Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,האזעקה המדוברת היא SIRIO לרכב סובארו 88,יש לי יציאה מהאזעקה שכתוב בתרשים,"יציאת מתח שלילית 200 MILI-AMPER [סירנה חיצונית]",הסוגריים במקור,השאלה האם ניתן לחבר לצופר הרכב,ואם כן האם ל [-]?, ואם לא ,האם ניתן לחבר?.

היכן ניתן למצוא כפתור לחלון חשמל אחורי GL,באזור מרכז?

בתודה רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ישירות לצפצפה אני לא מאמין ש 200mA יספיקו, אבל להפעיל ממסר שיפעיל את הצפצפה אולי כן יספיק, בכל מקרה, בבקשה אל תעשה את זה, כל פעם שאני שומע כזה רכב מצפצף מתקצרות לי שלוש שנים מהחיים.

פורסם

אבל לפחות אתה שומע וזה מסב את תשומת ליבך,וירתיע גנב פוטנצילי,[לא גנב מקצועי שיפרק הכל], אם זה יגרום לשכן אחד לצאת במקרה אמת,זה יהיה שווה,גם אם הוא יצא לקלל ויבריח את הפורץ,גנב,

בכל מקרה בקשר ל 3 שנים,החיים חשובים לך עם אטמים:-) , אתה בטח לא גר לידי אז הרווחת 3 שנים:lol:

פורסם

אתה רוצה להרתיע, קבל טיפ - תחבר צופר בתוך הרכב ואותו תחבר לאזעקה, הרעש יהיה בלתי נסבל, אף אחד לא יוכל לעמוד ברעש של צופר בתוך הרכב.

פורסם

סובארו רעיון טוב,יש הצעה היכן למקם את הצופר?

כמו כן אמרו לי שאפשר לעשות סוויץ' סודי יש למישהו הצעות לכך?

פשוט חזרה מכת גניבות הסובארו ברמלה,אז אני מנסה כמה שיותר לעכב, במידה ויפרצו.

בתודה רן

פורסם

סובארו! רעיון נחמד, אבל מה יקרה במצב שבו במקרה האזעקה תדלק כהוא יושב באוטו? או יותר גרוע, מצב שבו מוסכניק עובד על האוטו שלו?

חיבור צופר לאזעקה מעצבן אנשים יותר מאשר עושה משהו יעיל.

למעשה, כשיבואו לגנוב לך את האוטו, צופר או לא צופר, בבוקר הרכב לא יהיה שם.

פורסם

השיטות הכי פשוטת הם היעילות ביותר.

קבל רעיון חולני שעלה במוחי בזמן האחרון (אחרי שניסו לפרוץ לי לרכב):

קח לדוגמא : ישנם כריות למושב הרכב, כאלו שמגביהות את הכיסא מעט, עולה 20 שקל, קונים אחד כזה, פותחים את הבד טיפה, לוקחים חתיכת עץ , דופקים עליו כמה מסמרי עשר עד שיצאו מהצד השני, מחזירים את הריפוד עם הקרש בתוכו, כשנועלים את הרכב , פשוט מניחים את אותה כרית על הכיסא כשהמסמרים מופנים כלפי מעלה.

עכשיו אני רוצה לראות מי הגיבור שיפרוץ וגם ייקח את הרכב....

בוא נגיד ככה - מי שיפרוץ רכב - יסיים את היום בבית חולים במקרה הטוב.

פורסם

גם לי יש DL מתחת לחלון שעשתה את הקומבינה הזאת.

וברור שהאזעקה הזאת מופעלת מכל משב רוח...

אני שוקל להפעיל את החוק שמתיר לאזרח להתקשר למשטרה ולהזמין גרר לאחר 20 דקות אזעקה בלתי מנוטרלת.

כמובן שהגרירה תשולם ע"י בעל הרכב ! (כחוק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבעייה היא שאם אני אשכח את זה פעם אחת אז הלך עליי.

לחנייה לטווח ארוך פעם ב...זה יעיל ביותר.

תשאיר ערכת עזרה ראשונה על המושב ליד... למקרה שזה יקרה לך בטעות :grin:

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
והקטע העצוב הוא שהגנב יוכל לתבוע אותך על רשלנות פושעת.
אם הגנב פוצע את עצמו תוך כדיי פריצה אז אני אשם?

ככה אני נוהג = על מסמרים = דיקור סיני.

פורסם

גם אם גנב פורץ לך לבית ואתה בעל רשיון עם אקדח יורה בו, או דוקר אותו עם סכין, או פוגע בו פיזית לא משנה איך, אתה חשוף לתביעות מצידו (!).

המסקנה שלי היא ככה, אם הוא פרץ ואתה הולך להגן על עצמך ולהרביץ לו וגם ככה אתה חשוף לתביעות, לתת לו את המכות של החיים שלו.

דבר כזה הוא מצחיק, כי אם הגנב היה הורג (בטעות או לא) את בעל הבית, כולם היו המומים וכועסים שדבר כזה קרה. אבל אם יצא שבעל הרכוש הצליח להגן על עצמו והכה תוך כדי את הפורץ, הוא חשוף לתביעות!

הטמטום שולט.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

היכן ניתן למצוא כפתור לחלון חשמל אחורי GL,באזור מרכז?

אם אתה גר ברמלה אז תעשה סיבוב לאזור של המוסכים יש שם מגרש קטן

יש שם GLעם חלונות חשמל

מה שכן הם לא היו ניראים כמו של הסובארו שנגנבה לי (שנת 88 )

עומר

• תוכן חדש...