Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבוע יש לי טסט ואני חייב להחליף צמיגים

וננעלתי על האף 1 אבל כרגע אין בארץ ולא יהיה בזמן הקרוב ,בדקתי על הטויו פורקס טי 1 ולא משווקים בכלל טויו בארץ ,על הדנלוף רוצים 1200 שקל לאחד ועדיין לא לכל אחד יש אותו במידה שלי

איך ה General Exclaim UHP

אני מבקש ממכם המלצות לצמיגים טובים במחיר של גג 1000 - 1300 ליחידה

חשוב שיאחזו טוב ושיחזיקו מעמד ועם הם נראים טוב אז בכלל סבבה

המידה היא 17,50,205

פורסם

לאיזה רכב? העדפה לכיוון נוחות או אחיזה?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

המממ, מאזדה 3 אתה אומר? איך פיספסתי את זה...

בהמשך למבחר הצמיגים הטובים שכבר ציינת, נסה לחפש Michellin pilot exalto PE2 או

Bridgestone potenza S-02. אני לא יודע לגבי מחירים למידה שלך, אבל הם קרובים באיכותם ובמחירם ל-F1ולטויו.

אם אתה מעדיף נוחות על אחיזה, אני ממליץ מאוד על ה-Michellin pilot premacy.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה רבה על העזרה.

אני מחפש אחיזה נטו,הבריגסטון נראים מעניינים איך הם באמת לעומת הפוטנזה E40 שיש לי כרגע

כי אצלי הם נשחקו ממש מהר

הדנלופ באמת נחמדים אבל בדרום רוצים עליהם 1200 שקל והבנתי שזה מחיר נורא יקר בישבילהם ככה שאם יש לכם המלצות למקום זול בדרום תרשמו בבקשה

איך הגנרל שהזכרתי?

תודה על ההענות.

• תוכן חדש...