Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

חשבתי לקנות לי פיאט אונו ,רציתי לשאול אם אפשר לשים בפיאט אונו מערכת רצינית ?.

האם צריך לשדרג דברים כמו לשים קבל, אלטרנטור גדול ?

תודה לעונים.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

אתה רוצה לחלוב את הפרה לפני שהיא נולדה.

הכל אפשרי, קודם תקנה ת'רכב - אח"כ נדבר.

לצורך העניין - אני מכיר בחור עם פיאט אונו שחורה (במקרה בן דוד שלי) שהתקין לו אחלה של מערכת ושומעים יופי טופי!

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה גם תלוי מה אתה מתכוון לשים באוטו. איזה רכיבים כמה מגברים?בקיצור אתה צריך לדעת כמה כח(אספקת חשמל) המערכת שלך צריכה?

כמו שקודמי אמר - זה עדיין מוקדם לדעת.

פורסם

בכלל, אתה לא אמור להתאים את הרכב למערכת, ההיפך, אתה אמור להתאים את המערכת לרכב.

דוגמא: אם באונו ברמקולים הקדמיים של הדלתות ייכנסו רמקולים של 5 ורבע כי זה הגודל של הרמקול לדלת, מן הסתם לא תוכל לשים 6.5. (אני לא יודע מה הגודל האמיתי, נתתי דוגמא).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
זה גם תלוי מה אתה מתכוון לשים באוטו. איזה רכיבים כמה מגברים?בקיצור אתה צריך לדעת כמה כח(אספקת חשמל) המערכת שלך צריכה?

כמו שקודמי אמר - זה עדיין מוקדם לדעת.

מה שאני מתכוון לשים נמצא בחתימה .

חוץ מהרדיו דיסק שהוא מקולקל :[

פורסם

בשביל הקומפוננט תצטרך לעשות בניה לדלות הקדמיות (עניין של 300-400 ש"ח)

בשביל הרמקולים מאחורה צריך לחתוך את המגש (לבד או מאקסימום מאקסימום 50 ש"ח)

כל השאר זה כרגיל. אבל קח בחשבון שנורא קל לפרוץ לרכב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לכול אוטו קל מאוד לפרוץ ,סה"כ צריך בלוק גדול והשאר משחק ילדים.......

איך מערכת החשמל באוטו? ,היא מסוגלת לעמוד בעומס?

פורסם

בשביל המערכת הנ"ל המערכת חשמל ברכב תעמוד יפה מאוד אולי תיצטרך רק שיפור קטן שהוא שלושת הגדולים שאם תעשה חיפוש תימצא חומר על התהליך הפשוט

פורסם

שלום לך אני רוצה להגיד לך הפשר לשים מערכת טוב מאוד על פיאט אונו הכל טלוי בתקציב שלך ומתי שתקנה את האוטו השמח לעזור לך.

פורסם

תן לי גנרטור ואני מתקין לך עליו מערכת!

את יכול להתקין בפיאט אונו גם מערכת של 100 אלף שקל, או מערכת של 3000 שקל וישמעו טוב.

הבעיה היחידה עם האונו זה שהמנוע שלו רעשני ומיושן קצת - בטורים גבוהים אתה תצטרך להגביהה כדי להתגבר על רעש המנוע. אבל זה באמת לא משהו נוראי.

לגבי הקומפוננט של לייטנינג אודיו - לטעמי - הטוויטרים שלהם פשוט צורחים לתוך הראש - אבל שמעת אותם בפעולה ואתה אוהב את התוצאה - מברוק.

בסה"כ רצוי באמת קודם כל לרכוש את הרכב ואחר כך להתאים לו מערכת - המגבר והHU והאחוריים - לא בעיה - הרמקולים הקדמיים עלולים לסבך אותך קצת או הרבה אם הם גדולים ממה שבאמת אמור להכנס בדלתות - אבל אני לא חושב שזאת תהיה בעיה רצינית במקרה שלך.

עוד עצה ידידותית - את הרמקולים האחוריים תכסה בבד אקוסטי כדי לא למשוך אליך את מי שלא צריך להיות ברכב שלך...

ואל... פשוט אל... אל תחשוב אפילו... שלא תעיז.... להגביהה את המערכת ככה שישמעו אותה מבחוץ באיזור שבו אתה גר או עובד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קח בחשבון שאפילו עם בניה על רמה עדיין יש אפשרות שיהיו רעשים כי הכיסויים של הדלתות עשוים ממין דיקט מאפן כזה

וכן מאד מאד מאד קל לפרוץ לאונו פשוט מכניסים את האצבעות לרווח בחלק העליון של הדלת ומושכים והדלת פשוט מתכופפת

אני יודע כי הייתה לי פעם פיאט אונו עם בניה בדלתות וגם פרצו לי לאוטו ולא פעם אחת

פורסם

קח בחשבון שאפילו עם בניה על רמה עדיין יש אפשרות שיהיו רעשים כי הכיסויים של הדלתות עשוים ממין דיקט מאפן כזה

וכן מאד מאד מאד קל לפרוץ לאונו פשוט מכניסים את האצבעות לרווח בחלק העליון של הדלת ומושכים והדלת פשוט מתכופפת

אני יודע כי הייתה לי פעם פיאט אונו עם בניה בדלתות וגם פרצו לי לאוטו ולא פעם אחת

• תוכן חדש...