Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כשאני מאיץ יש הרגשה כזו שבהתחלה הרכב סוחב פחות מאשר בהמשך, כאילו פתאום יש זינוק בעקומת הכוח שהמנוע מפיק. המנוע לא מגמגם בהאצה וגם לא עושה רושם שהוא נחנק.

המקרה המדובר מורגש בעיקר בשלושת ההילוכים הראשונים, כאשר אני נמצא בטווח המתאים של ההילוך כמובן (לדוגמה הילוך 2 מ-10/20 קמ"ש עד 40/50 קמ"ש).

אגב בהאטה כשהילוך משולב, יש לקראת תחתית הטווח של ההילוך מעין גימגום כזה של הרכב (מרגיש כאילו מישהו מקפיץ כמה פעמים קלאץ' בצורה גרועה), לא ברור לי אם זה המנוע או קלאץ' (שהוחלף לפני כחודש, אבל התופעה היתה קיימת עוד לפני).

האם יש קשר או שזו כבר בעיה אחרת?

הרכב המדובר הוא גולף 94' CL 1800 ידני.

יש לכם רעיון למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?

תודה מראש לעונים.

פורסם

טום בוקר טוב,

אני לא מתיימר להיות מהמבינים הגדולים אבל בכל זאת...:roll:

באופנועים אני יודע שיש מה שנקרא רצועת כוח, כלומר כל מנוע יש לו טווח סל"דים שבו הוא מנוצל הכי טוב,

באופן עקרוני יכול להיות שאתה מחליף הילוכים בסל"ד נמוך מדי ועד שהמנוע לא מגיע לטווח המתאים ברצועת הכוח שלו אז הוא סוחב קשה.

יש לי בדיוק אותו אוטו אבל אני מחליף הילוכים קצת מאוחר יותר ואני לא מרגיש יותר מדי בעיות בתאוצה (ואני מחליף הילוכים יחסית לאט - פעם אחרונה שנהגתי על גיר רגיל היתה לפני 7 שנים) בכל אופן נסה להחליף לשני ב 25-30 והלאה ב 45-55. ותראה איך זה יהיה.

מאותה סיבה יכול להיות שהוא מגמגם בהאטה - פשוט סל"ד לא מתאים.

,According to my doctor

.A man can't ride with a metal in his shoulder

:mm_wink:....No yet anyway

פורסם

אני מכיר את מה שאתה מתאר, ונכון שאם אני סוחב הילוכים למהירויות יותר גבוהות התופעה פחות מורגשת אבל לפי ההרגשה שלי, המצב אצלי הוא יותר מידי קיצוני...

אני לא רוצה לסחוב סתם הילוכים (כשאני נוהג רגוע:-) ) כדי לא לייצר עוד בלאי..

ואם הבעיה נובעת מסיבה אחרת פרט לסל"ד לא מתאים אז אני רוצה לטפל בה.

• תוכן חדש...