Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר ניתן לבצע מתיחה, אך צריך לתת את הדעת על כך שכאשר הרכב נוסע ישנה התחממות וכאשר יש התחממות = חומרים שונים נוטים להתרחב גם רפידות הברקס ולכן אם תתבצע מתיחת יתר יש מצב שלאחר כמה דקות נסיעה הרפידות יגעו בתוף או בדיסק ויגרם בלאי מואץ ולכן אכשר אתה מותח בצע זאת בזהירות :wink::wink:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
כמו שנאמר ניתן לבצע מתיחה, אך צריך לתת את הדעת על כך שכאשר הרכב נוסע ישנה התחממות וכאשר יש התחממות = חומרים שונים נוטים להתרחב גם רפידות הברקס ולכן אם תתבצע מתיחת יתר יש מצב שלאחר כמה דקות נסיעה הרפידות יגעו בתוף או בדיסק ויגרם בלאי מואץ ולכן אכשר אתה מותח בצע זאת בזהירות :wink: :wink:

יש לי בעיה: כשהאוטו מתחמם הגלגלים ננעלים, בד"כ אין לי בעיה עם זה אבל בכביש מהיר... הבלמים תקינים (יש נוזל,קשים ומתרככים בהתנעה) נראה לי שהבלם יד קשור לסיפור .אם יש לך כיוון.. תודה.

• תוכן חדש...