Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט ברכישת רכב שמתאים לזוג עם תאומים טריים. אנחנו נוסעים הרבה נסיעות ארוכות מהערבה צפונה. בנתיים מסתמן b4 סטיישן, אך הייתי מעוניין לשמוע דעות והמלצות נוספות. התקציב באיזור ה100 ולא מעוניין לרדת דרומה מ2002. מה אתם אומרים?

פורסם

נסה לחשוב בכיוון של מולטיפלה/סניק וחבריהם. בטוח יהיה יותר נוח להתעסק עם כיסאות הבטיחות ברכב יותר גבוה וגם המרווח הפנימי מצויין.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
נסה לחשוב בכיוון של מולטיפלה/סניק וחבריהם. בטוח יהיה יותר נוח להתעסק עם כיסאות הבטיחות ברכב יותר גבוה וגם המרווח הפנימי מצויין.

ברוכים הבאים לפורום.

אחרי 700 ק"מ ביומיים עם המולטיפלה, עם שישה נפשות ברכב (כולל הנהג), אני יכול לומר שהיא מפתיעה מאוד לטובה. נסעתי בה הרבה בכבישי הצפון, והיא היתה נוחה ולא מעייפת כלל.

והכי חשוב, שיהיה לכם המון מזל טוב עם התאומים.

פורסם

תבדוק רנו מגאן 2 סדאן.

מכונית עם 5 כוכבי בטיחות, נוחה, מאובזרת, תא מטען של 520 ליטר ותיכנס לך משנתון גבוהה.

פורסם

מה שכן, כל רכב שתבחר תדאג שיהיה בעל 5 דלתות, ולו רק בגלל ההבדלים העצומים בגודל תא המטען בין 5 דלתות לסדאן.

מזל טוב, ובהצלחה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

B4 סטיישן הינה אופציה מעולה, גם פורסטר יכול להיות לא רע.

אם אתה בכיוון צרפתי - קסארה פיקאסו ! לא תתאכזב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
B4 סטיישן הינה אופציה מעולה, גם פורסטר יכול להיות לא רע.

אם אתה בכיוון צרפתי - קסארה פיקאסו ! לא תתאכזב.

איציק

איציק באמת הפיקאסו כל כך מפתיעה לטובה?

נדמה לי שהיא באה רק עם גיר רגיל, איפו זה ממצב אותה מבחינת העדפותיהם....

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
המולטיפלה אכן מאד מרווחת לנוסעים, אבל נראה לי שיהיה קשה לדחוף לבאגאז' עגלה גדולה, כמה תיקים וכלב...
מצטרף להמלצה על המולטיפלה הגאונית.

הבגאז' שלה יפתיע אותך בגודלו, מה גם שקיפול אינדיבידואלי של מושב או החלקתו קדימה יוסיפו הרבה שטח מטען, אך בוודאי שאינו בגודל של סטיישן.

אם תלך על האופציה הזו כדאי באמת לבדוק איך נכנסת העגלה שלך לבגאז' וכמה מקום נשאר.

פורסם
איציק באמת הפיקאסו כל כך מפתיעה לטובה?

נדמה לי שהיא באה רק עם גיר רגיל, איפו זה ממצב אותה מבחינת העדפותיהם....

גיר רגיל = דיזל HDI (גם עליו נהגתי, מעולה) ואוטומטי בנזין (כמו שגיא אמר, מנוע 2 ליטר).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ספר לנו בבקשה מדוע התרשמותך מהפיקאסו של כך טובה

האם לרכוש אחת כזו למרות התדמית השלילית של סיטרואן?

הבנתי שזו השנה האחרונה של המכונית בצורתה הנוכחית, שהרי הדגם הנ"ל הוא משנת 98

פורסם

שקט, נוח, עיצוב פנימי וחיצוני מיוחד ומקורי - וגם אמין.

...ואם כבר מדברים על "מיניוואנים", השבוע יצא לי לנהוג על יונדאי טראג'ט דיזל חדש (בן כמה חודשים) עם גיר אוטומטי - ואני חייב לציין שאני דיי מופתע.

מבחינת איכות העסק נראה טוב, מה שגורם לזה להראות מעט פחות טוב זה עניין הגימור הפלסטיקי שמפריע לתחושה הכללית. אני בטוח שאם נושא הפלסטיקה ישודרג (מבחינת גימור סופי), העסק יראה הרבה יותר איכותי ומרשים.

בכל מה שקשור לשאר - כאן ההפתעה. האוטו ממש שקט, הגיר האוטומטי (שכבר הספיק לעבור מעל 40K ק"מ - כן, זה אוטו שנוסע הרבה) פועל בצורה חלקה לגמרי, המזגן מצויין, הבלמים חזקים ובעלי תחושה מעולה לדעתי. האוטו סוחב נהדר - אבל הוא לא מהיר. מספק בהחלט עבור משפחה עם מטען.

נוחות הנסיעה מזכירה לי רכב אמריקאי שעבר שידרוג משמעותי (לטובה !) במערכת המיתלים. בנקודות מסויימות אתה מרגיש רכות מסויימת, אבל אתה לא מתנדנד (!). נסעתי איתו לא מעט בתוך העיר, במקומות בהם הכבישים ממש מצולקים ומחורבנים - והעסק עובד יפה מאוד יש לציין. לא ידוע לי המחיר המדוייק שלו - אבל אם זה זול יחסית למתחרות אז וואלה, למי שמחפש מינוואן דיזל אוטומטי זו יכולה להיות אופציה מעולה !

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מרשה לעצמי לקחת את הזכות ולהמליץ לך (כמעט לפקוד עלייך...) לבחור במולטיפלה, כאופציה הטובה ביותר שכסף שפוי יכול לקנות, ב"סיטואציה" בה אתה נמצא.

כאבא לתאומות, שהתמודד עם הדילמה הזו (אגב, כמעט ולא היתה...), לפני כ 4 שנים ולאחר 3 ויותר שנים עם המולטיפלה, הנה נקודות הזכות:

1. 3 מקומות קדימה - ק ר י ט י לנהיגה לבד כשהתאומים איתך!

2. יש די ויותר מקום לעגלת תאומים מאחור.

3. הרכב גדול! המון מקום לסביבת הנוסעים.

3. יופי של מנוע+הגה+ברקסים+אחיזת כביש (המון ביטחון לאישתי...).

4. צריכת דלק...

5. ביטוח זול.

6. גיר ידני אינו מגבלה ועל זה תעיד אישתי, שרוב הזמן נהגה.

מזל טוב ובהצלחה.

• תוכן חדש...