Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעמים רבות בפורום זה,איני קורא "המלצות" לגבי קניית רכב מסוחר.טוענים פה שמדובר ברכב במצב מכני ירוד, או לאחר תאונה,או עם שוק גרוע.

והשאלה שלי היא:איך יכול להיות שיש כל כך הרבה רכבים גרועים בארץ.הרי אפשר לראות כמה מגרשי רכב יש ברחבי המדינה (שלא לדבר על סוחרים לא מוסדרים).

אני לא מדבר על אותם רמאים (לגביהם הייתי מציע להקים רשימה שחורה בפורום).לא נראה לי הגיוני שקניית רכב מסוחר פחות מסוכנת מקנייה מאדם פרטי.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

סוחרים חאפרים רבים (לא בעלי מגרש מסודר, אלא "סוחרי סופ"ש") יודעים "להוריד" למוכר אלפי שקלים על בעיות ברכבו, ולהסתיר אותם כשהם מוכרים את הרכב לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קניתי מס' פעמים בחיי מכוניות מסוחרים. ככל שהסוחר גדול יותר כך הביטחון שהעסקה היא בסדר עולה, אך גם המחירים עולים בהתאמה.

היה אפילו אוטו אחד שקניתי עבור חבר מסוחר, ואחרי חצי שנה גילה שהרכב עבר את "האמא של תאונת השלדה" חזרנו לסוחר ותוך כמחצית השעה יצאנו עם אוטו אחר לאחר שהסכים לזכות אותו במלוא הסכום

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוחר הוא לא מצורע!!!

קח את האוטו ובדוק אותו כדי שיהיה לשביעות רצונך.

אם היד מתאימה, המצב המכני והכללי טובים וכמו כן הניירות תקינים אזיי אין שום בעיה לקנות מסוחר.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

סוחרים אם סוכנות ללא שם לא כדי להתקרב למה אתם לא יודעים איפה הם יהיו מחר שתחזרו אליהם

פתאום סגור המקום וכ'..

אפשר לקנות מחברות ליסינג והשכרה כגון ..: אוויס,אלבר,ניו קופל,טראפיק וכ'..

וזאת לאחר שתוקנו כל התקלות למינהם שהיו ברכב.

ואם היה כמה מכות או שריטות (שזה יכול להיות בכל אוטו) אז פחחות וצבע על חשבון החברה

ודבר אחרון אחרי שכבר בדקתם את האוטו במכון שלהם.

שהאוטו מוכן..קחו אותו לאיזה בדיקה במכון ..זרקו עוד 400 שקל להיות בראש שקט

מקווה שעזרתי יום טוב.

אייל.

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

פורסם

תראו אני קנתי רכב לפני שמונה חודשים מסוחר הרכב על פניו נראה

יותר מדי טוב נקי מתאונות לגמרי ( בלי מכות פח ), קלומטרז נמוך.

לקחתי את הרכב למוסך שאת בעליו אני מכיר טוב הרכב נבדק מכול כיוון ומקום

והכול היה תקין - לא מכות ,לא קלומטרז מזוייף .התקשרתי לבעל הרכב בררתי איתו עם הרכב עבר ארוע כל שהוא ( החלפת מנוע,גיר,....) כלום, כלום, כלום, הרכב תקין. אז לא כול הסוחרים גנבים

קח את הרכב לבדיקה במוסך ובהתאם תחליט.

פורסם

דעתי: ברגע שרכב הגיע לסוחר כבר מרחף עליו סימן שאלה גדול למה לא נמכר בדרך הטבע שכמעט תמיד מכניסה למוכר סכום גבוה יותר.

נעים לשמוע סיפור כמו של קודמי, נראה לי שמדובר בסיפור נדיר.

פורסם

אין לך מושג מה זה הולך שם מאחורי הקלעים של כל המגרשים האלה, גם הגדולים וגם הקטנים וגם אלו בתחפושת כדוגמת אוטו סנטר ושאר הנוכלים.

אל תתקרב למקומות האלה ובטח ובטח אל תקנה מהם .

עבדתי פעם באוטו סנטר.

פורסם
דעתי: ברגע שרכב הגיע לסוחר כבר מרחף עליו סימן שאלה גדול למה לא נמכר בדרך הטבע שכמעט תמיד מכניסה למוכר סכום גבוה יותר.

נעים לשמוע סיפור כמו של קודמי, נראה לי שמדובר בסיפור נדיר.

יש הרבה סוחרים שפשוט מתקשרים לאנשים ואומרים, אם אתה מוריד 9K מהמחירון אני בא לקחת את הרכב עכשיו ויש הרבה אנשים שבמקום כל הכאב ראש מוכנים לוותר על כמה גרושים.

ולסובארו, בתור מה עבדת שם ומה ראית? אנא פרט, מאוד מעניין (אותי לפחות) מה הולך שם.

אופק.

פורסם

"יש הרבה סוחרים שפשוט מתקשרים לאנשים ואומרים, אם אתה מוריד 9K מהמחירון אני בא לקחת את הרכב עכשיו ויש הרבה אנשים שבמקום כל הכאב ראש מוכנים לוותר על כמה גרושים."

אתה חיי בסרט.

תעשה חיפוש אין לי כוח לחזור על זה בפעם ה 1000.

מה ראיתי...עדיף שאני לא אומר.

מה עשיתי....עסקתי שם במכירות.

ידעתי בדיוק את כל ההסטוריה של כל רכב ורכב במגרש.

תאמין לי, על קצה קצה המזלג, אין שם מציאות, את רוב הפרטים אתה לא תקבל, בשוק הפרטי בחיים לא יצליחו למכור את הרכבים שעומדים שם, לכל רכב יש סיפור,חותמות בספר טיפולים זו ממש לא בעייה להשיג = קומבינות.

והעיקר...שיש ניילונים לקרוע.

פורסם

אגב, אם כבר מדברים על אוטוסנטר, דיברתי אתמול עם משהו שעבד שם 3 שנים והיה תותח מכירות, מועמד לניהול הסניף, מה שקורה זה , מבחוץ הכל נראה ורוד, מבפנים הכל רקוב, אני לא ארבה במילים, רק אומר שממקור ראשוני, פיטרו את מרבית העובדים , קיצצו בכוח אדם, הם לא עומדים ביעדים, הם צריכים למכור בערך 50 מכוניות בחודש רק בשביל לשרוד, בפועל הם מוכרים בין 20-25, אוטוסנטר עברה בעלות , וכמו כן החברה בהפסדים אדירים ולא רואים אור בקצה המנהרה...בנינו...טוב שכך.

• תוכן חדש...