Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכישת BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

המלצתי לחבר לקנות BMW סידרה 5 ולייתר דיוק את ה 530 שנת 93.

הוא כמובן רוצה בנזין משומשת במחיר של עד K250

יש למישהוא המלצה ספציפית על דגם מיוחד או שנה מיוחדת אשמח לתגובות

תודה טל.

בין היתר המלצתי על ה s80 של וולבו שנת 03 וגם על ה T80 .

ועל האאודי A6 מנוע 3 ליטר בגלל הגיר הרציף.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם הוא צריך מכונית סאלון אז מבין השלוש המוזכרות הב.מ.וו היא בפירוש הטובה ביותר. עם זאת, עלויות האחזקה יקרות מאוד, פי כמה ממשפחתית סטנדרטית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם הוא צריך מכונית סאלון אז מבין השלוש המוזכרות הב.מ.וו היא בפירוש הטובה ביותר. עם זאת, עלויות האחזקה יקרות מאוד, פי כמה ממשפחתית סטנדרטית.

רוני

תודה אבל כמו שאתה מבין MONEY IS NOT AN ISSUE במקרה הזה :-)

הוא רוצה רכב שיהיה כיף לנהיגה מרווח ומצד אחד לא להוציא לאנשים את העיניים ומצד שני לא להתכלב [בסך הכל יש לו את הכסף]

אני פסלתי לו את האפשרויות של יגואר בגלל: חוסר האמינות בחלק מהדגמים ובגלל שהדגם הקטן הוא בעצם פורד מונדאו [כל הרצפה,בסיס גלגלים ,מנוע וגיר] אז למה לקנות יגואר ?

ומרצדס נו אתם יודעים BMW יותר טובים נקודה :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תראה, אני לא יודע איפה הוא גר, אבל להיות בעלים של ב.מ.וו בכל מקום בארץ שהוא לא הרצליה פיתוח/סביון/ארסוף וכן הלאה - זה כן קצת להוציא לאנשים את העיניים... לא שזה היה מפריע לי לקנות ב.מ.וו אם היה לי הכסף :wink:

האמת, שאם הוא רוצה רכב מהנה ובלי יותר מדי פוזה, יכול להיות שהוא יכול לקנות חדש - סובארו B4 3.0 SPEC B זו אפשרות מצוינת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...