Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לחבר שלי יש פיאט פונטו טיפטרוניק.

בהאצה חזקה (דוושה ברצפה, נניח) הסל"ד מזנק במהירות לכ4 4.5 אלף סל"ד ונשאר שם עד מהירות של כ80..(האצה מהמקום)).

איך ייתכן הדבר?

(בדקתי, ושיא המומנט מתקבל ב4.5K סל"ד. זה הגיוני שזה יהיה ככה, אבל השאלה היא, איך?)

אור.

פורסם

הגיר הרובוטי בפונטו דיי מוזר !

למרות שזה נראה לי דיי מוזר יכול ליהיות שככה הגיר מתוכנן .

זה סוטר את העובדה שהקלאץ' לא נשרף בכל קיק .

במידה וזה אכן הגיר הרובוטי ולא האוטומטי הרגיל .

ים long time no

פורסם

הגיר של הפונטו שנראה כמו טיפטרוניק הוא גיר רציף, לא רובוטי. לפונטו יש גירסאות אוטמטיות לחלוטין עפ גיר רציף, וגרסאות אוטומטיות עם גיר רובוטי. ( שמוט ההילוכים שלו דומה לגיר רגיל )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בפונטו הגיר הוא רציף, וריאטור, כמו של טרקטורוני פולריס, ואכן יש מצב שבו אתה רואה את המהירות עולה ובסל"ד יורד.

אין הילוכים "אמיתיים"

פורסם

קצת סדר בעניין.

בגרסת ה ELX 16V מצוי גיר רציף, לא רובוטי. אם תרצו הסבר קצת עליו אני אשמח לספק.

בגרסת ה SX 8V מצוי גיר רובוטי.

אני מניח שלחברך יש את גרסת ה 16V, והסיבה לזה שהסל"ד נשאר יציב בהאצה היא בגלל מבנה הגיר.

המלצה: נתקו את מצב ה E. הוא לא עוזר בשום דבר למעט נסיעות ארוכות ממושכות במהירויות של 100+-. בתוך העיר הוא רק גורע מצריכת הדלק.

!AWDSOME

• תוכן חדש...