Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29604

ויש לי סאבוופר ועכשיו אני רוצה לקנות רמקולים 6.5 לקדימה כדי להשלים את הסאונד, יש לי רמקולים אורגניל באוטו מקדימה בדלתות והם מחברים לרדיודיסק ואני חותך אותם ב 100HZ והם סוגרים סרואנד משהו חבל על הזמן, עכשיו אני מחפש משהו יותר טוב שיהיה בערך 30RMS אני רוצה לחבר למגבר 2 יציאות, מה כדי להביא 1WAY או 2WAY או 3WAY אני רוצה שישלמו גם באס קצת כדי להרגיש שהבאס בא מקדימה אז חשבתי לחתוך ב60HZ תציעו רמקולים עד 250שקל אני לא מעוניין בקומפננט.

פורסם
קניתי רמקולים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29604

ויש לי סאבוופר ועכשיו אני רוצה לקנות רמקולים 6.5 לקדימה כדי להשלים את הסאונד, יש לי רמקולים אורגניל באוטו מקדימה בדלתות והם מחברים לרדיודיסק ואני חותך אותם ב 100HZ והם סוגרים סרואנד משהו חבל על הזמן, עכשיו אני מחפש משהו יותר טוב שיהיה בערך 30RMS אני רוצה לחבר למגבר 2 יציאות, מה כדי להביא 1WAY או 2WAY או 3WAY אני רוצה שישלמו גם באס קצת כדי להרגיש שהבאס בא מקדימה אז חשבתי לחתוך ב60HZ תציעו רמקולים עד 250שקל אני לא מעוניין בקומפננט.

אתה רוצה להשאיר את הרמקולים המקוריים מקדימה?

איזה רכב זה?

אין הרבה רכבים בארץ עם רמקולים מקוריים ששוים משהו.

למה לא קומפוננט?

אייל

פורסם

אני לא רוצה קומפ' אין לי הגברה בשבילים וגם תקציב לא, הרכב הוא מזאדה לאנטיס 98 לא יודע איזה רמקולים יש אבל בסאונד שלהם נפלא וגם לא היה בהם רדיוטייפ מקורי היה אחד קלריון אולי בעל הרכב הראשון התקין אותם לא יודע

• תוכן חדש...