Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשקלון 1970

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני שלום

ברשותי מספר מסמכים שמעידים שגם בשנות ה-50 היו מירוצי ראלי בארץ הקודש .

נכון לעכשיו כולי נתון באיסוף החומר ופרסומו בנוגע לאשקלון 1970 , אשמח לשתף את כולם ברגע שאסיים .

בנוסף , כל פיסת ידע שיש לך בנושאי הספורט המוטורי בארץ לפני ואחרי קום המדינה תתקבל בברכה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בשנות החמישים היו "מסעות מטרה" של ממס"י שלא היו בדיוק מירוצי מכוניות אלא יותר נסיעות של מכוניות כביש ברחבי הארץ. האלמנט המירוצי היחיד בהם היה אולי זינוק בעליה לכרמל בחיפה.

"אשקלון" זה לא היה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני חיים מתל אביב ואני כבר כמה חודשים עושה תחקיר על המרוץ באשקלון לסרט דוקומנטרי שאני עושה.

החיפוש עד עכשיו היה קשה כי המקורות מעטים אך מצאתי מספר מקורות דרך פורומים זרים שבהם היו תמונות ואפילו מפת המסלול.

אני פונה אליכם ומבקש עזרה במציאת אנשים,תמונות,מסמכים וכל דבר שיעזור לי בעשיית הסרט.

המייל שלי הוא: [email protected]

אגב אני בן 34 כבד במרוצים formula 1 ,wrc,indy,fia gt,nascar,dtm,wtcc,gp2,le mans 24 רציני לגמריי

תודה.

שלום

פורסם

הי דובי,

זה בטח לא קשור לקישור הזה, אז אנא מצא לז מקום יותר טוב, או עשה עם זה מה שאתה חושב..

ולפני זה - כל הכבודעל הפרוייקט המדהים.

חיים, מידע אין לי, אבל לא הבנתי אם אתה משתתף במרוצים שכתבת, או מה עושה בהם..

וזה דובי - מעלה לי את השאלה / תהייה, שבעצם אין שום מקו;ם שמרכז

פורסם

הי דובי,

זה בטח לא קשור לקישור הזה, אז אנא מצא לז מקום יותר טוב, או עשה עם זה מה שאתה חושב..

ולפני זה - כל הכבודעל הפרוייקט המדהים.

חיים, מידע אין לי, אבל לא הבנתי אם אתה משתתף במרוצים שכתבת, או מה עושה בהם..

וזה דובי - מעלה לי את השאלה / תהייה, שבעצם אין שום מקו;ם שמרכז את כל הנהגים הישראלים שמתחרים בחול - מה שיאפשר לחלוק מידע / טיפים / טיפים מכאלו שהתחרו לכאלה שעומדים להתחרות / השאלות ציוד (הייתי צריך פעם בעבר) ועוד מיליון דברים.

מה דעתך?

פורסם

שלום דובי

קודם רציתי להודות לך על העזרה שהצעתה לי זאת ממש פריצת דרך בתחקיר שלי.

ורציתי לשאול אותך אם אני יכול לדבר איתך בטלפון,ואם כן באילו שעות נוח לך שאני יתקשר?

תודה רבה

חיים

נ.ב.

ההודעות והשאלות שעניתה לי (חוץ מהבקשה לעזרה ) לא ממני

• תוכן חדש...