Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לדעת ?

בקצרה: מנוע מוכר ואמין . ביצועים חלשים אבל סבירים פחות או יותר.

צפוף בפנים כמו פולו רגילה . תא מטען גדול . ב2001 יש כבר דשבורד חדש שנראה לא רע לעומת הישן . קילומטרז , בהנחה והוא אמיתי , טוב ביחס לשנה ואפילו נמוך מעט. צריכת דלק באוטו תקין כ 18- ק"מ לליטר.

פורסם

ההגדרה לביצועים סבירים היא מחמאה. הרכב מתקשה להאיץ כמעט בכל מהירות.

מעבר לחסכוניות יוצאת דופן בצריכת סולר, אין לרכב יתרונות מיוחדים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה בדיוק אתה רוצה לדעת ?

בקצרה: מנוע מוכר ואמין . ביצועים חלשים אבל סבירים פחות או יותר.

צפוף בפנים כמו פולו רגילה . תא מטען גדול . ב2001 יש כבר דשבורד חדש שנראה לא רע לעומת הישן . קילומטרז , בהנחה והוא אמיתי , טוב ביחס לשנה ואפילו נמוך מעט. צריכת דלק באוטו תקין כ 18- ק"מ לליטר.

נמוך מעט? תסלח לי אבל אפילו לרכב שהוא דיזל, 32 אלף קילומטרים בשנה זה "קצת" הרבה.

בוא נגיד שהקילומטרז' זה הדבר האחרון שהייתי בודק ברכב.

ליאורוקו.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

על מה אתה מדבר? הקילומטרז נמוך! 32K בשנה לרכב דיזל זה ממש כלום!, כנס ליד 2 ותתחיל להסתכל על הקילומטראז' של רכבי דיזל שם.

160K למנוע הנ"ל בהנחה וטופל כראוי עדיין לא מדגדגים אותו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפי דעתי עדיין אפשר למצוא אחת שעברה 20-25 אלף קילומטרים ממוצע בשנה, כי זה ממש לא נדיר.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מצאתי אחת עם 110, 3 עם 150 ועדיין מחפש לך...אחת עם 140...

אם אתה רוצה לינקים אני אשמח לתת לך.

פורסם

אני לא צריך לינקים אני מאמין לך.

תסתכל ותראה שהדגם שהביא פותח השירשור לא רחוק בהרבה ממה שהבאת(עזוב את ה110 שנניח שהם אמיתיים הם סטיה מהממוצע וזה קורה גם ברכבי דיזל יש מציאות נדירות), 140-150-160 זה קרוב, זה הממוצע אפילו טפה מתחת ובהפרשים האלה עדיף להסתכל על מצב הרכב ולא על הקילומטראז' שלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תראו החזקת רכבי דיזל משתלמת רק למי שנוסע המון עם הרכב.

האגרה יקרה אך החסכון של הדלק הוא ענק(מבחינת צריכה ומבחינת מחיר של הדיזל כיום)

מנועי דיזל מיועדים להרבה קילומטראז'...... ולכן אין מה לדאוג מרכב שעבר 160,000 קילומטר.

המנוע שלו עדיין לא התקרב לתחילת חייו(כמובן שזה בציניות אבל באמת הוא רחוק מלמות-בהנחה שטיפלו בו כראוי).

בגדול מנועי הדיזל חלשים מאוד.

ברשוצתי גולף sdi(גם 1900 ידנית כמו הפולו שאתה מעוניין בה).

כמו שצייני פה יש לה בעית האצה, לא כל כך מוגזמת אבל עדיין ישנה בעיית סחיבה לעיתים בעליות.

נהג טוב על גיר ידני ידע איך להתמודד עם עליות קשות.

אבל כמו שאמרתי החסכון בדלק הוא היתרון של המנועים האלו.

בכללי אני מרוצה מאוד מהאוטו שלי. שאני רוצה להגיע איתו ל130 אני מגיע.

גם ככה הכבישים שלנו לא כל כך בנויים לנסיעות מעל המהירות הזו.

פורסם

תוסיף לאיטיות המזוויעה גם שוק ממש גרוע, אי אפשר להיפתר מהרכב הזה בגירסת דיזל, כמו שאומרים - רכב לכל החיים.

פורסם
תוסיף לאיטיות המזוויעה גם שוק ממש גרוע, אי אפשר להיפתר מהרכב הזה בגירסת דיזל, כמו שאומרים - רכב לכל החיים.

אם אתה מתכוון לשוק של הגולף בגרסה הזו,

הרבה מאוד אנשים שואלים אותי אם אני רוצה למכור אותו(למרות שאין לי בכלל שלט עליו)

אני לא יודע מה הפולו בגרסת הדיזל אבל יש גם אנשים שמחפשים רכב פרייבט דיזל.

פורסם
ההגדרה לביצועים סבירים היא מחמאה. הרכב מתקשה להאיץ כמעט בכל מהירות.

מעבר לחסכוניות יוצאת דופן בצריכת סולר, אין לרכב יתרונות מיוחדים.

אין לרכב יתרונות מיוחדים, זה אחד האנדרסטיטמנדים הכי גדולים שקראתי בהקשר של הפולו קלאסיק דיזל.

יצא לי לאחרונה לנסוע על רכב כזה. מדובר ברכב חלש להחריד, רועש מאוד, נוקשה וממש לא נוח, צפוף מאוד מאחור (אין מקום לרגלים, מרווח ראש היה גבולי בשבילי-1:80מ' ובעיקר המשענת לגב בנויה בצורה לא נוחה) ומקדימה, רמת איבזור נמוכה (אין חלונות חשמל אחורים,אין מראות צד חשמליות, אין דיפוני בד בדלתות הן רק דוגמאות) ובקיצור רכב ממש לא מומלץ.

הייתרונות היחידים שלו הן:- צריכת דלק נמוכה ותא מטען ענק.

לדעתי, פיז'ו 306 דיזל או סיטרואן קסארה דיזל יהיו נוחות יותר, מרווחות מאוד (ביחס לפולו), הרבה יותר מהנות לנהיגה ובעלות מנועים חזקים יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מנועים אטמוספריים של 306 / קסרה חלשים יותר , למרות יתרון של 6 (וואו) כ"ס על הנייר. טורבו דיזל היה רק בקסרה והוא כמובן עדיף . לגבי הביצועים של הפולו - צריך לקחת את הדברים בפרופורציה ולהשוות לדיזלים אטמוספריים אחרים ולא לטורבו או למנועי בנזין . לא יודע אם מישהו מהמגיבים באמת נהג על פולו SDI , לי היתה כזאות תקופה מסויימת (רכב חברה) - מקבילה בערך לפונטו 55 מבחינת יכולת האצה , גרועה אבל לא ממש אסון ואפשר לחיות איתה . 30 אלף קילומטר לשנה הם מתחת לממוצע שעוברים דיזלים פרטיים , אפשר כמובן למצוע אם פחות מזה . פחות בהרבה זה חשוד. אין כמובן שום דבר מיוחד ברכב , כמו שאמרו , אבל למי שמחפש חיסכון נטו , לא צריך רכב משפחתי, ונוסע הרבה , זו אופציה בהחלט אפשרית .

• תוכן חדש...