ בלי סנטימטר לזוז.

תאמינו לי, מי שרוצה לעשות תאוריה בכיף, שיגש לחולון, כמו תענוג, אתה רק בא מכניסים אותך ישר, אין תור.. ופתוח כל הזמן כמעט..

לא רק זה, גם לפי דעתי המקום נקי, מסודר, אסטתי.

קיצר אווירה טובה לקראת תאוריה טובה.. (לא שזה עזר לי חח)

פורסם
גילי, אני חושב שהתבלבלת בין מי הקומץ ומי הרוב...
רוב האנשים רוצים ראש שקט, רוצים לסיים את עניניהם וללכת לעיסוקם...

מה לעשות, שכאשר אתה רואה שכולם נידחפים, יצר העדר הולך וגובר ואתה חייב לישמור על מקומך...

אגב, שמתם לב לזה שתמיד במקומות ציבוריים יש 3-6 חוליגנים, ורק אותם שומעים... הם עושים רעש כאילו הם גדוד... אהבתי את המצע של המיפלגה מארץ נהדרת שמעודדת לירות במי שמדבר בפלאפון בקולנוע... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

"נסעה עד לשם לצלם"...

כמות האנשים הזאת תמיד עומדת בחוץ,בלי קשר מה שהולך בפנים זה בלאגן,יכול להיות שככה יהיה יותר טוב בפנים...

פורסם

זה לא נסעה עד לשם לצלם, היא חצתה את הכביש מהעבודה :)

שום דבר לא חדש, מדינת ישראל...

אור, לגבי משרד הרישוי בחולון, כמה שאני יודע, הוא הכי מאורגן במדינה או לפחות במרכז, אני לא חיכיתי יותר מידי בתאוריה שלי, הלכתי גם עם ידידה מרחובות אז, שבאה עד חולון, היה בסדר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב, עצם העובדה שהיא יצאה מהחנות ועוד הטריחה את עצמה להדליק את המצלמה...

זה אומר "לא חשוב המתנה העיקר הכוונה" או משהו כזה...

לכו לעשות תאוריה בחולון !!!

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...